Thursday, October 31, 2013

Eindtijdberichten 35

Eindtijdberichten i.v.m. de
wederkomst van
Jezus Christus naar Israël

 Druk op de End-toets om snel naar beneden te gaan op deze pagina
en klik daarna onder het reactievenster op Meer laden... mocht het topic zijn volgelopen met bijdragenPlaats onder dit log eindtijdberichten om elkaar te informeren over profetische ontwikkelingen m.b.t. Israël en wat daar direct en indirect mee te maken heeft.  Geen geklets dus, maar info waar iedere eindtijdgeïnteresseerde, die uitziet naar de wederkomst van Jezus Christus naar Israël en deze wereld, wat aan heeft.
Ga naar

Eindtijdberichten opinie 

voor reacties op eindtijdberichten  

 

 Vanwege de RAMPZALIGE browser van Microsoft, Internet Explorer, of Internet EXPLODER, kan ik op mijn site onder elk topic maar 200 reacties (laten) plaatsen want dan heeft Blogger het zo gemaakt dat de vervolgreacties verder gaan op een subpagina die in Internet Explorer bereikbaar ZOUDEN MOETEN zijn indien dat ding werkte zoals het hoort, maar dat doet die browser niet, want als je onder de laatste reactie klikt op "Meer laden..." dan verschijnt de tekst "Wordt geladen...", maar dan gebeurt er NIETS!

GEEN ENKELE ANDERE BROWSER heeft problemen met mijn site dan ALLEEN Internet Explorer, en ik heb mijn tests gedaan met de allerlaatste browser van Microsoft!


HELAAS gebruiken de meeste mensen (uit gemakzucht of uit onwetendheid) die KROMME browser van Microsoft, en ik geef toe dat de letteropmaak van die browser mooier is dan die van (bijvoorbeeld) Firefox of Google Chrome, maar internet gaat over informatieoverdracht en als dat niet mogelijk is met een kromme browser die wel mooie letters weergeeft dan is het WAARDELOOS.


Maar ter wille van al diegenen die toch liever een KROMME en SLECHTE browser gebruiken als Internet Explorer dan al die andere browsers die BETER zijn, maak ik speciaal voor hun een nieuwe "Eindtijdberichten"-topic aan opdat de belangstellenden van mijn site Eindtijdberichten kunnen blijven volgen.

 

Eindtijdberichten 34

200 comments:

 1. VS is VIJANDIGE mogendheid; Plasterk:NSA verzamelde 'metadata'

  En de Nederlandse regering is een VIJAND van het Nederlandse volk omdat ze met die VIJAND blijft samenwerken!

  ReplyDelete
 2. Amerikaanse SMEERLAPPERIJ en Merkel's heulen met die vijand Snowden schrijft Merkel over tap Maar Angela Merkel is de dochter van Adolf Hitler, dus...

  ReplyDelete
 3. Namens Obama, de homo, en het pedofiele Vaticaan; The Homosexual Agenda!

  ReplyDelete
 4. Lichte aanslagjes gepleegd in de '70-er jaren als 40+-jarige vrouw?
  "Dankzij NAZI-Europa alsnog 3½ jaar de bak in als 80-jarige! 80-jarige ex-terroriste veroordeeld

  Veel Nazi's werden na de oorlog in Duitsland NIET veroordeeld, waarvan er nog een paar in leven zijn, maar daar heeft de NAZI-EU het niet over.

  ReplyDelete
 5. 'Mission is over': Europe in shock as Ukraine kills integration plan

  Tijdelijke tegenvaller voor de SATANISCHE Roomse EU en een tijdelijke victorie voor Gog & Magog, allebei bestuurd door DEMONENVORSTEN UIT DE HEL!

  ReplyDelete
 6. Pope says 'no Middle East without Christians'

  Met 'christenen' bedoelt de paus gehersenspoelde aanhangers van de Roomse valse leer.

  Meer...

  ReplyDelete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.