Saturday, March 15, 2014

DEMMINK-TRIBUNAAL 14-3 DEEL 2

DEMMINK-TRIBUNAAL 14-3 DEEL 2@dennisthemenace

Paus Franciscus is zeker niet te vertrouwen, want hij is helemaal geen Rooms Katholiek (wat op zich al ernstig is), maar de baas van de Jezuïeten, de zogenaamde ‘zwarte paus in het wit’ en hij is een aanhanger van LUCIFER, ook wel bekend als de duivel en SATAN!


Indien jij en anderen het kunnen verdragen om naar Bijbelse zaken te luisteren die je niet bevallen, omdat je niets met de Bijbel hebt, dan raad ik toch aan om te luisteren naar de Schotse Alan Lamont, die al jaren onderzoek doet naar de kern van de intriges van het Vaticaan, want velen willen nog steeds niet weten dat het Vaticaan feitelijk deze wereld bestuurt achter de façade van een zogenaamde “christelijke organisatie” of “kerk” (het woord “kerk” komt overigens NERGENS in de originele Griekse grondtekst voor van het nieuwe testament, want het woord ‘gemeente’ dient te worden gebruikt, wat in de juiste Nederlandse vertalingen ook wordt gebruikt, behalve in de Roomse vertaling), terwijl het de MEEST GRUWELIJKE en DUIVELSE en SMERIGE organisatie is die ooit op aarde heeft bestaan, verantwoordelijk voor o.a. de Holocaust en de twee wereldoorlogen en alle oorlogen daarvoor, ertussen en daarna.


Marxisme/communisme zijn o.a. uitvindingen van deze LUGUBERE organisatie, en in het verleden kwam ook de islam tot stand via de ROOMSE SATANSKERK, want niet voor niets was de eerste oudere vrouw van Mohammed Rooms Katholiek en werd hij door Roomse monniken verder geïnstrueerd om zijn zieke leer gestalte te geven; http://www.redicecreations.com/specialreports/2006/04apr/catholicislam.html


Alan Lamont, dus, over de ‘zwarte paus in wit’ en de Roomse SATANSKERK…


Nederland is volkomen in de MACHT van het duivelse Vaticaan, en een verschijnsel als Joris Demmink is daar helaas onderdeel van.


In dat licht een stukje opinie…


En dit ook…


Meer: EU dictatuur; is het tij nog te keren?

 
Nederland naar de klote…


Onthullende documentaire over onder andere de bedoeling van de “chemtrails”…Iedereen een prettige dag!

No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.