Friday, January 10, 2014

Eindtijdberichten 38

Eindtijdberichten i.v.m. de
wederkomst van
Jezus Christus naar Israël

 Druk op de End-toets om snel naar beneden te gaan op deze pagina
en klik daarna onder het reactievenster op Meer laden... mocht het topic zijn volgelopen met bijdragenPlaats onder dit log eindtijdberichten om elkaar te informeren over profetische ontwikkelingen m.b.t. Israël en wat daar direct en indirect mee te maken heeft.  Geen geklets dus, maar info waar iedere eindtijdgeïnteresseerde, die uitziet naar de wederkomst van Jezus Christus naar Israël en deze wereld, wat aan heeft.
Ga naar

Eindtijdberichten opinie 

voor reacties op eindtijdberichten  

 

 Vanwege de RAMPZALIGE browser van Microsoft, Internet Explorer, of Internet EXPLODER, kan ik op mijn site onder elk topic maar 200 reacties (laten) plaatsen want dan heeft Blogger het zo gemaakt dat de vervolgreacties verder gaan op een subpagina die in Internet Explorer bereikbaar ZOUDEN MOETEN zijn indien dat ding werkte zoals het hoort, maar dat doet die browser niet, want als je onder de laatste reactie klikt op "Meer laden..." dan verschijnt de tekst "Wordt geladen...", maar dan gebeurt er NIETS!

GEEN ENKELE ANDERE BROWSER heeft problemen met mijn site dan ALLEEN Internet Explorer, en ik heb mijn tests gedaan met de allerlaatste browser van Microsoft!


HELAAS gebruiken de meeste mensen (uit gemakzucht of uit onwetendheid) die KROMME browser van Microsoft, en ik geef toe dat de letteropmaak van die browser mooier is dan die van (bijvoorbeeld) Firefox of Google Chrome, maar internet gaat over informatieoverdracht en als dat niet mogelijk is met een kromme browser die wel mooie letters weergeeft dan is het WAARDELOOS.


Maar ter wille van al diegenen die toch liever een KROMME en SLECHTE browser gebruiken als Internet Explorer dan al die andere browsers die BETER zijn, maak ik speciaal voor hun een nieuwe "Eindtijdberichten"-topic aan opdat de belangstellenden van mijn site Eindtijdberichten kunnen blijven volgen.

 

Eindtijdberichten 37

200 comments:

 1. Schrikbeeld voor de toekomst, na de opname onder de (Vaticaanse) antichrist: Nazi-guillotine ontdekt in depot

  ReplyDelete
 2. Overheid grootste CRIMINEEL Justitie:plak sticker op je webcam

  Ter AFLEIDING waarschuwt de overheid tegen cyber-criminelen, maar vergeet EXPRES erbij te vertellen dat de overheid op het gebied van ongewenste computer-spionage de ERGSTE CRIMINEEL is.

  ReplyDelete
 3. Fijn dat communisme; Chinese elite sluist kapitalen weg Marxisme/communisme/fascisme/feminisme, en nog veel meer ellende; het komt allemaal uit de koker van de SATANISCHE Vaticaanse JEZUÏETEN

  ReplyDelete
 4. Replies
  1. Gewijzigde opstelling van de VS.................

   Delete
 5. De ZIEKELIJKE bemoeizuchtmaatschappij, 'dankzij' de techniek; Winkelier kijkt mee via smartphone

  ReplyDelete
 6. 'Obama' (Frank Marshall Davis jr, or Barry Davis) is a split personality, just like your profile picture, because he's as 'black' as he is 'white'.
  'Obama' is a mixture of 'everything', meant to 'please' everybody', to serve as the perfect false Messiah...for the world..not specifically for the USA.
  He serves the POPE and the Vatican and it's Jesuits, the hidden Roman Empire, and the current Pope 'Francis' is the head of the Jesuits, 'the black pope in white'. The Antichrist Jewish & EU Descent, Royal Bloodline 2 British Kings & Related To 9 U.S. Presidents! https://www.youtube.com/watch?v=v_7czqTgyOM
  Reply
  ·
  Hans S
  1 second ago

  +Hans S The Mark Of The Beast
  https://www.youtube.com/watch?v=AufUQajnG2M

  ReplyDelete
 7. Vaticaanse LEUGENFABRIEK NOS Vrouwen en kinderen mogen Homs uit

  Uiteraard verteld deze SATANISCHE PROPAGANDA'nieuwsvertrekker' er niet bij wat de Vaticaan-gestuurde SMERIGE rol was en is van SATAN OBAMA, waardoor het zo'n verschrikkelijke HEL op aarde is geworden in Syrië en vooral wat de Christelijke mensen betreft.

  ReplyDelete
 8. Nog meer SATANISCHE LEUGENS en PROPAGANDA van de NOS: Weer Marlboroman dood door roken

  Dat de man ten gevolge van het roken van sigaretten is overleden is NIET bewezen, en 'zwarte rokerslongen' BESTAAN NIET EENS, want aangetoond is dat het dan gaat om HORRORFOTO'S van opgesneden longen van overleden mensen die jarenlang in steenkolenmijnen gewerkt hebben, en die inderdaad heel veel ZWART steenkoolstof in hun longen hadden gekregen.
  Aangetoond is dat de SMERIGE SATANISCHE OVERHEID juist dit soort foto's gebruikt om rokers weg te kunnen zetten als CRIMINELEN, om ze vervolgens NOG MEER te kunnen laten betalen voor hun verslaving aan nicotine, want het roken afschaffen zal de overheid NIET doen, omdat het om ENORME HOEVEELHEDEN GELD gaat, wat de SATANISCHE OVERHEID aan het roken verdient.

  VIEZE GORE SMEERLAPPEN!!

  Ze vertellen er ook niet bij hoeveel ongeboren kindjes VERMOORD zijn, want dat mag wel van deze SMERIGE, SATANISCHE OVERHEID!

  ReplyDelete
 9. Vanwege al die SATANISCHE COLLABORATEURS met die DUIVELSKERK uit Rome wordt door de SATANISCHE Nederlandse overheid in Den Haag en omstreken de boel op z'n kop gezet "Veel hinder Den Haag tijdens top" en dat wegens een ZINLOZE top omdat alles wordt bekokstoofd door de ROOMSE SATANSKERK.

  ReplyDelete
 10. DEMMINK, KINDERVERKRACHTER NAMENS HET DUIVELSE VATICAAN Micha Kat spreekt Hans Laroes over Joris Demmink DE HAND BOVEN HET HOOFD GEHOUDEN DOOR "ONZE" NEP-MONARCHIE, DIE VOLLEDIG IN DIENST STAAT VAN DE ROOMSE SATANSKERK.

  ReplyDelete
 11. LEVEND VERBRAND WERDEN ZE! Knesset-leden bezoeken Auschwitz IN EEN OFFER AAN SATAN, NAMENS DE ROOMSE SATANSKERK!

  one-evil.org

  ReplyDelete
 12. De SATANISCHE islam: Bloedbad onder christenen Nigeria

  "JEZUS weest u met de nabestaanden en geeft U troost en KRACHT, en overtuigt U die islamitische duivels ervan dat Uw liefde sterker is dan hun haat"

  ReplyDelete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.