Sunday, December 21, 2014

Eindtijdberichten 53 End Time Messages

Eindtijdberichten i.v.m. de
wederkomst van
Jezus Christus naar Israël

 Druk op de End-toets om snel naar beneden te gaan op deze pagina
en klik daarna onder het reactievenster op Meer laden... mocht het topic zijn volgelopen met bijdragen

http://3.bp.blogspot.com/_RkoA9trZlKE/TRBW6NhP8eI/AAAAAAAAACM/LFlo08CTrk0/s1600/israelsatt.jp

Plaats onder dit log eindtijdberichten om elkaar te informeren over profetische ontwikkelingen m.b.t. Israël en wat daar direct en indirect mee te maken heeft.  Geen geklets dus, maar info waar iedere eindtijdgeïnteresseerde, die uitziet naar de wederkomst van Jezus Christus naar Israël en deze wereld, wat aan heeft.
Ga naar

Eindtijdberichten opinie 

voor reacties op eindtijdberichten  

 

 Vanwege de RAMPZALIGE browser van Microsoft, Internet Explorer, of Internet EXPLODER, kan ik op mijn site onder elk topic maar 200 reacties (laten) plaatsen want dan heeft Blogger het zo gemaakt dat de vervolgreacties verder gaan op een subpagina die in Internet Explorer bereikbaar ZOUDEN MOETEN zijn indien dat ding werkte zoals het hoort, maar dat doet die browser niet, want als je onder de laatste reactie klikt op "Meer laden..." dan verschijnt de tekst "Wordt geladen...", maar dan gebeurt er NIETS!

GEEN ENKELE ANDERE BROWSER heeft problemen met mijn site dan ALLEEN Internet Explorer, en ik heb mijn tests gedaan met de allerlaatste browser van Microsoft!


HELAAS gebruiken de meeste mensen (uit gemakzucht of uit onwetendheid) die KROMME browser van Microsoft, en ik geef toe dat de letteropmaak van die browser mooier is dan die van (bijvoorbeeld) Firefox of Google Chrome, maar internet gaat over informatieoverdracht en als dat niet mogelijk is met een kromme browser die wel mooie letters weergeeft dan is het WAARDELOOS.


Maar ter wille van al diegenen die toch liever een KROMME en SLECHTE browser gebruiken als Internet Explorer dan al die andere browsers die BETER zijn, maak ik speciaal voor hun een nieuwe "Eindtijdberichten"-topic aan opdat de belangstellenden van mijn site Eindtijdberichten kunnen blijven volgen.

 

Eindtijdberichten 52 End Time Messages

200 comments:

 1. Deze dochter van een SS-er hoort niet in een paleis maar in de gevangenis wegens diefstal van het Nederlandse volk, het zich uitgeven voor Koningin en Prinses, en wegens haar banden met 'Bilderberg' en het SATANISCHE VATICAAN: Rol Beatrix in onderhoud paleis moest geheim blijven

  ReplyDelete
 2. 'allah'-GESTOORDEN zorgen voor ellende: Automobilist rijdt in op voetgangers Dijon

  Islam is een mengeling van Arabisch-Babylonische WAANZIN met Rooms Katholieke WAANZIN, wat op zich ook Babylonische WAANZIN is, vermengd met (verkrachte versies van) de JOODSE Bijbel, want de HELE Bijbel is Joods!

  ReplyDelete
 3. De Antichrist bidt voor slachtoffers 'wrede vervolging'

  Als een echte MAFFIABAAS, want het Vaticaan is zelf verantwoordelijk voor het ontstaan van de islam.

  ReplyDelete
 4. ISIS vaardigt nieuwe wet uit: Bijbellezers worden geëxecuteerd

  Waarschuwing: deze informatie komt van Walid Shoebat, die voor het Vaticaan werkt, en die tot taak heeft om de islam als antichristelijke macht te bestempelen, waardoor Rome zelf, dat ooit de islam schiep, buiten schot blijft.

  ReplyDelete
 5. Moslims tonen geen spijt van verstoren Duitse kerkdienst tijdens kerstmis

  De islam is een uitvinding van het SATANISCHE VATICAAN, maar daar heeft Xandernieuws het niet over.

