Saturday, June 21, 2014

Eindtijdberichten 46 End Time Messages

Eindtijdberichten i.v.m. de
wederkomst van
Jezus Christus naar Israël

 Druk op de End-toets om snel naar beneden te gaan op deze pagina
en klik daarna onder het reactievenster op Meer laden... mocht het topic zijn volgelopen met bijdragenPlaats onder dit log eindtijdberichten om elkaar te informeren over profetische ontwikkelingen m.b.t. Israël en wat daar direct en indirect mee te maken heeft.  Geen geklets dus, maar info waar iedere eindtijdgeïnteresseerde, die uitziet naar de wederkomst van Jezus Christus naar Israël en deze wereld, wat aan heeft.
Ga naar

Eindtijdberichten opinie 

voor reacties op eindtijdberichten  

 

 Vanwege de RAMPZALIGE browser van Microsoft, Internet Explorer, of Internet EXPLODER, kan ik op mijn site onder elk topic maar 200 reacties (laten) plaatsen want dan heeft Blogger het zo gemaakt dat de vervolgreacties verder gaan op een subpagina die in Internet Explorer bereikbaar ZOUDEN MOETEN zijn indien dat ding werkte zoals het hoort, maar dat doet die browser niet, want als je onder de laatste reactie klikt op "Meer laden..." dan verschijnt de tekst "Wordt geladen...", maar dan gebeurt er NIETS!

GEEN ENKELE ANDERE BROWSER heeft problemen met mijn site dan ALLEEN Internet Explorer, en ik heb mijn tests gedaan met de allerlaatste browser van Microsoft!


HELAAS gebruiken de meeste mensen (uit gemakzucht of uit onwetendheid) die KROMME browser van Microsoft, en ik geef toe dat de letteropmaak van die browser mooier is dan die van (bijvoorbeeld) Firefox of Google Chrome, maar internet gaat over informatieoverdracht en als dat niet mogelijk is met een kromme browser die wel mooie letters weergeeft dan is het WAARDELOOS.


Maar ter wille van al diegenen die toch liever een KROMME en SLECHTE browser gebruiken als Internet Explorer dan al die andere browsers die BETER zijn, maak ik speciaal voor hun een nieuwe "Eindtijdberichten"-topic aan opdat de belangstellenden van mijn site Eindtijdberichten kunnen blijven volgen.

 

Eindtijdberichten 45

201 comments:

 1. allah is de aanduiding van de maan(nep)god van de moslims. (religieuze)Christenen mogen die aanduiding niet gebruiken voor de God van de Bijbel, en dat tegen de zin van de Roomse Satanskerk. Soms wordt er toch recht gesproken..... Geen 'Allah' voor christenen Maleisië

  ReplyDelete
  Replies
  1. Uiteraard zal de Roomse SATANSKERK zich hier niet bij neerleggen...

   Delete
 2. De Roomse John Kerry was namens zijn chef Obama even in Irak om de verdeel en heers politiek van het SATANISCHE Vaticaan duidelijk te maken aan Maliki, want de VS wordt volledig gecontroleerd door de Roomse SATANSKERK: Kerry bezoekt Maliki in Bagdad

  ReplyDelete
 3. De Roomse EU, dat zelf samen met NAZI-Amerika verantwoordelijk is voor het ontstaan van de ellende in Syrië, doet er nog eens een schepje bovenop: EU verscherpt sancties tegen Syrië

  Missie Syrië is bijna volbracht

  De onverschrokken vazal van de Roomse EU maakt zich toch nog zorgen (niet om de schoften die de EU en de VS steunen in Syrië): Timmermans: zorg over Syrië blijft

  ReplyDelete
 4. 65% Nederlanders: islamitische cultuur hoort niet bij Nederland
  Maurice de Hond heeft op verzoek van de PVV een representatieve steekproef gehouden onder ruim 1200 mensen over de plannen van de PVV tegen de islam-terreur in Nederland.

  Hieruit blijkt dat:
  - 82% denkt dat door de terugkerende jihadgangers de kans op een aanslag in Nederland is vergroot
  - bijna de helft (47%) vindt dat het kabinet te weinig doet om aanslagen te voorkomen
  - 67% wil grenscontroles invoeren om terugkerende jihadisten tegen te houden
  - 76% vindt dat jihadgangers hun Nederlandse nationaliteit moeten kwijtraken en nooit meer Nederland in mogen
  - 75% wil extra mankracht voor de AIVD

  Opvallend is ook dat maar liefst 65% van alle Nederlanders van mening is dat de islamitische cultuur niet bij Nederland hoort. Ook een meerderheid van de kiezers van PvdA, SP en CDA vindt dit!

