Wednesday, December 11, 2013

En hoe vaak per week masturbeert U?

Dit topic gaat NIET over masturbatie, maar over ZIEKE overheidsBEMOEIENIS!
This topic is NOT about masturbation, but about SICK governmental INTERFERENCE!

Misschien wel een heel persoonlijke vraag, eentje waarop u mogelijk zelfs liever geen antwoord geeft, maar ja, als het zo door blijft gaan zou dit in de toekomst zo maar kunnen resulteren in een afwijzing van een bijstandsuitkeringsaanvraag of in het minste geval een strafkorting.
 
Hieronder zo’n typisch gevalletje van de OVERHEID versus haar onderdanen, uit het archief, over rechten en plichten, alhoewel… anno 2013…, onderdanen en rechten, hahahahahaha


Plicht voor bijstandsgerechtigden om alle medische gegevens aan de overheid te openbaren

Lees meer...


“Vergeet”  PRISM ;  Ingebouwde NSA backdoor sinds Windows ‘95.

 

 

The ( Black Popes ) World Government

 


2 comments:

 1. VERNEDERLAND
  ‘Mooie’ term die ik vandaag las in een artikel van eerder dit jaar over ‘ons’ land, wat ons land niet is maar de speelbal is van de man (en zijn SATANISCHE organisatie) die zojuist tot man van het jaar is gekozen door Time magazine.
  Alles wat in ons land fundamenteel fout gaat (zoals de Vaatstra-zaak) staat hiermee in verband omdat ‘de elite’ (niet alleen van Nederland, maar van de hele wereld!) volledig onderho(e)rig is aan deze man en zijn SATANISCHE ‘Nieuw Wereld Orde’.

  En hoe vaak per week masturbeert U?


  11 december, 2013 om 23:39
  Hanss zegt:

  ReplyDelete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.