Thursday, March 6, 2014

Obama; de Vaticaanse Staten moet zich hard blijven opstellen tegen Rusland


De VS=Vaticaanse Staten, omdat de VS COMPLEET en TOTAAL in de macht zijn van het SATANISCHE Vaticaan en de hoofdjezuïet met de VISGOD op zijn satanische HARSES: de Paus.

Obama staat hier gewoon de agenda van het Vaticaan te verkondigen, want hij is slechts een 'muppet' van de Paus, zoals Hitler destijds de muppet was van Paus Pius XII, voorheen kardinaal Pacelli, die regelmatig met Hitler sprak om hem ORDERS te geven.

De EU is ook COMPLEET en TOTAAL in de macht van het Vaticaan, en samen met de VS en de Vaticaanse NAVO en de Vaticaanse VN wordt nu Rusland de duimschroeven aangelegd, met als doel om Rusland AGRESSIEF te maken, opdat de Gog en Magog-oorlog van Ezechiël 38/39 in vervulling zal gaan, want de Jezuïeten kennen de Bijbel heel goed, maar dan vanuit het standpunt van Lucifer de duivel.

Ze weten dat dit moet geschieden voordat hun ZIEKE wereldDICTATUUR gevestigd kan worden, geleid door de antichrist=de Paus in de rol van valse profeet en een seculiere leider in de rol van werelddictator, maar onder commando van het Vaticaan, want hij zal de baas van het herleefde Romeinse Rijk zijn.
JEZUS komt terug onder soortgelijke omstandigheden als waarin Hij leefde toen Hij eerder op aarde was.


Adolf Hitler; stooge of pope Pius XII and controlled by Heinrich Himmler

 

Heinrich Himmler; executioner of pope Pius XII

 

Most evil man of the 20th century

 

The Vatican-Jesuit Inquisition of 1933-1945

 

Yad Vashem wijzigt tekst over Hitlers Zwarte Paus, Eugenio Pacelli alias Pius XII

 

NWO - The Black Pope Rules The World

The Papacy - The Throne Of Antichrist

 

1 comment:

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.