Friday, April 18, 2014

'The Passion' van de EO-RKK

Kijk via Uitzending gemist naar 'The Passion' van de EO-RKK en het katholieke knalt er (wederom) vanaf, of kijk anders via deze link.
Wel mooi gedaan, en gisteravond was dit live op de TV, en vergelijk het met het woord van God.
Het gaat vooral om liefde, maar niet dat we ons moeten bekeren van onze zonden, en dat de zonde tot de dood=eeuwige scheiding met God, leidt, waar JEZUS nu juist om stierf, om die potentiële scheiding (de dood) met God (dat is HIJ ZELF!) ongedaan te maken, voor wie het geloven wil en voor wie zich aan Hem wil toewijden en die wil breken met datgene wat God-JEZUS verdriet doet.


Spektakel en sensatie: dat is waar het bij de katholieke versie om gaat, en de EO is volledig opgegaan in dit katholieke gebeuren.
Maria, vinden veel mensen ook belangrijk (niet wetende dat "Maria" Venus is en Venus is de Morgenster=satan!), maar JEZUS had alles met zijn VADER te maken, meer dan met zijn aardse moeder: de bekende dwaling van de Roomse SEKTE, zoals ook de verkeerde uitleg van 'Petrus' contra 'Petra', m.b.t. de woorden van Petrus dat JEZUS de Zoon van God is, als JEZUS vraagt aan zijn discipelen wie zij denken dat Hij is. JEZUS zei dat zijn GEMEENTE op die belijdenis (U bent de Zoon van God=God die MENS werd) zou worden gebouwd, en DAT is de PETRA=de ROTS, en NIET op Petrus zelf, wat de Roomse sekte beweert, en de EO-RKK houdt deze LEUGEN in elke aflevering in ere...
Toch vond ik het een mooie aflevering en ik was persoonlijk onder de indruk van de prachtige gitaarsolo's, die me deden denken aan mijn eigen gitaarwerk, en het allermooiste nummer is de aflsluiter: PRACHTIG!

Maar wat me persoonlijk het meeste raakte is dat het zich in de stad Groningen afspeelde, want zo'n 4 maanden voor mijn definitieve overgave aan JEZUS was ik daar een week en heb daar dramatische dingen meegemaakt die er mede toe geleid hebben dat ik me in januari 1984 aan JEZUS overgeven kon.The Easter Connection - De Bijbel verbiedt 'christelijk' Pasen

 

 

 

Het 'christelijke Pasen' en de PORNO-godin

 

 

 

Het is weer Isjtar-tijd

4 comments:

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.