Saturday, March 15, 2014

Eindtijdberichten 41 End Time Messages

Eindtijdberichten i.v.m. de
wederkomst van
Jezus Christus naar Israël

 Druk op de End-toets om snel naar beneden te gaan op deze pagina
en klik daarna onder het reactievenster op Meer laden... mocht het topic zijn volgelopen met bijdragenPlaats onder dit log eindtijdberichten om elkaar te informeren over profetische ontwikkelingen m.b.t. Israël en wat daar direct en indirect mee te maken heeft.  Geen geklets dus, maar info waar iedere eindtijdgeïnteresseerde, die uitziet naar de wederkomst van Jezus Christus naar Israël en deze wereld, wat aan heeft.
Ga naar

Eindtijdberichten opinie 

voor reacties op eindtijdberichten  

 

 Vanwege de RAMPZALIGE browser van Microsoft, Internet Explorer, of Internet EXPLODER, kan ik op mijn site onder elk topic maar 200 reacties (laten) plaatsen want dan heeft Blogger het zo gemaakt dat de vervolgreacties verder gaan op een subpagina die in Internet Explorer bereikbaar ZOUDEN MOETEN zijn indien dat ding werkte zoals het hoort, maar dat doet die browser niet, want als je onder de laatste reactie klikt op "Meer laden..." dan verschijnt de tekst "Wordt geladen...", maar dan gebeurt er NIETS!

GEEN ENKELE ANDERE BROWSER heeft problemen met mijn site dan ALLEEN Internet Explorer, en ik heb mijn tests gedaan met de allerlaatste browser van Microsoft!


HELAAS gebruiken de meeste mensen (uit gemakzucht of uit onwetendheid) die KROMME browser van Microsoft, en ik geef toe dat de letteropmaak van die browser mooier is dan die van (bijvoorbeeld) Firefox of Google Chrome, maar internet gaat over informatieoverdracht en als dat niet mogelijk is met een kromme browser die wel mooie letters weergeeft dan is het WAARDELOOS.


Maar ter wille van al diegenen die toch liever een KROMME en SLECHTE browser gebruiken als Internet Explorer dan al die andere browsers die BETER zijn, maak ik speciaal voor hun een nieuwe "Eindtijdberichten"-topic aan opdat de belangstellenden van mijn site Eindtijdberichten kunnen blijven volgen.

 

Eindtijdberichten 40

200 comments:

 1. Replies
  1. De Jezuïtisch geschoolde Lakei van het Vaticaan, Joseph Biden gaat naar het Roomse Polen en Litouwen om Rusland verder het signaal te geven dat het tevens via de (Roomse) NAVO- en EU-landen Estland en Letland, volkomen OMSINGELD is, en maar één uitweg heeft: ZUIDWAARTS richting Israël, wat precies de bedoeling is, omdat juist de satanische Jezuïeten goed bekend zijn met Gods profetische programma, en weten dat 'Gog en Magog' in het Midden-Oosten aan zijn eind zal komen, tezamen met zijn islamitische bondgenoten, waarna de WERELDDICTATUUR van het Vaticaan, middels de Vaticaan-gestuurde antichrist en de valse profeet, z'n beslissende aanvang kan nemen.

   Delete
 2. Het internationaal-socialistische bestuur van de Roomse Europese Unie heeft weer wat nieuws bedacht om de sterfelijke medemens die zich al scheel betaalt aan belastingen op hun 'hobby', het roken van sigaretten, verder te treiteren en te behandelen als mensen die het verdienen om uiteindelijk zelf in rook op te gaan, zoals ze dat in het verleden met de Joden en ook vele anderen hebben gedaan, tijdens het bewind van de Rooms Katholieke Adolf Hitler, die 100% handelde in opdracht van het duivelse Vaticaan, dat nog steeds de lakens uitdeelt in Europa en praktisch de hele wereld, zijnde het verborgen Romeinse Rijk, onder het mom van een "christelijke kerk", maar wat in feite gestuurd wordt door Jezuïeten die Lucifer aanbidden: Europa verbiedt mentholsigaret

  Na het verbod op de 'chokoladesigaret' is dit het nieuwste 'wapenfeit' van de Roomse dictatuur wat de burgers van de EU door de strot wordt gedouwd.

