Tuesday, July 1, 2014

Geert en de ROOMS KATHOLIEKE islam

Geert weet het niet, of hij wil het niet weten, of hij weet het wel, maar hij zegt het niet omdat de Vaticaanse NWO hem gebruiken kan als 'gecontroleerde oppositie', want Geert Wilders is een ex-katholieke agnost die NOG NOOIT iets heeft gezegd over de link tussen de SATANISCHE islam en de SATANISCHE Rooms Katholieke kerk, de ware kerk van SATAN.

Hij weet bijvoorbeeld nog steeds niet dat '9/11' NIETS met de islam en moslims te maken heeft, maar met een Amerikaanse regering onder George W. Bush en diens vice president Dick Cheney, die VOLLEDIG namens de Vaticaanse NWO opereerde (net als overigens alle voorgaande Amerikaanse regeringen, en de huidige regering van 'Obama' opereert eens te meer namens het DUIVELSE Vaticaan) met als doel om de aandacht af te leiden van het eigen kwaadaardige karakter en streven en af te wentelen op de moslims en de islam, die volgens de JEZUÏETISCHE bedenkers van '9/11' op termijn verdwijnen moet, omdat de islam nota bene tot stand kwam via de Roomse satanskerk, maar veel te veel een eigen leven ging leiden, wat het Vaticaan en satan dus op dit moment, en als een gevolg van '9/11', zodanig aan het sturen zijn via alles wat er gebeurt in het Midden-Oosten, opdat op termijn de islam VERNIETIGD zal worden middels het SECULIERE ISRAEL, wat ook volledig in de macht is van het Vaticaan.

VIA ISRAEL ZAL DE ISLAM VERNIETIGD WORDEN, en NOTA BENE DOOR GOD ZELF!


Dit zal gebeuren middels de toekomstige Psalm 83-oorlog en de daaropvolgende Ezechiël 38/39-oorlog.

Daarna kan satan via ZIJN Vaticaan de twee 'beesten' van Openbaring 13 aan de macht helpen voor de duur van ZEVEN jaar, tot aan de wederkomst van JEZUS Christus.

'9/11' had (en heeft) ook tot doel om de Amerikanen (en de Europeanen ook en de hele wereldbevolking) systematisch hun VRIJHEID af te pakken middels allerlei 'anti-terreur' maatregelen, die geen ander doel hebben dan om burgers tot SLAVEN te maken van de ROOMSE SATANSKERK en dus van SATAN zelf.
De computer- en internet-technologie speelt daarbij een enorm belangrijke rol, en denk aan de rol van de SATANISCHE NSA/CIA, die IEDEREEN via het internet in de gaten houdt.

Lees hieronder maar de jongste nieuwsbrief van Geert Wilders, en zie zelf hoe Geert in het duister tast aangaande de ware aard en oorsprong van de islam en de terreurdreiging, want de ergste TERREURORGANISATIE op aarde is het VATICAAN, en de PAUS is de ergste TERRORIST, die beweert in plaats van Christus te fungeren en zelfs namens GOD (JEZUS is God, maar dat zal het Vaticaan nooit uitdragen, behalve als men Joden beschuldigt van 'Godsmoord', m.b.t. JEZUS Christus, die destijds door de meerderheid van het Joodse volk werd afgewezen als hun Messias, en in handen werd gespeeld van DEZELFDE macht die achter het Vaticaan zit: het SATANISCHE ROMEINSE RIJK, waarop JEZUS Christus door het Romeinse Rijk op GRUWELIJKE WIJZE aan het kruis werd VERMOORD, wat overigens zo moest gaan, want daardoor kan iedereen die geloven wil, gered worden, want JEZUS stond vrolijk op uit de dood!

Hier krijgen 'de Joden' (alsof destijds alle Joden tegen JEZUS waren, wat helemaal niet waar is) nog steeds de schuld van, wat één van de redenen is waarom Joden NIETS met Jezus te maken willen hebben, wat satan natuurlijk prachtig vindt, en het Vaticaan, en haar DUIVELSE JEZUÏETEN ook.

Het Vaticaan gebruikt overigens heel graag Joodse VERRADERS aan hun eigen God (de God van de Bijbel en Israël, die JEZUS is, maar dat weten de meeste Joden nog niet) op (zeer) hoge posities, opdat de meeste mensen denken dat 'de Joden' overal achter zitten via een duivels complot, wat echter voor rekening komt van het duivelse Vaticaan zelf.
Satan denkt slim te zijn, maar zijn plannetjes zijn doorzien!
Hij zal branden in de hel, en al zijn dienstknechten ook.
Daar zorgt JEZUS = GOD wel voor!


