Monday, May 5, 2014

Eindtijdberichten 44 End Time Messages

Eindtijdberichten i.v.m. de
wederkomst van
Jezus Christus naar Israël

 Druk op de End-toets om snel naar beneden te gaan op deze pagina
en klik daarna onder het reactievenster op Meer laden... mocht het topic zijn volgelopen met bijdragenPlaats onder dit log eindtijdberichten om elkaar te informeren over profetische ontwikkelingen m.b.t. Israël en wat daar direct en indirect mee te maken heeft.  Geen geklets dus, maar info waar iedere eindtijdgeïnteresseerde, die uitziet naar de wederkomst van Jezus Christus naar Israël en deze wereld, wat aan heeft.
Ga naar

Eindtijdberichten opinie 

voor reacties op eindtijdberichten  

 

 Vanwege de RAMPZALIGE browser van Microsoft, Internet Explorer, of Internet EXPLODER, kan ik op mijn site onder elk topic maar 200 reacties (laten) plaatsen want dan heeft Blogger het zo gemaakt dat de vervolgreacties verder gaan op een subpagina die in Internet Explorer bereikbaar ZOUDEN MOETEN zijn indien dat ding werkte zoals het hoort, maar dat doet die browser niet, want als je onder de laatste reactie klikt op "Meer laden..." dan verschijnt de tekst "Wordt geladen...", maar dan gebeurt er NIETS!

GEEN ENKELE ANDERE BROWSER heeft problemen met mijn site dan ALLEEN Internet Explorer, en ik heb mijn tests gedaan met de allerlaatste browser van Microsoft!


HELAAS gebruiken de meeste mensen (uit gemakzucht of uit onwetendheid) die KROMME browser van Microsoft, en ik geef toe dat de letteropmaak van die browser mooier is dan die van (bijvoorbeeld) Firefox of Google Chrome, maar internet gaat over informatieoverdracht en als dat niet mogelijk is met een kromme browser die wel mooie letters weergeeft dan is het WAARDELOOS.


Maar ter wille van al diegenen die toch liever een KROMME en SLECHTE browser gebruiken als Internet Explorer dan al die andere browsers die BETER zijn, maak ik speciaal voor hun een nieuwe "Eindtijdberichten"-topic aan opdat de belangstellenden van mijn site Eindtijdberichten kunnen blijven volgen.

 

Eindtijdberichten 43

200 comments:

 1. Replies
  1. Philip Breedlove is een CRIMINELE LEUGENAAR namens de Vaticaanse NWO en NAZI-Amerika! Het zijn juist de westerse (Vaticaanse) machten en krachten die de boel lopen op te fokken in Oekraïne!

   Delete
  2. Ondertussen levert het (Vaticaanse) Romeinse rijk brood en spelen ter afleiding: Songfestival afleiding voor Oekraïne

   Delete
 2. Krankzinnige, volkomen van de pot gerukte Roomse SEKTE: Paulus VI wordt zalig verklaard

  ReplyDelete
 3. De leider van de SATANSKERK vindt het klimaat belangrijker dan de redding van zijn eigen ziel Paus werkt aan klimaatdocument , laat staan de redding van de zielen van anderen.

  Met JEZUS Christus heeft de Paus helemaal NIETS te maken.

  ReplyDelete
 4. Vaticaanse NWO oorlogshitsing gaat onverminderd door: Nieuwe sancties EU tegen Rusland

  ReplyDelete
 5. Replies
  1. Regime change in Russia: The U.S. to spend $10 billion meddling in the internal politics of Russia Ron Paul and CG #09 Ukraine: The Fuse Has Been Lit

   Delete
 6. Replies
  1. "Meneer Kat, het gaat u GEEN REET aan of excellentie Rutte een homoseksueel zou zijn en FLIKKER een eind op met uw suggestie dat hij ook nog eens een notoire KINDERVERKRACHTER zou zijn! Het gaat u geen BAL aan!
   Helemaal ben ik op mijn PIK GETRAPT indien u suggereert dat de hele Nederlandse elite als een stelletje wilde beesten KINDEREN MISBRUIKT.
   We leven in een fatsoenlijk land, dat GEEN ENKELE binding heeft met de PEDOSEKSUELE ROOMSE SATANSKERK en uw vileine suggesties doen afbreuk aan het hoogstaande imago van ons land in het buitenland, en met name onze relatie met HOMOBAMA..pardon, Obama, stelt u hiermee in een kwaad daglicht, en wat de heer Demmink betreft: hij heeft lang niet zoveel kinderen misbruikt als u suggereert....ik beëindig nu dit gesprek...."

