Wednesday, January 29, 2014

Eindtijdberichten 39

Eindtijdberichten i.v.m. de
wederkomst van
Jezus Christus naar Israël

 Druk op de End-toets om snel naar beneden te gaan op deze pagina
en klik daarna onder het reactievenster op Meer laden... mocht het topic zijn volgelopen met bijdragenPlaats onder dit log eindtijdberichten om elkaar te informeren over profetische ontwikkelingen m.b.t. Israël en wat daar direct en indirect mee te maken heeft.  Geen geklets dus, maar info waar iedere eindtijdgeïnteresseerde, die uitziet naar de wederkomst van Jezus Christus naar Israël en deze wereld, wat aan heeft.
Ga naar

Eindtijdberichten opinie 

voor reacties op eindtijdberichten  

 

 Vanwege de RAMPZALIGE browser van Microsoft, Internet Explorer, of Internet EXPLODER, kan ik op mijn site onder elk topic maar 200 reacties (laten) plaatsen want dan heeft Blogger het zo gemaakt dat de vervolgreacties verder gaan op een subpagina die in Internet Explorer bereikbaar ZOUDEN MOETEN zijn indien dat ding werkte zoals het hoort, maar dat doet die browser niet, want als je onder de laatste reactie klikt op "Meer laden..." dan verschijnt de tekst "Wordt geladen...", maar dan gebeurt er NIETS!

GEEN ENKELE ANDERE BROWSER heeft problemen met mijn site dan ALLEEN Internet Explorer, en ik heb mijn tests gedaan met de allerlaatste browser van Microsoft!


HELAAS gebruiken de meeste mensen (uit gemakzucht of uit onwetendheid) die KROMME browser van Microsoft, en ik geef toe dat de letteropmaak van die browser mooier is dan die van (bijvoorbeeld) Firefox of Google Chrome, maar internet gaat over informatieoverdracht en als dat niet mogelijk is met een kromme browser die wel mooie letters weergeeft dan is het WAARDELOOS.


Maar ter wille van al diegenen die toch liever een KROMME en SLECHTE browser gebruiken als Internet Explorer dan al die andere browsers die BETER zijn, maak ik speciaal voor hun een nieuwe "Eindtijdberichten"-topic aan opdat de belangstellenden van mijn site Eindtijdberichten kunnen blijven volgen.

 

Eindtijdberichten 38

205 comments:

 1. Veel gehersenspoelden eerden de vrouw die namens het Vaticaan ons land aan de EU heeft verraden: Veel kijkers voor odes aan Beatrix

  Ovatie voor Beatrix op bedankfeest

  ReplyDelete
 2. De 'zorg'maffia moet en zal arme mensen kapot maken; Zorgschuld loopt op tot 1 miljard De zorgmaffia staat in connectie met de grote bankiers, die allemaal 'mammon'=satan dienen, en wie satan dient staat tevens in connectie met de enige ware satanskerk op aarde; de Roomse kerk en het duivelse Vaticaan.

  Nederland is compleet in de greep van SATANISCHE MONSTERS, duivelse GELDWOLVEN, die direct of indirect de belangen van de Roomse satanskerk dienen.

  ReplyDelete
 3. Replies
  1. De ROOMSE SATANSKERK, dus....maar dat zegt Xandernieuws er nooit bij, want 'Xander' zit zich nog steeds blind te staren op de door diezelfde Roomse SATANSKERK uitgevonden debiele islam.
   Wanneer wordt zo'n kerkganger eens wakker?
   Man, wat heeft het protestantisme veel mensen misleid!

   Voor de wakkeren onder ons: de Roomse SATANSKERK zit OVERAL achter!
   Auschwitz, oorlogen...noem maar op! Want het is de 'kerk' VAN SATAN!

   Delete
 4. NL is zelf een Vaticaan-geleide SCHURKENSTAAT: NL onderschepte zelf gesprekken Dat is ook de reden dat NL niet uit de EU zal stappen (zie vorige bericht), zelfs als de overgrote meerderheid van de Nederlanders daar vóór zou zijn.