  Op grote schaal worden in de EU ongeboren mensjes op VERSCHRIKKELIJKE wijze omgebracht in de baarmoeder, wat abortus provocatus heet, en kan bijvoorbeeld in dit land LEGAAL GEMOORD worden door artsen, wat euthanasie heet, en noemt men de omgang van twee kontenneukers en twee kuttenlikkers een huwelijk, terwijl God dat een GRUWEL noemt, en vindt er nog meer gruwelijks plaats, maar de roker, die geen onruststoker wil zijn, moet en zal weten dat men behoort tot het laagste soort wezens dat op deze aarde rondloopt, terwijl de 'elite' fijn kinderen verkracht (en laat vermoorden om geen getuigen te hebben) en elkaar op die wijze op satanische wijze 'in check' houdt, en dat alles gecoördineerd door de Roomse SATANSKERK.

  ReplyDelete
 3. Deze criminele 'wetenschappers' verdienen zelf een 'Big Bang' als ze voor God komen te staan, tenzij ze zich bekeren tot JEZUS: "Doorbraak in Big Bang-theorie"

  ReplyDelete
 4. Dat vraagt natuurlijk om meer overheidsbemoeienis op het internet, en dat vanwege criminele providers van sites, waar de vele makers van sites volledig buiten staan : Veel sites overtreden cookiewet

  De overheid (die samenwerkt met de SATANISCHE Vaticaanse NWO) heeft zo 'fijn' een excuus om het internet steeds meer te gaan overheersen en uiteindelijk volledig naar de hand te zetten.

  ReplyDelete
 5. GIJ ZULT DE WAARHEID NIET VERKONDIGEN Nieuwslezer op matje om kritiek

  België, waar het Vaticaanse EU-RATTENHOL Brussel gelegen is, is uiteraard volledig in de ban van 'Rome', wat verantwoordelijk is voor de uitvinding van de achterlijke islam, en dat betekent dat een nieuwslezer op moet houden zelf na te denken en moet verkondigen wat het kwaad hem dicteert.

  ReplyDelete
 6. Replies
  1. Pro-Vaticaanse NWO FASCIST Jatsenjoek sprak van een oorlogsmisdaad

   Delete
 7. Replies
  1. Obama de verschrikkelijke is verder op OORLOGSPAD namens het DUIVELSE Vaticaan.

   Hij wil heel graag zo snel mogelijk bakken en braden in de poel van vuur, zo'n haast heeft hij.

   Delete
 8. Da's dan een hoogleraar....Nieuwe wereldwanorde door Krim?

  Maar ja, als een hoogleraar niet gelooft in JEZUS en het profetische woord en geen kennis heeft van de intriges van de VATICAANSE NWO via de VS en de EU, dan is het niet vreemd dat hij slechts een oppervlakkige analyse kan maken.

  ReplyDelete
 9. Replies
  1. Chef van de VATICAANSE VN: SATANISCHE BOEVENBENDE!

   GORE MOORDENAARS!

   Kinderverkrachters!

   Delete
 10. Marokkanen zijn een apart RAS....dat vinden sommigen van hun zelf: Oproep tot aangifte tegen Wilders

  Dat het Geert Wilders gaat om ISLAMITISCHE DRAAIDEURCRIMINELEN die hij graag uit Nederland ziet vertrekken, wordt door het gebruik van de beladen en onterechte term 'rascisme' met opzet genegeerd, maar islamieten mogen van de maangod allah, die de duivel in vermomming is, LIEGEN en dat is zelfs een 'deugd'.
  MOORDEN mogen ze ook van deze 'allah'.
  Dat bewijzen hun geloofsgenoten iedere dag, en dan vermoorden ze vooral graag gelovigen in JEZUS en Joden.

