Monday, September 15, 2014

Eindtijdberichten 50 End Time Messages

Eindtijdberichten i.v.m. de
wederkomst van
Jezus Christus naar Israël

 Druk op de End-toets om snel naar beneden te gaan op deze pagina
en klik daarna onder het reactievenster op Meer laden... mocht het topic zijn volgelopen met bijdragenPlaats onder dit log eindtijdberichten om elkaar te informeren over profetische ontwikkelingen m.b.t. Israël en wat daar direct en indirect mee te maken heeft.  Geen geklets dus, maar info waar iedere eindtijdgeïnteresseerde, die uitziet naar de wederkomst van Jezus Christus naar Israël en deze wereld, wat aan heeft.
Ga naar

Eindtijdberichten opinie 

voor reacties op eindtijdberichten  

 

 Vanwege de RAMPZALIGE browser van Microsoft, Internet Explorer, of Internet EXPLODER, kan ik op mijn site onder elk topic maar 200 reacties (laten) plaatsen want dan heeft Blogger het zo gemaakt dat de vervolgreacties verder gaan op een subpagina die in Internet Explorer bereikbaar ZOUDEN MOETEN zijn indien dat ding werkte zoals het hoort, maar dat doet die browser niet, want als je onder de laatste reactie klikt op "Meer laden..." dan verschijnt de tekst "Wordt geladen...", maar dan gebeurt er NIETS!

GEEN ENKELE ANDERE BROWSER heeft problemen met mijn site dan ALLEEN Internet Explorer, en ik heb mijn tests gedaan met de allerlaatste browser van Microsoft!


HELAAS gebruiken de meeste mensen (uit gemakzucht of uit onwetendheid) die KROMME browser van Microsoft, en ik geef toe dat de letteropmaak van die browser mooier is dan die van (bijvoorbeeld) Firefox of Google Chrome, maar internet gaat over informatieoverdracht en als dat niet mogelijk is met een kromme browser die wel mooie letters weergeeft dan is het WAARDELOOS.


Maar ter wille van al diegenen die toch liever een KROMME en SLECHTE browser gebruiken als Internet Explorer dan al die andere browsers die BETER zijn, maak ik speciaal voor hun een nieuwe "Eindtijdberichten"-topic aan opdat de belangstellenden van mijn site Eindtijdberichten kunnen blijven volgen.

 

Eindtijdberichten 49

200 comments:

 1. Replies
  1. Xandernieuws heeft het zoals gewoonlijk NIET over de rol van het Vaticaan en van de Jezuïeten en hij vertelt zijn lezers NIET dat de islam werd uitgevonden door het Vaticaan

   Ook legt hij het 'geheimenis Babylon' VERKEERD uit en hij staat daarmee aan de kant van diezelfde HOER van Babylon en Satan die GRAAG iedereen MISLEIDT.

   PAS DUS OP VOOR XANDERNIEUWS!

   Lees het nieuws, maar altijd met de grootst mogelijke argwaan, want voor je het weet ga je net zoals Xander denken en zit je helemaal fout aangaande het profetische woord.

   Delete
 2. Leugens van de NOS: Associatieverdrag Oekraïne getekend

  De waarheid: wegens een door het Vaticaanse westen (de VS en de EU) geïnitieerde en gesteunde FASCISTISCHE COUP moest Janoekovitsj plaatsmaken voor meer Europa-gezinde bestuurders. Zijn opvolger Porosjenko tekende het verdrag in juni.

  ReplyDelete
 3. En het Vaticaan kon weer tevreden zijn want dit koningshuis dient de Roomse Satanskerk en de Roomse EU: Applaus voor koning bij balkonscène

  ReplyDelete
 4. Replies
  1. Xander blijft weigeren om te vertellen dat de DEMONISCHE islam een product van het Vaticaan en de duivel is.

   Delete
 5. Gaskamers Sobibor teruggevonden

  Joden en anderen werden NIET vermoord in de gaskamers, maar VERDOOFD, om daarna LEVEND in de ovens te worden geschoven The Vatican Holocaust

  ReplyDelete
 6. Islamitisch TUIG, dankzij Rutte/Samsom: Meisje (15) zwaar mishandeld
  en ook dankzij alle voorgaande regeringen.