   Delete
 7. Bericht van uw geliefde aanstaande antichrist:
  Terwijl een arts 'gezellig' bezig was -met/zonder instemming van de familie en het slachtoffer- een medemens te vermoorden, werd hij gestoord door een man die het daar niet mee eens was, en die het er ook niet mee eens is dat in ons land weer andere 'artsen' ongeboren mensen op de meest gruwelijke en sadistische wijze mogen vermoorden.
  Zo'n man is natuurlijk zwaar gestoord, en dat hij ook nog eens problemen heeft in de relationele sfeer, laat zien dat hij terecht wordt opgesloten.
  Het zal wel weer een 'gristen' zijn, en gristenen moeten allemaal worden onthoofd en hun lijken dienen tot mest of varkensvoer te worden verwerkt, ja toch niet dan?
  Dat is nu helaas nog niet mogelijk, maar als alle ware gelovigen in de 'krankjoreme van Nazareth' verdwenen zijn, en niet meer in staat zijn om met hun 'voodoo-krachten' tegenwerking te geven, zal het zo spoedig mogelijk in praktijk worden gebracht!
  DOOD AAN DE GRISTENEN EN LEVE ABORTUS EN EUTHANASIE en ons aller weldoener, LUCIFER!
  Einde bericht, namens uw geliefde aanstaande antichrist Cel voor verstoren euthanasie

  ReplyDelete
  Replies
  1. Wat denkt die man wel niet: straks mag je niet meer fatsoenlijk iemand legaal doodspuiten...dat is toch de wereld op z'n kop?
   --------
   Aldus een aanhanger van de geliefde aanstaande antichrist.

   Delete
 8. Nou èn? Het gaat toch nergens over, want de EU is reeds een DICTATUUR namens het SATANISCHE Vaticaan: Politici zeggen NOS-programma af

  ReplyDelete
 9. Het openbaar vervoer wordt "antichristelijk leuk": Einde papieren treinkaartje per 9 juli

  In het antichristelijke tijdperk spreken we niet meer over mensen maar over levende brokken protoplasma die zich genummerd en totaal gecontroleerd van punt A naar punt B verplaatsen.

  Kom er maar in Wubbo Ockels, en zeg 'r eens wat van, vanuit 'gene zijde', want dit kan toch zo niet?

  ReplyDelete
 10. En die fout zit er natuurlijk niet meer opzet in....iTunes kwetsbaar voor hackers

  ReplyDelete
 11. Dit soort ontwikkelingen vragen natuurlijk om ingrijpen van de overheid WANT DAT KAN TOCH ZO NIET LANGER! In de nabije toekomst mag men alleen nog maar het internet op indien de overheid precies weet wie men is, en men dient uiteraard alleen datgene te verkondigen wat de overheid welgevallig is: LEVE DE KOMENDE ANTICHRISTELIJKE DICTATUUR...ja toch, niet dan? Meer haattweets na 'minder'-incident

  Het doel is natuurlijk om diegenen uit te schakelen die nog een onafhankelijke mening verkondigen...

  ReplyDelete
 12. Wat een klotezooi!! Oppositieleider Grillo eist dat Europa staatsschulden Italië betaalt

  Chinese president wil bondgenootschap met Rusland en Iran

  Maar alles overeenkomstig het profetische woord, dus het gaat de GOEDE kant op!

  Tenminste...indien men JEZUS toebehoort....

  ReplyDelete
 13. En DUS kan het SATANISCHE Vaticaan 'gezellig' verder EVP grootste ondanks fors verlies

  ReplyDelete
 14. Imbecielen in het Witte huis: Witte Huis verklapt identiteit CIA-chef

  Amerika wordt bestuurd door hondsdolle, Vaticaan gestuurde imbecielen en 'Obama' is de grootste imbeciel.
  De CIA bestaat uit psychopaten en andere moordenaars en gespuis, namens het satanische Vaticaan, de terreur van de mensheid.