  Wel heeft dit artikel het over religieuze 'Christenen' die samenkomen vanwege de ROOMS/Babylonische 'kerst' in een 'kerk'.

  Moskeeën zijn IMITATIE-KERKEN en JEZUS gebood nooit om 'kerken' tot zijn eer te bouwen....maar mensen zijn RELIGIEUZE DIEREN in HART en NIEREN vanwege de zondeval en doen wat hun zondige hart hun ingeeft....

  Ik ga NOOIT naar een 'kerk'...ik zal me daar GEK wezen!

  ReplyDelete
 6. Replies
  1. Angel Merkel, dochter van Hitler, zieke ROOMSE HOER van Babylon en de Vaticaanse NWO

   BRANDEN IN DE HEL zal dit WIJF, tenzij God haar genadig zal zijn!

   Delete
 7. Replies
  1. De 'Palestijnen' zullen allemaal VERNIETIGD worden, behalve diegenen die God-JEZUS genadig zal zijn.

   Delete
 8. De Paus heeft zojuist een SCHEET gelaten!

  ReplyDelete
 9. Oekraïne schoot de MH17 uit de lucht, namens 'Obama' en de VATICAANSE NWO, en dit bericht blijft suggereren dat de 'Russische rebellen' (Etnisch-Russische Oekraïense staatsburgers) verantwoordelijk zouden zijn voor de MASSAMOORD op 298 mensen http://en.wikipedia.org/wiki/Malaysia_Airlines_Flight_17 waaronder 193!!! NEDERLANDERS....SMERIGE SCHOFTEN VAN DE NOS!! 'Oekraïne had luchtruim al in mei moeten sluiten'

  ReplyDelete
 10. De VS besluiten dit NAMENS het Vaticaan, want de STAAT Israël werkt 100% samen met de Vaticaanse NWO, waar de VS deel van zijn in een LEIDENDE rol, en de 'Palestijnen' zijn niets meer dan PIONNEN in het spel.. VS waarschuwt Palestijnen tegen toetreding ICC

  ReplyDelete
 11. Reagan was zo ROOMS als de hel, namens het Vaticaan, en hij moest een 'bijna-martelaar' worden, net als Paus Johannes Paulus II (o.a. voormalige Zyklon-B handelaar!), die ook werd neergeknald (in HETZELFDE JAAR) door een (Turkse) gek, maar wat AFGESPROKEN WERK was! Dader Reagan-aanslag niet meer vervolgd

  ReplyDelete
 12. Israël vergeldt Palestijnse stap

  En over een tijdje draait de regering van Israël de maatregel weer terug, omdat Israël samenwerkt met de VATICAANSE NWO.

  ReplyDelete
 13. Roomse Pedo Parade Paus creëert twintig kardinalen

  En natuurlijk staat het benoemen van 'kardinalen' nergens in de Bijbel, maar de kardinalen zijn feitelijk de SENATOREN van het Romeinse rijk, waarvan de Paus de Keizer is, maar uit MISLEIDINGSMOTIEVEN heeft men dat andere namen gegeven.

  ReplyDelete
 14. Noord-Korea ontploft van woede: Noord-Korea woedend over sancties VS

  Communisme is een uitvinding van het Vaticaan, en de Vaticaanse MUPPET 'Obama' is zelf een marxist, dus dit is allemaal maar een spelletje, want Noord-Korea is de blauwdruk van het komende ANTICHRISTELIJKE WERELDRIJK namens het Vaticaan en SATAN.

  ReplyDelete
 15. Replies
  1. Ja, de wereld is er echt 'beter' op geworden sinds Eva van de verboden vrucht at...

   Delete
 16. Replies
  1. Xandernieuws is zelf onderdeel van het complot, omdat Xandernieuws WEIGERT het verband te zien tussen de islam en het Vaticaan, en NOOIT zal zeggen dat de PAUS de ANTICHRIST is!

   Delete
 17. Xandernieuws meldt....NIETS....over het Vaticaan, wat OVERAL achter zit.