=============

Als we nu niet met een keihard actieplan komen om onze burgers te beschermen tegen de dreiging van islamitische terreur, dreigen we ook dit keer te laat te komen, schrijft PVV-fractievoorzitter Geert Wilders vandaag in een opiniestuk in de Volkskrant:

Maandag maakte de AIVD bekend dat zij serieus rekening houdt met een grote terreuraanslag in ons land. Meer dan tien jaar heeft het establishment de ogen gesloten voor het islamitische gevaar. Op 11 september 2001 joegen Al-Qaida-terroristen in New York en Washington duizenden mensen de dood in. De alarmbellen gingen af voor de hele vrije wereld. Ook voor ons. 9/11 maakte duidelijk dat elk land vroeg of laat ten prooi kon vallen aan een grote aanslag als de islam niet radicaal bestreden zou worden.

Maar het Nederlandse politieke establishment deed niets. Ze hebben 13 jaar lang de politiek-correcte kop in het zand gestoken. Pim Fortuyn werd vermoord. Theo van Gogh werd vermoord. Er volgden islamitische terreuraanslagen in Londen, Madrid, Bombay, Moskou, Nairobi, maar het laffe beleid werd voortgezet. De regenten in Den Haag sloten de ogen voor de barbaarse ideologie die vandaag de terreur wereldwijd voedt: de islam.

Hypocrisie
Vandaag beweren partijen zoals VVD en D66 vol hypocrisie dat zij zich, net als de AIVD, ernstig zorgen maken over het risico dat uitgaat van teruggekeerde Syriëgangers. Waarom sluiten ze de grenzen niet? Waarom bepleiten ze niet, net zoals de PVV, dat wie naar Syrië vertrekt om voor de islam te vechten, Nederland niet meer binnen mag? Door niets te doen, maken ze zich medeplichtig aan alle ellende en de aanslagen die mogelijk zullen komen.

Driekwart van de Nederlanders, zo bleek vorige week uit een peiling van Maurice de Hond, vindt dat vertrokken jihadisten hun Nederland-se nationaliteit kwijt moeten raken en het land niet meer in mogen. Waarom doet het kabinet dit niet? Een meerderheid van de kiezers van alle partijen, op D66 na, vindt dat de islamitische cultuur niet bij Nederland hoort. Waarom durft, op de PVV na, niemand dit te zeggen?

Al tien jaar ben ik mijn vrijheid kwijt door islamitische bedreigingen omdat ik de waarheid spreek. Tien jaar geleden al waarschuwden Ayaan Hirsi Ali en ik dat Saoedi-Arabië extremistische organisaties, moskeeën en scholen financiert. We waarschuwden dat honderden islamitische strijders in Europa klaarstaan om terreuracties te plegen. We waarschuwden voor de naïviteit en de lafheid, de weigering doelgericht te reageren. We konden slechts rekenen op hoon en afkeer.

Krachtig antwoord
We schreven dat er een krachtig antwoord moest komen op de dreiging, desnoods met opzijzetting van elementaire rechten voor terroristen. We bepleitten het sluiten van instellingen die haat en intolerantie uitdragen. We bepleitten een verbod op verenigingen die aanzetten tot de jihad of deze vergoelijken. Er gebeurde niets.

Vandaag plukken we de wrange vruchten van dit laffe beleid. De potentiële dreiging is 'groter dan ooit tevoren' stelt de AIVD. Ook het Nederlandse politieke establishment is hier medeplichtig aan. De geheime dienst schrijft immers letterlijk: 'De Nederlandse wet lijkt weinig ruimte te bieden aan politie en justitie om in te grijpen.' Dertien jaar lang werd niets gedaan om hieraan te verhelpen. De islamitische extremisten spotten met ons. Ze lachen met ons. Ze maken gebruik van het cultuurrelativisme dat de voedingsbodem is voor de opbloei van de jihad op onze bodem. Dit cultuurrelativisme is de wegbereider van de dodelijke dreiging waarmee wij vandaag worden geconfronteerd.

De AIVD bepleit een 'Deltaplan tegen het jihadisme'. Maar dit 'Deltaplan' had er al lang moeten zijn. De Deltawerken in Zeeland begonnen pas na de watersnoodramp van 1953. Als we nu niet met een keihard actieplan komen om onze burgers te beschermen tegen de dreiging van islamitische terreur, dreigen we ook dit keer te laat te komen. Pak de terroristen en hun sponsors aan, nu!

Geert Wilders is fractievoorzitter van de PVV in de Tweede Kamer.

Klik hier om het opiniestuk van Geert Wilders in de Volkskrant van 1 juli 2014 te lezen.Rome-islam

1 comment:

  1. Geert, Islam is created by the VATICAN: https://www.youtube.com/results?search_query=Vatican+created+islam … The EU-flag is 'Mary''s flag http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2012/12/eu-flag-is-marys-flag.html …

    ReplyDelete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.