  PVV-leider Wilders: "Het is glashelder: Nederlanders willen een veiliger Nederland. Mensen willen jihadisten terecht uit Nederland weren en hun paspoort afpakken, grenscontroles invoeren en meer mankracht voor de AIVD. Het is een absolute doorbraak en ook geweldig dat nu niet alleen tweederde van de Nederlanders vindt dat de islamitische cultuur niet bij Nederland hoort, maar dat een meerderheid van de kiezers van alle partijen (behalve D66) deze mening deelt, inclusief die van de PvdA, SP en CDA!"

  Klik hier om de uitkomsten van de peiling te bekijken.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Uiteraard heeft de Nederlandse overheid SCHIJT aan deze uitkomst.

   Delete
 5. Lichaamsamputatie vanaf in nek in een BARBAARS islamitisch land: Jong stel onthoofd in Pakistan

  God hebbe de zielen van de twee geliefden, die uit liefde voor elkaar hadden gekozen.
  God is liefde, dus ik geef hun een kans.

  ReplyDelete
 6. 250 individuen halen het nieuws, en niet omdat ze in JEZUS geloven: Moslims protesteren tegen jihadisme

  ReplyDelete
 7. Facebook is sowieso een instrument van de NSA/CIA (vallend onder het Satanische Vaticaan, via de Amerikaanse overheid), en dit kan er nog wel bij: Stiekem experiment op Facebook

  ReplyDelete
 8. Replies
  1. Los van de nieuwswaarde van het topic ‘ISIS-leider zweert Ka’ba in Mekka te zullen vernietigen’, is het weer een een grote 'verdienste' van Xandernieuws om de aandacht (via de misleider Walid Shoebat) van het Vaticaan (de uitvinder van de islam!) af te leiden richting de islam.
   Xandernieuws gelooft niet in de pre-tribulatie opname (zeven jaar vóór de wederkomst van JEZUS), maar in de 'mid-trib', en ziet niet op het belangrijkste thema van het profetische woord: ISRAËL!
   Hij ziet helemaal niet dat het Vaticaan en de Jezuïeten alles onder controle hebben, en dus ook Saoedi-Arabië en de islam, namens LUCIFER, alias de duivel/satan, en vooral de VS en de EU, en zelfs de regering van Israël, die seculier, en dus op de hand van het Vaticaan is.
   Men werkt gestaag door aan het doen uitbreken van de Psalm 83-oorlog en de daaropvolgende Ezechiël 38-39 oorlog, omdat de duivelse Jezuïeten weten dat dit moet gebeuren voordat ze korte tijd via hun twee 'beesten' van Openbaring 13, de wereldmacht naar zich toe kunnen trekken, waarna JEZUS hun die wereldmacht weer zal ontnemen bij zijn wederkomst.

   Delete
 9. God schiep hem als MAN en daar veranderen een 'gevoel', chirurgen en hormonen NIETS aan: "Ik móest een rok aan"

  Transgender krijgt het makkelijker

  ReplyDelete
 10. Replies
  1. Antwoord; NEE!

   Xandernieuws doet er goed aan deze info tot zich te nemen: MYSTERY BABYLON IS NOT ISLAM

   Delete
 11. Kanonnenslachtvee voor de Vaticaanse nieuwe wereldorde"Dienen leger Amerika blijft eer"

  ReplyDelete
 12. AMBTENAREN; de TIRANNIEKE macht van elke maatschappij: Nederlanders delen steeds meer

  "De groei van het delen is ook de belastingdienst niet ontgaan. Daar wordt nu gekeken naar manieren waarop gebruikers van deelwebsites kunnen worden aangeslagen"

  Ambtenaren produceren NIETS dan slechts bemoeizucht, en zonder (politie)ambtenaren konden de Nederlandse Joden destijds niet worden opgepakt en worden afgevoerd, om door de nazi's te worden vermoord.
  De toekomstige antichrist kan NIETS zonder zijn leger van AMBTENAREN!

