Friday, February 28, 2014

HET IS XANDERNIEUWS WEDEROM IN DE BOL GESLAGEN!

Wat ik in dit artikel op Xandernieuws las is weer BAR EN BOOS!

Het lijkt wel of 'Xander' (Sander) zelf is ingehuurd door de VATICAANS-JEZUÏETISCHE NWO om MAXIMALE VERWARRING te zaaien, of hij begrijpt er echt HELEMAAL NIETS VAN!

Hoe dan ook: satan lacht zich kapot om hem, en hij weet dat Poetin gewoon in het VATICAANSE NWO-complot zit, zoals ook 'Obama' en de CRIMINELE (mis)leiders van de EU.


 Alle duivelse wegen leiden naar Rome, want de islam is uitgevonden door 'Rome', het marxisme/communisme ook en nog veel meer.

Ondertussen laat God-JEZUS het allemaal toe, want wie Hem smadelijk afwijst, die krijgt van Hem de duivel en de grote verdrukking en de POEL VAN VUUR!

Lees op mijn site meerdere artikelen en verwijzingen naar artikelen en video's die duidelijk maken dat de Vaticaanse Jezuïeten, met aan het hoofd nu zelf de 'Paus', OVERAL achter zitten, en besef dat het helemaal niet gaat om die malle NEP-Roomse 'kerk', maar om puur SATANISME!


Dit klinkt niet vriendelijk, maar het is wel de waarheid, want JEZUS is God en wie Hem als Heer erkent over zijn/haar leven en oprecht van Hem houdt, die is door Hem gered, maar wie lak aan Hem heeft, die zal door Hem worden afgewezen, wat verschrikkelijk is.
2 comments:

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.