Friday, July 11, 2014

Eindtijdberichten 47 End Time Messages

Eindtijdberichten i.v.m. de
wederkomst van
Jezus Christus naar Israël

 Druk op de End-toets om snel naar beneden te gaan op deze pagina
en klik daarna onder het reactievenster op Meer laden... mocht het topic zijn volgelopen met bijdragenPlaats onder dit log eindtijdberichten om elkaar te informeren over profetische ontwikkelingen m.b.t. Israël en wat daar direct en indirect mee te maken heeft.  Geen geklets dus, maar info waar iedere eindtijdgeïnteresseerde, die uitziet naar de wederkomst van Jezus Christus naar Israël en deze wereld, wat aan heeft.
Ga naar

Eindtijdberichten opinie 

voor reacties op eindtijdberichten  

 

 Vanwege de RAMPZALIGE browser van Microsoft, Internet Explorer, of Internet EXPLODER, kan ik op mijn site onder elk topic maar 200 reacties (laten) plaatsen want dan heeft Blogger het zo gemaakt dat de vervolgreacties verder gaan op een subpagina die in Internet Explorer bereikbaar ZOUDEN MOETEN zijn indien dat ding werkte zoals het hoort, maar dat doet die browser niet, want als je onder de laatste reactie klikt op "Meer laden..." dan verschijnt de tekst "Wordt geladen...", maar dan gebeurt er NIETS!

GEEN ENKELE ANDERE BROWSER heeft problemen met mijn site dan ALLEEN Internet Explorer, en ik heb mijn tests gedaan met de allerlaatste browser van Microsoft!


HELAAS gebruiken de meeste mensen (uit gemakzucht of uit onwetendheid) die KROMME browser van Microsoft, en ik geef toe dat de letteropmaak van die browser mooier is dan die van (bijvoorbeeld) Firefox of Google Chrome, maar internet gaat over informatieoverdracht en als dat niet mogelijk is met een kromme browser die wel mooie letters weergeeft dan is het WAARDELOOS.


Maar ter wille van al diegenen die toch liever een KROMME en SLECHTE browser gebruiken als Internet Explorer dan al die andere browsers die BETER zijn, maak ik speciaal voor hun een nieuwe "Eindtijdberichten"-topic aan opdat de belangstellenden van mijn site Eindtijdberichten kunnen blijven volgen.

 

Eindtijdberichten 46

200 comments:

 1. SIEG und HEIL, für Europa und die WELT! Burgers buitenwijk Donetsk gedood

  Wat een WAANZIN, namens het SATANISCHE Vaticaan!

  ReplyDelete
 2. Replies
  1. SATANIC Vatican NATO blames RUSSIA: "Much is unclear about the circumstances of the crash. However the instability in the region, caused by Russian-backed separatists, has created an increasingly dangerous situation."
   Delete
 3. SATAN OBAMA en het VATICAAN hebben deze ramp veroorzaakt! "Misschien stelen ze haar trouwring"

  ReplyDelete
 4. Replies
  1. These people are Catholics, and Obama is making the USA more Catholic and unstable.
   The Roman Catholic CULT is the REAL church of Satan.
   http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/search/label/NAZI-America
   Reply
   ·
   Hans S
   1 minute ago (edited)

   http://ezekiel38rapture.blogspot.com/2014/07/eindtijdberichten-47-end-time-messages.html?showComment=1405830671449#c7027607395576989439

   JESUS be with us!

   Delete
 5. Het is de bedoeling dat Rusland de schuld krijgt: Zijn de separatisten schuldig?

  De Oekraïense luchtverkeersleiding liet het vliegtuig bewust in een andere koers vliegen zodat het vliegtuig in de gevarenzone werd geleid.
  Oekraïne is schuldig en het regime is aan de macht geholpen met steun van de Vaticaanse USA en EU.

  ReplyDelete
 6. Minuut stilte wegens VATICAANSE MOORDAANSLAG door AMERIKAANSE SMEERLAPPEN in de Oekraïne, met als doel om Rusland de schuld te geven: Nederland rouwt om doden MH17

  ReplyDelete
 7. NAZI-AMERIKA en de nasleep van de NAZI-MOORDAANSLAG: Dit was dag 5 na de vliegramp

  ReplyDelete
 8. NAZI-VS en NAZI EU steunden de JODENHATERS in Gaza en DAAROM wordt er niet op Israël gevlogen: Meer vluchten naar Israël geschrapt

  ReplyDelete
 9. Deutschland wederom op OORLOGSPAD: Duitse politici: boycot WK Rusland

  Een land met een geschiedenis als Duitsland moet gewoon z'n muil houden, maar veel Duitsers hebben grote hoofden anders past die grote muil er niet in.