  Powned; Meisje (15) zwaar mishandeld

  ReplyDelete
 7. Allah = SATAN "De Koerdische eer is ons afgepakt"

  De MEESTE slachtoffers van de islam zijn MOSLIMS!

  ReplyDelete
 8. VS: wij veroordelen IS dat we zelf hebben gecreëerd namens het SATANISCHE VATICAAN: V-Raad oordeelt hard over IS

  ReplyDelete
 9. Market Garden MOEST mislukken opdat de oorlog langer zou duren en de JODENMOORD door kon gaan, want de VS en Stalin dienden het SATANISCHE VATICAAN: "Polen vochten met bloedend hart"

  ReplyDelete
 10. VS is zelf ergste TERRORIST namens het Vaticaan, en nu dit weer uit hun eigen koker: Khorasan, nog gevaarlijker dan IS

  Het SATANISCHE VATICAAN, uitvinder van de WALGELIJKE ISLAM, regeert Amerika via SATAN OBAMA, hun marionet.

  ReplyDelete
 11. Gehersenspoelde burger, ga rustig slapen, want het Vaticaanse NAZI-Europa zegt: "We hebben je in de gaten, jihadist"

  ReplyDelete
 12. Replies
  1. Het nieuws is interessant, maar de uitleg van 'Xander' en Shoebat is KUL, omdat weer eens NIET het Vaticaan als de initiator van de islam wordt genoemd, en de uitleg van het prpfetische woord is helemaal WAARDELOOS omdat 'Xander' het zicht kwijt is op de pre-tribulatie-opname, en zulke mensen leggen de profetieën op de meest krankjoreme manieren uit.

   De PAUS is het BEEST en Obama is het andere BEEST.

   Turkije gaat juist TEN ONDER tegen Israël in de komende Gog & Magog-oorlog o.l.v. Rusland en niet-Arabische islamitische bondgenoten, NA de komende Psalm 83-oorlog van ARABISCH-islamitische landen en volkeren tegen Israël.
   Beide oorlogen zullen door Israël worden GEWONNEN, met God's hulp, maar ook met hulp van het Vaticaan, want dat wil HEEL Israël en vooral Jeruzalem innemen middels die twee BEESTEN.

   De FOUTE regering van Israël zal uiteindelijk een DODELIJK VERBOND met HET BEEST maken voor de duur van ZEVEN JAAR, NA de OPNAME van het LICHAAM van CHRISTUS.

   Maar daar heeft Xandernieuws geen boodschap aan....

   Delete
 13. Replies
  1. SCHURKENSTAAT Amerika brengt wereld opnieuw aan de rand van de afgrond namens het SATANISCHE VATICAAN.

   Delete
  2. SATAN Obama is using the (self created) IS-issue as an excuse to attack Syria and Assad.
   On behalf of the SATANIC VATICAN, of course...

   Delete
 14. En maar suggereren dat men ooit op de maan is geweest en ooit zelfs naar Mars zou kunnen gaan.... Mousetronauts in space

  ReplyDelete
 15. De skyline van de voormalige Zuiderzee is al verpest door die OERLELIJKE windmolens als je ernaar kijkt vanuit het oude land richting de polders: "Molens verpesten uitzicht over zee"

  ReplyDelete
 16. Met 'dank' aan de SATANISCHE EU: Prijs appels en peren gehalveerd

  En dat vanwege het steunen door de EU, de NAVO en SATAN OBAMA van een FASCISTISCH, Vaticaans-gezind regime in Oekraïne ten koste van Rusland en de Russische inwoners van Oekraïne.

  ReplyDelete
 17. Replies
  1. Die 'UL heeft ISIS zelf namens het Vaticaan in het leven geroepen...

   Delete
 18. De NSA kijkt ook mee: "Fabrikant kijkt mee op smart-tv" ...namens het SATANISCHE Vaticaan.