  ReplyDelete
 13. Tegenslag voor het Vaticaan: VS houdt alle JSF's aan de grond

  De Verenigde Staten van Amerika, zijn in feite de VATICAANSE Staten van Amerika, want de VS wordt TOTAAL gedirigeerd door het Vaticaan, en de VS is de belangrijkse oorlogsmachine van de Roomse SATANSKERK.
  Het financiële hart is 'the City of London', dat compleet los staat van Groot-Brittannië, met als 'bankkluis' Zwitserland (dat daarom ook 'neutraal' bleef tijdens W.O.2), en Rome zelf is het brein van dit smerige, gore, satanische complot van de duivel tegen de mensheid en God-de Heer JEZUS.
  Het toekomstige brein zal Jeruzalem zijn, na het sluiten van 'het verbond met het dodenrijk' door de (Vaticaanse) Antichrist en de seculiere regering van Israël, namens een meerderheid van het Israëlische volk dat geen enkele boodschap heeft aan hun eigen God, tot verdriet en ergernis van een OVERBLIJFSEL (een derde deel) van het Joodse volk, dat door God-de Heer JEZUS zal worden gered uit deze toekomstige ellende, de zogenaamde 'tijd van benauwdheid voor Jakob'=Israël.

  ReplyDelete
 14. Replies
  1. Gebazel van Xandernieuws: "Mohammed richtte de islam zelfs speciaal op om de christelijke (toen nog uitsluitend katholieke) kerk te vernietigen"

   Het is duidelijk dat deze religieus-Christelijke 'Xander' helemaal niet WIL weten dat de Roomse SATANSKERK zelf verantwoordelijk is voor het ontstaan van de islam.


   Voor alle duidelijkheid: How the Vatican created Islam - Red Ice Creations

   Delete
 15. Pope’s ‘Unity’ Push in High Gear
  The new Jesuit pope is moving rapidly into the vacuum of world politics. As post-Christian America gives up its leadership to the “community of nations,” a vacuum is left that Satan’s end-time leaders are quick to fill.

  ReplyDelete
 16. Obama, Muslim Brotherhood, and Mideast chaos: Presidential Study Directive 11
  Chaos and the Islamic ascendancy in the Middle East and North Africa never flourished as under the Obama administration—and precisely because the administration shifted from supporting stability under secular-minded autocrats.

  ReplyDelete
 17. Federal Agents With Riot Gear Arriving In Murrieta To Subdue Immigration Protesters
  Federal agents will be arriving in Murrieta, Calif., the site of ongoing protests against the recent flood of illegal immigrants into the town, on Monday to quell protesters, Breitbart has learned. Murrieta has been in the news since June 1 when protesters blocked a convoy of buses carrying illegal immigrants to a local border patrol station. (RELATED: Hispanics Split Over Obama’s Border Meltdown) Protesters have not left yet, and federal agents are supposedly fed up with American citizens being concerned about their hometown.

  ReplyDelete
 18. Chilling Implications? Largest U.S. Bank Asks Workers if They Support Homosexuality
  The largest bank in the United States now allegedly requires its employees to state whether or not they are supporters of the homosexual lifestyle.

  More news...

  ReplyDelete
 19. Replies
  1. Tel Aviv, Jeruzalem en Haifa.

   Delete
 20. Weer een stap verder op weg naar de totale controle: Papieren treinkaartje verleden tijd

  ReplyDelete
 21. Israel vertrouwt op technologie en de SATANISCHE VS, en niet op God: Hoe Israël raketten uit de lucht haalt

  ReplyDelete
 22. Gazanen? Gewonde Gazanen naar Egypte

  Wat benne dat voor mense?
  Dat benne mense die expres in het verkeerde land zijn gaan wone om Jode te peste, met de zege van die gek van het Vaticaan

  ReplyDelete
 23. De VATICAANSE Naties eist van Israël dat Hamas wordt gespaard opdat ze later nog meer Joden kunnen vermoorden: Ban vraagt om bestand Israël-Gaza

  ReplyDelete
 24. Partij van de Allochtonen, als het om stemmen gaat, maar blijf met je poten van de POTTEN and POTEN af!...vinden de linksmenschen PvdA'er uit fractie na homorel

  ReplyDelete
 25. Nu weer SERIEUS: de OPNAME van de gemeente van Jezus Christus (waar steeds meer mensen NIET meer in geloven) kan ELK moment geschieden.

  Henoch wandelde met God en was niet meer (op aarde).
  Zo zal het gaan, en Henoch wist niet precies wanneer, en hij wist niet eens dát het zou gebeuren.

  De OPNAME zal echter ALLESBEPALEND zijn, want daarna zal de DUIVEL deze wereld ECHT gaan TERRORISEREN middels zijn twee DEBIELE BEESTEN uit Openbaring 13.

  Ik neem de vrijheid om deze twee gekken te identificeren: DEN PAUS en NOBAMA, namens de losgeslagen gevallen engel Lucifer, alias den duivel!

  Dus...wees gereed, vertel anderen van JEZUS en geniet ook nog van het leven, indien mogelijk.

  ReplyDelete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.