Monday, November 17, 2014

De Vaticaanse NWO presenteert: we worden bedreigd door de moslims

https://www.youtube.com/watch?v=7j9WgCsoazQ

We worden bedreigd - Daar Vliegende Panters II, Afl. 1


Uploaded on Oct 31, 2011

8 comments:

 1. Voor alle Nederlandstaligen onthul ik gaarne waar de islam vandaan komt: http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2014/09/weg-met-de-islam-eindtijd-voor-dombos.html

  ReplyDelete
 2. Zoals je weet werden die vele miljoenen niet vergast, maar VERDOOFD met Zyklon-B en vervolgens LEVEND in de ovens geschoven, tot eer van Lucifer, de god van de Roomse SATANSKERK: http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2013/02/himmler-was-jezuiet-een-wakkere-ziel-op.html

  ReplyDelete
 3. Ja, lieve mensen, we zijn bijna allemaal geboren uit een vagina, danwel een 'kut', behalve diegenen die door een keizersnee ter wereld zijn gebracht.
  Mijn Vader is de ontwerper en schepper van dit fascinerende lichaamsdeel van het vrouwelijke lichaam, en zelf werd Hij ook geboren uit een vagina, toen Hij als mens zich manifesteerde in de gestalte van JEZUS Christus, die zelf overigens de gelukkige bezitter was van dat andere fascinerende lichaamsdeel, de penis, ook wel bekend onder de benaming 'lul' en vele andere benamingen.
  Het wordt eens tijd dat we met zijn allen dankbaar zijn voor de schepping van deze lichaamsdelen, die ook wel de 'edele delen' worden gemoemd.
  Die dankbaarheid kunt u uiten aan het adres van God, want Hij is mijn Vader, en wees dan gelijk zo wijs en verstandig om Hem te danken dat Hij als JEZUS in uw plaats 'de lul' werd toen Hij aan het kruis stierf wegens onze zonden, en dat Hij vervolgens opstond uit de dood, waardoor zijn tegenstander, de duivel, 'de lul' werd, want die had natuurlijk gehoopt dat JEZUS in zijn graf bleef liggen, maar dat was JEZUS geenszins van plan!
  Denk niet dat dit spottend bedoeld is, want ik meen dit serieus, en ik heb me als ex-atheïst altijd prima vermaakt met de humor van "Daar Vliegende Panters".

  ReplyDelete
 4. +Sebastiaan Sonneville Rome-islam http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/search/label/Rome-islam?updated-max=2015-02-14T15:17:00%2B01:00&max-results=20&start=40&by-date=false

  ReplyDelete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.