  ReplyDelete
 19. De koran roept op tot moord en haat, dus VERBIEDEN dat SATANISCHE geschrift! "Hard bewijs tegen Sharia4Belgium"

  ReplyDelete
 20. Baldadigheid..104 DUIZEND vermoorde Joden in '40-'45 in NL? 'Alle Joden gaan dood'

  ReplyDelete
 21. KRANKZINNIGE 'top'ambtenaar: Topambtenaar: 'IS niet islamitisch'

  En daarom roepen die BEZETENEN ook steeds 'alla oe akbar' als ze tergend langzaam iemand het hoofd afsnijden namens de 'profeet van vrede'...omdat het GEEN islamieten zijn?

  ReplyDelete
 22. Replies
  1. De conclusie van Xandernieuws dat Turkije het 'beest' van Openbaring 13 zou zijn is vette ONZIN, want punt één is het Vaticaan de uitvinder van de islam en punt twee is er reeds een ANTICHRIST: de Paus, in samenwerking met de sterkste militaire macht op aarde, geleid door 'Obama'.
   De VS is de miliaire arm van het Vaticaan.

   Delete
 23. Ondanks de Obama-hetze tegen Rusland namens de SATANISCHE Vaticaanse NWO: DAF levert 700 trucks aan Russen

  ReplyDelete
 24. Replies
  1. Xandernieuws: "In Daniël 11:43-45 staat beschreven hoe ‘in de eindtijd’ (vers 40) de ‘koning van het Noorden’ (Turkije) behalve Egypte (‘de koning van het Zuiden’) ook andere landen zal binnenvallen, daarbij geholpen door Libië en Soedan. In Egypte vormt de regering van el-Sisi een blokkade voor de terugkeer van Ankara’s bondgenoot, de Moslim Broederschap."

   De 'koning van het noorden' is NIET Turkije maar ASSUR, dat nog gestalte moet krijgen op voornamelijk het grondgebied van Syrië en Irak, en dat zal pas NA de pre-tribulatie opname geschieden, waar 'Xander' niet (meer) in gelooft.

   Libië en (o.a.) Soedan zijn de toekomstige bondgenoten van Gog en Magog van Ezechiël 38/39.

   Xandernieuws vergeet 'gemakshalve' dat het profetische woord VOORAL te maken heeft met ISRAËL!

   Delete
 25. Replies
  1. Antwoord: de Vaticaanse NWO zit achter de criminele BIG PHARMA en de WHO.
   Alle kwaadaardige wegen leiden naar Rome en de moordlustige Jezuïeten, waarvan de Paus (zelf een top-Jezuïet) het opperhoofd van is.
   Het Vaticaan zit achter het ontstaan van de islam/marxisme/communisme/fascisme en ga zo maar door, en dat allemaal tot eer van hun held, LUCIFER, voor wie ze graag kinderen verkrachten en vermoorden of aan hem offeren (en daarnaast Joden, Protestanten, afvallige katholieken en iedereen die tegen de Roomse dictatuur ingaat), want de kern van het ROOMSE geloof is BABYLONISCH.
   De mijter op de kop van de Paus (en de ‘Sint’) is de vis-god Dagon en de Paus is de ‘Pontifex Maximus’, een titel die al in het oude Babbelonië werd gebruikt, en die later door de Romeinse keizers werd overgenomen.
   De Paus is in feite de keizer van het Romeinse Rijk.
   De kardinalen zijn zijn senatoren, en zo zijn er wel weer zaken van een andere naam voorzien, zoals de afgod Venus, die omgedoopt werd tot ‘Maria’, maar feitelijk is het Semiramis, de ‘moedergodin’ van Babel.

   Het hakenkruis is gewoon een symbool van de zon, waar het in de ROOMSE SEKTE allemaal om draait.

   Hitler stond 100% in dienst van het Vaticaan en Stalin ook, want die was een Jezuïet.

   Niet toevallig valt het ‘kerstfeest’ of 25 december, tot eer van de god Helios, de zon.

