Tuesday, December 17, 2013

Eindtijdberichten 37

Eindtijdberichten i.v.m. de
wederkomst van
Jezus Christus naar Israël

 Druk op de End-toets om snel naar beneden te gaan op deze pagina
en klik daarna onder het reactievenster op Meer laden... mocht het topic zijn volgelopen met bijdragenPlaats onder dit log eindtijdberichten om elkaar te informeren over profetische ontwikkelingen m.b.t. Israël en wat daar direct en indirect mee te maken heeft.  Geen geklets dus, maar info waar iedere eindtijdgeïnteresseerde, die uitziet naar de wederkomst van Jezus Christus naar Israël en deze wereld, wat aan heeft.
Ga naar

Eindtijdberichten opinie 

voor reacties op eindtijdberichten  

 

 Vanwege de RAMPZALIGE browser van Microsoft, Internet Explorer, of Internet EXPLODER, kan ik op mijn site onder elk topic maar 200 reacties (laten) plaatsen want dan heeft Blogger het zo gemaakt dat de vervolgreacties verder gaan op een subpagina die in Internet Explorer bereikbaar ZOUDEN MOETEN zijn indien dat ding werkte zoals het hoort, maar dat doet die browser niet, want als je onder de laatste reactie klikt op "Meer laden..." dan verschijnt de tekst "Wordt geladen...", maar dan gebeurt er NIETS!

GEEN ENKELE ANDERE BROWSER heeft problemen met mijn site dan ALLEEN Internet Explorer, en ik heb mijn tests gedaan met de allerlaatste browser van Microsoft!


HELAAS gebruiken de meeste mensen (uit gemakzucht of uit onwetendheid) die KROMME browser van Microsoft, en ik geef toe dat de letteropmaak van die browser mooier is dan die van (bijvoorbeeld) Firefox of Google Chrome, maar internet gaat over informatieoverdracht en als dat niet mogelijk is met een kromme browser die wel mooie letters weergeeft dan is het WAARDELOOS.


Maar ter wille van al diegenen die toch liever een KROMME en SLECHTE browser gebruiken als Internet Explorer dan al die andere browsers die BETER zijn, maak ik speciaal voor hun een nieuwe "Eindtijdberichten"-topic aan opdat de belangstellenden van mijn site Eindtijdberichten kunnen blijven volgen.

 

Eindtijdberichten 36

200 comments:

 1. Smerige leugens, maar de Oekraïne moet voorlopig in het Russische Gog-Magog-kamp blijven, en toebehoren tot de EU is net zo beroerd en net zo goed in het belang van de Vaticaanse NWO Kiev:door akkoord bankroet afgewend
  BeantwoordenVerwijderen

  ReplyDelete
 2. Rotzooi maar aan in dit BIJNA goddeloze land; Burgemeester Onno Hoes mag blijven...ik zeg BIJNA, omdat dankzij het feit dat er nog steeds mensen zijn die wel ontzag hebben voor God en gebod, de hel nog niet volledig los kan breken in Nederland.

  ReplyDelete
 3. Het Nederlandse landverraderskabinet bekritiseerd een actie van de gecontroleerde oppositie; Kritiek op stickeractie Wilders
  Wilders is gecontroleerde oppositie, omdat hij ook het probleem niet benoemd; de SATANISCHE ROOMSE KERK en haar duivelse JEZUÏETEN!

  ReplyDelete
 4. *De euro wordt op kosten van de burger in leven gehouden*

  Alles natuurlijk tot meerdere eer en glorie van de SATANISCHE VATICAANSE NWO

  ReplyDelete
 5. Replies
  1. Zie ook....

   Marxisme/Communisme komt ook uit de koker van de Roomse SATANSKERK en haar duivelse Jezuïeten!

   Delete
 6. Natuurlijk gaat deze Vaticaan-gestuurde SATANSBENDE in hoger beroep; VS in beroep tegen NSA-uitspraak

  ReplyDelete
 7. Schurken onder elkaar: VS verdoezelde misdaden Stalin

  Logisch: zowel de VS als Rusland waren en zijn in feite pionnen van hetzelfde Vaticaan.

  ReplyDelete
 8. Neuken en VERneuken...Hollande wil roddelblad aanklagen ...en dit is een van de belangrijkste leiders van NAZI-Europa

  ReplyDelete
 9. Bericht uit NAZI-Nederland; OM wil DNA De Roy van Zuydewijn

  Klik ook op 'Gerelateerd' en lees maar eens wat reacties

  ReplyDelete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.