  ReplyDelete
 11. KRANKZINNIGE JODEN nemen het op voor hun potentiële MOORDENAARS: Uitlatingen Wilders veroordeeld

  ReplyDelete
 12. RUTTE, EU-SMEERLAP: Rutte:"vieze smaak" van Wilders

  Dat Nederland naar de klote is bewijst ook weer eens "onze" premier, die meehuilt met de wolven in het bos en met de islamieten, die ons allemaal de STROT willen doorsnijden, omdat 'allah' zo'n 'lieve god' is en de islam 'zon' vreedzame religie' is.

  ReplyDelete
 13. ALLEMAAL MENSEN DIE VAN DE MISDAAD EN VAN DE SATANISCHE ISLAM HOUDEN: Ruim 100 aangiftes tegen Wilders

  ReplyDelete
 14. OVERHEIDSCRIMINELEN: Agent vervolgd voor schieten

  In de VS, in de buurt van het 'Witte Huis', raakte in een soortgelijke situatie een jonge Amerikaanse moeder met klein kind in de auto in paniek, waarna Obama's overheidscriminelen een wilde achtervolging inzetten en de vrouw -die in paniek was geraakt- DOODSCHOTEN, waardoor haar kind moederloos werd, en de 'agenten' werden zelfs nog geprezen ook wegens hun "doortastende optreden".
  Dit zijn het soort mensen waar de toekomstige Antichrist van smult, want dat is gewoon een mens die op z'n tijd moet SCHIJTEN, en die zonder dit soort medeplichtige MOORDENAARS NIETS voorstelt.

  Dictators worden ALTIJD geholpen door VELE andere -sub-dictatortjes, die het HEERLIJK vinden om medemensen te TERRORISEREN en te VERMOORDEN.

  ReplyDelete
 15. Maar hoe de staat GELD van ons kan JATTEN, weet de overheid maar al te goed: Belastingtelefoon weet 't te vaak niet

  ReplyDelete
 16. Replies
  1. Lees: de FASCISTISCHE EU en de FASCISTISCHE (pro-Vaticaan) regering van de Oekraïne.

   Delete
 17. Zowaar..Gül keurt Turkse Twitterblokkade af...maar dit is natuurlijk om te suggereren dat Turkije niet helemaal GESTOORD geworden is...want dat zou buitenlandse investeerders af kunnen schrikken en veel GELD kunnen schelen...

  ReplyDelete
 18. DIE HELE SMERIGE ROOMSE KLIEK IN BRUSSEL MOET OPGESLOTEN WORDEN, MET DIE GEK VAN EEN OBAMA EN ZIJN GANGSTERS ERBIJ: EU scherpt sancties Rusland aan

  ReplyDelete
 19. De VS zijn hierop TEGEN 919 Moslimbroeders aangeklaagd

  Maar wat wil je met een MOSLIM in het Witte Huis?

  ReplyDelete
 20. VS-ambassadeur bekent kleur en houdt (namens SATAN OBAMA) van CRIMINELE ISLAMITISCHE Marokkanen: Kritiek ambassadeur VS op Wilders

  ReplyDelete
 21. WALGELIJKE RUTTE: Rutte tegen kinderen:niet bang zijn

  Nederlands wordt geregeerd door losgebroken psychopaten!

  ReplyDelete
 22. Replies
  1. Interessant, maar pas op: Turkije is NIET de antichrist en de islam komt uit de koker van het Vaticaan.
   De PAUS is de antichrist in combinatie met randdebiel 'Obama'.
   Rusland heeft nog een dik appeltje te schillen met de Turken vanwege Constantinopel ('Istanboel') wat de Turken van het Oost-Romeinse rijk hebben gejat, en Rusland is Oosters-orthodox net als de Grieken en de Serviërs.

   Delete
 23. Replies
  1. The 'sexual revolution' has a LOT to do with the anti-conception pill and/or the ease to get an abortion/unborn baby murder.
   Both developments were the result of the occult theory of 'evolution', and 'evolution' has been invented by the satanic Jesuits, and also feminism.

   Thoe Jesuits....how they will suffer in the lake of fire..

   Delete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.