   Het heeft niets met de geboorte van Jezus te maken, maar dat denken velen wel.

   De heidense maanverering zien we terug bij de zuster-sekte, de islam, en niet toevallig was Mohammeds eerste vrouw Rooms katholiek.

   De WHO staat wel niet in dit overzicht, maar hoort er zeker in thuis: The Satanic Power Tree http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2013/02/the-satanic-power-tree.html


   3 oktober, 2014 om 14:27
   Hanss zegt:

   Delete
 26. 'Kijk eens mensen, we doen er wat aan!' Belgen bombarderen IS-strijders

  Nederlandse F-16's in actie in Irak

  De Vaticaanse NWO heeft het IS-probleem zelf geschapen en namens de Vaticaanse NWO 'wordt er iets aan gedaan'....fantastisch toch?

  ReplyDelete
 27. Zoeken naar een vliegtuig, namens de Vaticaanse NWO, dat de Vaticaanse NWO zelf uit de lucht heeft geschoten: Zoekactie naar MH370 wordt hervat

  ReplyDelete
 28. 'Verspreidt de islamitische KANKER over heel Europa en dan zal men uitzien naar de Vaticaanse 'Messias' die er wat aan zal gaan doen': "IS-leden tussen vluchtelingen Syrië"

  Het Vaticaan is de schepper van de satanische islam.

  ReplyDelete
 29. Replies
  1. De mening van Geert Wilders:

   Voorzitter,

   De islamitische staat is een islamitisch gezwel. Een giftige slang gebaseerd op de koran en het leven van Mohammed, een misdadiger die 14 eeuwen geleden moordend en hoofdenafhakkend van Medina naar Mekka trok. Zijn zelfbenoemde opvolger kalief Bagdadi staat nu voor de poorten van Bagdad en Damascus. Zijn volgelingen vinden we in de hele wereld waaronder in ons land en onze steden en straten. Opnieuw worden hoofden afgehakt zoals de koran voorschrijft, bijvoorbeeld in soera 47 vers 4: “wanneer gij een ontmoeting hebt met ongelovigen, houwt dan in op hun nekken en richt een bloedbad aan”. Ook gematigde moslims ontkomen niet aan dat geweld want zij worden als afvalligen beschouwd zoals de koran en de sharia voorschrijft.

   Alle onnozele geesten die zeggen dat de islamitische staat niets met de islam te maken heeft zijn politiek correcte dwaallichten, of ze nou Obama, Cameron, Rutte of Samsom heten.

   Het is oorlog, Vz, het vrije Westen is de oorlog verklaard. Onze vrijheid, onze cultuur, de toekomst van ons land en onze kinderen staat op het spel. We moeten keihard terugslaan, zowel in Nederland en de rest van het bedreigde Westen als in Irak en Syrië.

   Mijn fractie steunt dan ook het kabinetsbesluit om Nederlandse F16s in te zetten tegen de islamitische staat. Bombardeer ze maar plat.

   Maar wij snappen er niks van dat dat alleen in Irak mag en niet in Syrië. Vindt het kabinet het wel goed als in Syrië hoofden worden afgehakt, vrouwen worden verkracht en genocide wordt gepleegd omdat een volkenrechtelijk mandaat ontbreekt? Wat een lafheid, Vz. Het kabinet zegt er begrip voor te hebben dat de Verenigde Staten de islamitische staat in Syrië platbombarderen maar doet zelf niet mee. Wel begrip maar niet meedoen. Wat een laffe halfslachtigheid.

   Nog belangrijker dan het bestrijden van de islamitische staat in Irak en Syrië Vz, is het bestrijden van de islamitische terreur in Nederland. De veiligheid van Nederland moet prioriteit nummer 1 zijn. Dat onze burgers veilig in de trein kunnen stappen, op straat kunnen lopen, hun kinderen naar school kunnen brengen en boodschappen doen, dat is waar het om gaat.
   In de artikel 100 brief staan slechts twee alinea's over nationale veiligheid. Over gender en de positie van vrouwen in de Arabische wereld wordt nog meer geschreven en dat is een gotspe.

