Thursday, September 11, 2014

De Vaticaanse kinderverkrachtingsBENDE tegen de rest van de wereld

https://www.youtube.com/watch?v=Vgf_6Wj6Ikk&list=UUrQt7f9DU2To5kdlSC1YQWg 
De Vaticaanse aanbidders van LUCIFER, met de Paus voorop, storten deze wereld in de GROOTS MOGELIJKE ELLENDE!

Deze SATANISCHE BABYMOORDENAARS/OFFERAARS aan SATAN, en JEZUÏETENTUIG kunnen niets anders dan MOORD, DOODLSLAG en OORLOG beramen omdat hun ZIEKE ROOMS/BABYLONISCHE geesten geketend zijn aan het SERPENT dat zich definitief door God-de Heer JEZUS afgewezen voelt en weet, en ik heb het natuurlijk over de duivel, de draak, de satan,

Middels zijn/haar (de duivel is net een afgewezen HYSTERISCH WIJF, een GEVAARLIJKE PSYCHOPAAT!) uitverkorenen, de Paus en 'Obama' is hij/zij bezig aan haar/zijn SLOTOFFENSIEVEN tegen zijn/haar maker God-JEZUS!

Het doel is "Gods liefje" ISRAËL, Gods aardse BRUID!

Ook haat hij/zij die andere HEMELSE BRUID, de gemeente/het lichaam van JEZUS Christus, bestaande uit alle wedergeboren kinderen van God, navolgers van JEZUS.


Obama de KONTENNEUKER, en aanbidder van SATAN, gaat namens het Vaticaan het door het Vaticaan en de Jezuïeten ZELF veroorzaakte probleem ISIS, of ISIL, of IS, 'oplossen', middels luchtaanvallen, waarmee KERNMACHT RUSLAND uit de tent wordt gelokt en HAKEN in RUSLANDS KAKEN worden geslagen, overeenkomstig Ezechiël 38/39, want Rusland MOET de rol van Gog & Magog gaan vervullen en de wereld doen SIDDEREN en BEVEN!

Ik zie dit alles aan en zeg tegen JEZUS: "laat het maar gebeuren want zo heb je dat laten opschrijven, maar schiet een beetje op, want ik vind het niet om aan te zien".

Natuurlijk zal JEZUS de OVERWINNING behalen op Satan en zijn/haar APESTREKEN en BEESTENBENDE middels de twee beesten van Openbaring 13, maar GIGANTISCH veel bloed zal er eerst vloeien, en onnoemelijk veel leed zal er eerst geschieden!

Zalig de DODEN en de ONGEBORENEN die dit alles niet mee hoeven maken!

Zalig ook diegenen die mee zullen gaan als de OPNAME van de gemeente van JEZUS zal plaatsgrijpen!

WEG MET SATAN en LANG LEVE JEZUS VAN NAZARET de ZOON VAN GOD, GOD die mens werd om ONZENTWIL!

Roman Satanic EU

The Satanic Power Tree

No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.