  ReplyDelete
 5. Global Economic Collapse Top Bankers Commit Suicide CEO Suddenly Quits as Dow Tumbles & more

  ReplyDelete
 6. Het Vaticaan en 'Obama' douwen de hele VS het 'homogruwelijk' door de strot: Betere bescherming gehuwde homo VS

  ReplyDelete
 7. Ziekenhuizen waren ooit Christelijk, maar nu zijn het gewoon bedrijven met een enorme omzet en dito mogelijkheden tot fraude Boete voor St. Antonius Ziekenhuis

  ReplyDelete
 8. Google-YouTube hates JESUS and His followers: I Am Leaving Youtube Today. Im Now Here: http://www.dailymotion.com/exiledonmainstreet1#video=

  ReplyDelete
 9. De EU is van het Vaticaan en dit bestaat mede vanwege deze SATANISCHE organisatie; Kamp Westerbork Europees erfgoed

  Westerbork werd dan wel ingericht vóór WO2, maar het 'koningshuis' speelde en speelt onder één hoedje met het Vaticaan, dus dat maakt geen verschil.

  Wilhelmina wilde overigens de Joden zo ver mogelijk van zich gesitueerd hebben en in de ochtend van 13 mei, terwijl Nederland nog NIET verslagen was door (Vaticaan gestuurd) NAZI-Duitsland, was Wilhelmina 'm gesmeerd naar Engeland, met ons goud, om daar Churchill te ontmoeten die net zo goed in het smerige complot zat, wat 'WO2' is gaan heten, maar wat 'gewoon' deel 2 was van de moderne Roomse inquisitie, die begon met WO1 in 1914.
  Het doel was om zoveel mogelijk Joden te vernietigen en zelfs levend in de ovens (nadat ze eerst VERDOOFD waren via Zyklon-B in de 'gaskamers') te offeren aan satan in de 'vernietigingskampen' in het oosten, en daarnaast ook zoveel mogelijk echte gelovigen in JEZUS, waaronder zelf Katholieken, want Katholieken die echt in JEZUS geloven kan de smerige Roomse 'kerk' ook NIET gebruiken!
  Vooral moest via de Roomse Hitler het protestantisme en de Oosters-orthodoxe gelovigen worden vernietigd, en daarom werd Duitsland (maar ook Rusland onder de JEZUÏET 'Stalin') hiervoor gebruikt (misbruikt) en kreeg ook het (toen nog) protestantse Nederland zulke zware klappen te verwerken.
  Alles werd uiteindelijk bekostoofd via de USA, wat VOLLEDIG onder controle staat van het DUIVELSE Vaticaan, tot op de dag van vandaag!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Naschrift: Nederland is al sinds de tijd van Napoleon Bonaparte (1795) weer helemaal in de macht van het Vaticaan, maar de meeste Nederlanders hebben dat echt niet in de gaten, verblind als ze zijn door het NEP-koningshuis dat we hebben en de NEP-democratie.
   Pim Fortuyn werd in opdracht (met medeweten van het 'koningshuis' en de regering van ex-prmier Kok) van de ROOMSE SATANSKERK vermoord, want zo'n persoon kon de duivelse EU niet gebruiken, en dat Geert Wilders nog niet vermoord is, bewijst dat hij 'gecontroleerde oppositie' is, want Geert Wilders hoor je NOOIT het ware kwaad benoemen: het DUIVELSE VATICAAN!

   Delete
 10. Wij houden toch niet van u, en daarom maken we u maar dood...Meer euthanasie in de psychiatrie

  ReplyDelete
 11. Bewijs dat de VS de ergste CRIMINELE ORGANISATIE op aarde is (namens het smerige, gore, Vaticaan); Amerikaanse advocaten afgeluisterd

  ReplyDelete
 12. Noord-Korea, het ZIEKE experiment van het Vaticaan, want marxisme/communisme is een SATANISCHE uitvinding van de Luciferiaanse Jezuïeten: "Zo pijnlijk dat je dood wilde"

  ReplyDelete
 13. Heel juist Xander: Crisis Oekraïne Amerikaanse poging tot ondermijning Rusland
  Nu nog even erbij vertellen dat het niet om de VS gaat, maar het VATICAAN, dan heb je het echt helemaal begrepen...

  ReplyDelete
 14. Replies
  1. Tweedeling dreigt in Oekraïne
   Update: zaterdag 22 feb 2014, 18:05

   Het oosten van Oekraïne lijkt zich achter president Janoekovitsj te scharen. In zijn machtsbasis in Charkov zijn gouverneurs, provinciebestuurders en parlementariërs bijeen. Ze riepen de regionale autoriteiten op de grondwet in hun rechtsgebied te handhaven.

   Ook werd opgeroepen tot de vorming van burgermilities om een tegenwicht aan de protestbeweging te bieden. Het leger werd gevraagd neutraal te blijven.

   Het oosten van Oekraïne was eeuwenlang Russisch, terwijl het westen onderdeel was van het Habsburgse rijk. Daardoor is het oosten nog steeds georiënteerd op Rusland en het westen op West-Europa.

   Delete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.