Saturday, December 21, 2013

CIA-rapport: Nederlandse SS'er heeft in 1954 regelmatig Hitler ontmoet

(Een stuk schedel dat tientallen jaren lang werd gezien als de schedel van Adolf Hitler blijkt helemaal niet van Hitler te zijn, maar van een jonge vrouw. Dat blijkt uit een DNA-onderzoek door Amerikaanse wetenschappers.  Het stuk schedel werd in 1946 gevonden door soldaten van de Sovjet-Unie. Het lag net buiten de bunker waar Hitler zelfmoord gepleegd zou hebben. Het schedelfragment met kogelgat werd lange tijd gezien als het belangrijkste bewijs dat Hitler zelfmoord had gepleegd. Het werd door de Russen ook als zodanig tentoongesteld in 2000, precies 55 jaar na het einde van de Tweede Wereldoorlog. Bron: NOS, 28 september 2009)
Blijkens een in mei 2001 vrijgegeven CIA-rapport heeft de voormalige Waffen-SS'er Philip Citroen - die indertijd in Zuid-Amerika voor de KNSM werkte - in 1954 eens per maand  contact gehad met Adolf Hitler, die toen onder de naam 'Adolf Schüttelmayor' in Tunja (Colombia) woonde.

Lees verder...


Met dank aan Olaf...
 

12 comments:

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.