  ReplyDelete
 15. Hoe maak je de mensen wijs dat de fascisten van de NSA goed werk zouden leveren?

  Door dit soort propaganda: NSA voorkwam aanslag in Nederland

  ReplyDelete
 16. Zo mag de duivel en de Vaticaanse NWO het graag zien: Jeugd verknocht aan smartphone

  Overal traceerbaar, en met verraderlijke technieken is men ook te bespioneren via de ingebouwde camera en microfoon.

  ReplyDelete
 17. Roomse NWO Timmerfrans had het niet over de werkelijke oorzaak van de ramp die vooral Joden en protestantse/evangelische/orthodoxe Christenen trof tijdens het tweede deel van de 30-jarige Vaticaans-Jezuïtische INQUISITIE die begon in 1914 en eindigde in 1945: de ROOMSE SATANSKERK, die momenteel de EU BEHEERST: Fel anti-racismebetoog minister

  En Roomse Timmerfrans had het ook niet over de doelbewuste tactiek van het SATANISCHE VATICAAN (middels de EU), om middels massa-immigratie (vooral moslims) ervoor te zorgen dat nationaliteiten VERNIETIGD worden en er één grote Europese etnische socialistische eenheidsworst gecreëerd wordt, die braaf de Paus=de antichrist=in plaats van Christus zal dienen, of bij weigering zal worden onthoofd.

  Zeer waarschijnlijk weet Timmerfrans zelf niet eens dat dit de bedoeling is, want hij acht zichzelf dan wel heel belangrijk, maar hij wordt zelf ook dom=ongeïnformeerd gehouden door de Jezuïetische SATANISCHE Vaticaanse NWO.
  Maar een 'nuttige idioot' is hij wel, net als destijds Anton Mussert.

  ReplyDelete
 18. "NSA verzamelde miljoenen foto's" De NSA is een CRIMINELE organisatie, werkzaam voor het Satanische Vaticaan, en staat NIET in dienst van de Amerikaanse regering, want die staat zelf ook in dienst van de Vaticaans-Jezuïetische NWO.
  Uiteraard staat achter het satanische Vaticaan de duivel zelf, die graag iedereen op aarde onder totale controle wil hebben, en dit alles met het oog op de naderende wereldwijde DICTATUUR van de antichrist en de valse profeet.

  ReplyDelete
 19. Op basis van een smerige LEUGEN: "Obama wil 30% minder CO2"

  Amerika is geen land, maar een CORPORATIE, die via het Vaticaan bestuurd wordt, en Obama is GEEN gekozen president, maar een aangestelde loopjongen van datzelfde DUIVELSE Vaticaan, terwijl de Amerikaanse bevolking elke 4 jaar de ILLUSIE van vrije presidentsverkiezingen wordt voorgehouden.
  Net als in de EU probeert de 'elite' (de ZWARE CRIMINELEN die in dienst staan van het Vaticaan) in de VS de bevolking extra belasting te laten betalen op basis van de GORE LEUGEN dat de industrie en de burgers via de uitstoot van uitlaatgassen verantwoordelijk zouden zijn voor de zogenaamde wereldwijde verhoging van de temperatuur, met alle zogenaamde schadelijke gevolgen van dien.

  Elke IDIOOT die dit concept uitdraagt en dat wil omzetten in politieke maatregelen is een DIEF van onze portemonnee!

  ReplyDelete
 20. Stelletje NAZI-idioten: 'Mega-aarde' tart alle theorieën

  De NASA werd opgericht met grote inbreng van Duitse NAZIS en van deze LEUGENCLUB kan men net zoveel aannemen als van de duivel.

  Zo beweren deze PSYCHOPATEN dat men destijds mensen op de maan had gebracht, wat één grote gore leugen bleek te zijn.

  Lees hier meer over het waarom van het bestaan van de NASA: The True History and Purpose of NASA

  ReplyDelete
 21. Weg met dat Vaticaan-slaafse Spaanse 'Koingshuis'! Spaanse protesten tegen monarchie

  Dat geldt overigens ook voor de Nederlandse monarchie en elke andere monarchie.

  Het zal voorlopig niet gebeuren, maar JEZUS CHRISTUS zal KORTE METTEN gaan maken met al die DUIVELSE MONARCHIEËN, want Hij is de KONING der koningen en de HEER der heren!

  ReplyDelete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.