  Uiteraard zeg ik niets ten nadele van mijn Duitse broeders en zusters in JEZUS

  ReplyDelete
 10. "Rechters van de DUIVEL": AIVD mag inlichtingen krijgen van VS

  Alle informatie die de NSA vergaard gaat naar het SATANISCHE Vaticaan!

  ReplyDelete
 11. OMDAT SATAN OBAMA HUN HEEFT LATEN VERMOORDEN NAMENS HET SATANISCHE VATICAAN: Timmerfrans bij experts in Charkov

  EN MET HULP VAN HET FASCISTISCHE OEKRAÏNE-REGIME

  ReplyDelete
 12. GEEN NEDERLANDSE FRIETEN IN RUSLAND, VANWEGE SATAN OBAMA en HORROR-PAUS FRANCISCUS: Geen Nederlands friet door sancties

  ReplyDelete
 13. RUSSISCHE ZELFMOORDKRANT: sorry voor MH17

  ZO MAG HET DUIVELSE WESTEN HET GRAAG HOREN!

  ReplyDelete
 14. BEWUSTE PROVOCATIE AAN DE ETNISCHE RUSSEN IN OEKRAÏNE: Abbott: extra agenten voor Oekraïne

  ReplyDelete
 15. VERDERE STEMMINGMAKERIJ TEGEN RUSLAND: Afgevaardigden VS herdenken MH17

  LET OP DE OVEREENKOMST TUSSEN het 'CAPITOL' en het VATICAAN!

  ReplyDelete
 16. WIJ WILLEN EEN KERNOORLOG MET RUSLAND EN ALS DAAR MILJOENEN DODEN BIJ VALLEN EN ENORME VERWOESTINGEN DOOR GESCHIEDEN MET KANKERVERWEKKENDE STRALING TOT IN LENGTE VAN JAREN, KAN ONS DAT GEEN MOER SCHELEN, WANT WE ZIJN TOCH AL BEZETEN DOOR DE DUIVEL EN OP WEG NAAR DE HEL!

  Dat is zo'n beetje de stemmingmakerij waar het Satanische Vaticaan, HorrorPaus Frans en Satan Obama op uit zijn om daarna (en na de opname) de wereldDICTATUUR te kunnen vestigen!

  ReplyDelete
 17. NOG MEER GORE LEUGENS VAN NAZI-AMERIKA, HET MEEST GEVAARLIJKE LAND OP AARDE: VS: Rusland beschiet Oekraïne

  ReplyDelete
 18. Replies
  1. Xandernieuws wil nog steeds niet weten dat het SATANISCHE Vaticaan overal achter zit: het verborgen ROMEINSE RIJK.
   Hij blijft zich maar BLINDstaren op de islam, alsof de islam niet doelbewust door het Vaticaan is gesticht, en landen als Saoedi-Arabië en Turkije, terwijl de werkelijke militaire bedreiging voor de wereldvrede NAZI-AMERIKA is, dat VOLLEDIG onder controle staat van het Vaticaan, en ook de NAVO en de VN en de EU.

   Hoe dom is iemand wel niet, die maar steeds de FEITEN niet wil weten m.b.t. het DUIVELSE Vaticaan en haar JEZUIËTEN, waarvan de de Paus de hoofd-JEZUÏET is?

   Wat voor hersenkronkels veroorzaakt dit soort 'kromdenken'?

   Mijns inziens een GRISTELIJK-religieuze achtergrond, waardoor men denkt dat de Roomse 'kerk' een Christelijke organisatie is, terwijl het de meest LUGUBERE en CRIMINELE organisatie in de geschiedenis is.

   Op Twitter zei laatst ook een Amerikaanse vrouw tegen me dat ze zich niet kan voorstellen dat het 'belachelijke Pausdom' de macht heeft op aarde.

   Dat is nu juist wat satan wil, en dat men denkt dat de Paus slechts een schertsfiguur is die maar wat machteloos van zich af staat te bazelen.

   Niets is minder waar, want ALLE wereldleiders buigen voor de Paus, omdat ze weten dat de Paus de KEIZER van het Romeinse Rijk is, en dat LUCIFER/SATAN hem die macht geeft!

   Delete
 19. SATANISCH ROOKGORDIJN: Bisschoppen verwerpen Jodenhaat

  De Roomse SATANSKERK zat zelf achter de Holocaust en heeft zelf de SATANISCHE islam uitgevonden!

  ReplyDelete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.