   Delete

  2. Vz, we moeten Nederland beschermen. Daarom zijn wij gekozen. Onze burgers beschermen. Niet alleen de burgers in Irak en Syrië maar ook en vooral onze eigen mensen hier in Nederland. Waarom wordt het leger niet ingezet om onze stations te beveiligen? En dan natuurlijk met het uniform aan en zwaarbewapend.

   En waarom worden jihadgangers die ons land willen verlaten tegengehouden?
   De minister van Veiligheid en Justitie meldde afgelopen zondag vol trots dat van 41 jihadisten de paspoorten zijn ingetrokken zodat ze niet naar Syrië of Irak konden vertrekken. Wat een oerdomme beslissing. Nu lopen ze hier op straat rond. Mensen die jihad willen gaan voeren, hoofden afhakken, aanslagen plegen, lopen door de beslissing van de minister hier rond.

   Ik roep het al tien jaar en ik zal het ook nu weer herhalen:
   Sluit de grenzen voor immigranten uit islamitisch landen. Genoeg is genoeg. De islamitische haatcultuur hoort niet bij Nederland. 65 procent van de Nederlanders is het daarmee eens.
   Laat jihadgangers het land uit gaan, maar laat ze nooit meer terugkomen. Voer opnieuw grenscontroles in.
   Zet iedereen met sympathie voor de islamitische staat het land uit, pak ze hun Nederlandse paspoort af. Laat iedereen met een paspoort van een islamitisch land een anti-Sharia-verklaring ondertekenen.

   Word wakker, kabinet. Bescherm niet alleen de Iraakse bevolking tegen de islamitische staat, bescherm de Nederlanders tegen de islamitische terreurdreiging in ons eigen land. Dat is uw taak, dat is uw baan, dat is uw verantwoordelijkheid. Neem die verantwoordelijkheid. Doe uw plicht.

   Vz, de volgende moties:
   De Kamer,
   gehoord de beraadslagingen,
   overwegende dat de binnenlandse veiligheid de prioriteit moet zijn voor het kabinet,
   verzoekt de regering om het Nederlandse leger niet alleen in te zetten ter bestrijding van Islamitische Staat in Irak, maar ook in Nederland bij het beveiligen van plaatsen zoals stations en luchthavens, waar de kans op aanslagen groot is,
   en gaat over tot de orde van de dag.

   De Kamer,
   gehoord de beraadslagingen,
   overwegende dat jihadisten beter buiten dan binnen Nederland kunnen verblijven,
   constaterende dat de Nederlandse regering jihadisten tegenhoudt het land te verlaten,
   van mening dat Nederland daarmee onveiliger wordt,
   verzoekt het kabinet jihadisten te laten gaan maar ervoor te zorgen dat ze nooit meer naar Nederland kunnen terugkeren en daartoe opnieuw grenscontroles in te voeren,
   en gaat over tot de orde van de dag.

   En tenslotte Vz, wens ik onze militairen en hun thuisfront veel succes en degenen die uitgezonden worden een behouden thuiskomst.

   Delete
 30. Pedofiel en snuff movie-kijker Walt Disney regeert over zijn graf heen: Extra geld voor Disneyland Parijs

  THE PERVERTED WALT DISNEY EMPIRE

  ReplyDelete
 31. Replies
  1. The king of the north is the Antichrist, the (future) leader of the resurrected ASSUR, comprising Syria and Iraq, and the Vatican NWO is using IS(IS) in order to achieve this goal of giving new life to Assur.
   Read the prophetic word from the perspective of ISRAEL, because ASSUR is situated north of Israel.
   I believe Obama and the Pope are the two beasts of Revelation 13.

   Delete
 32. Replies
  1. Bloeddorstige aanhangers van Mohammed de kop-afhakker/pedofiel/lijkenneuker/geitenneiker/afperser/massamoordenaar/plunderaar/oorlogsmisdadiger/de van de duivel bezetene, verklaren Nederland de OORLOG: "Haatzaaien niet zonder gevolgen"

   Delete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.