  ReplyDelete
 18. Replies
  1. Deze HONDSDOLLE dochter van Hitler wil graag munt slaan uit de aanslag in Parijs, waar haar opdrachtgever, het Vaticaan zelf achter zit.

   Deze KRANKZINNIGE tegenstandster van de VRIJHEID hoort in een GESTICHT!

   Delete
 19. Replies
  1. En zoals altijd, geen enkele uitleg op Xandernieuws over de OORSPRONG van de islam: het SATANISCHE VATICAAN!

   Delete
 20. Geld is de wortel van alle kwaad en satan is de god van het geld, en die gek zetelt in het Vaticaan: Huisartsen: in wurggreep zorgverzekeraars

  ReplyDelete
 21. Begrijpelijk, maar de STAAT Israël staat aan de kant van de Vaticaanse NWO: Israël liquideert Hezbollahleden in Syrië

  ReplyDelete
 22. Timmermans waarschuwt voor uittocht Joden

  Malle Timmerfrans werkt zelf mee aan deze ontwikkeling door zijn collaboratie met de SATANISCHE Vaticaanse NWO.

  ReplyDelete
 23. Voor deze ene persoon is de wereld vergaan.... Vrouw in brand op straat in Vlaardingen

  Diep TRIEST! MENSEN, GA NAAR JEZUS=de REDDER, TOE!

  ReplyDelete
 24. Begrijpelijk: Oekraïense separatisten vernederen gevangenen

  Maar de Vaticaanse NWO-gezinde NOS wil met dit nieuws natuurlijk tonen dat de etnisch-Russische Oekraïners een stelletje gevaarlijke barbaren zijn, terwijl het andersom is.

  ReplyDelete
 25. Schijt aan God, want het leger is de maatstaf, en God heeft niet het recht om te bepalen of men een man of vrouw is, doch de mens: Transgenders in Amerikaanse leger eisen rechten op

  ReplyDelete
 26. KRANKZINNIGE SEKTE: Petitie tegen beleid kardinaal Eijk

  Wie wil nu iets te maken hebben met deze zogenaamde Christelijke kerk?
  Deze kerk heeft NIETS met de JEZUS van de (Staten)Bijbel te maken, maar alles met de KARIKATURALE 'jezus' uit BABYLON en met de god van deze wereld (satan) die Joden en ware gelovigen in de HEER JEZUS Christus HAAT!

  GA WEG uit deze SEKTE en volg de WARE JEZUS na, die God is in mensengedaante en JOOD is, maar dan wel volgens ZIJN regels en NIET volgens de regels van de (zelfbenoemde) rabbijnen, want dat zijn ook weer ZONDAARS die denken dat ze het beter weten dan hun eigen schepper.

  VOLG GEEN MENS NA, maar alleen JEZUS=GOD!
  Zoek VRIENDSCHAP met gelijkgezinden, maar maak NIEMAND een 'leider' en als iemand dan meer weet dan een ander, laat hij (of zij) dat dan blijken uit NEDERIGHEID en DIENSTBAARHEID en LIEFDEVOL gedrag.

  KORTOM: wees ALS JEZUS want op die manier leer je GOD kennen.

  ReplyDelete
 27. Xandernieuws blijft maar gefocust op de islam, i.p.v. op het ware probleem: het SATANISCHE VATICAAN dat (o.a.) de islam tot stand heeft gebracht namens SATAN:

  Islam excuuscultuur: Turken verbranden blank 19 jarig hoogzwanger meisje omdat ze abortus weigerde

  Paus ontsnapte op Filipijnen aan moslim moordaanslag; Extra bewaking Vaticaan

  ReplyDelete
 28. Politie VERMOORD gek in Groningen: Politie schiet op messenzwaaier bij Groninger Museum

  Net als in NAZI-Amerika lopen er steeds meer psychopaten rond bij de politie die het kicken vinden om een medemens te vermoorden.

  Wilde beesten worden VERDOOFD met een verdovingsgeweer, maar mensen zijn MINDER dan beesten, en 'dus' schiet je ze dood, gesteund door een 'overheid' van land- n volksverraders, want Nederland is (wederom) deel van het SATANISCHE Roomse Rijk.

  ReplyDelete
 29. Laat de Duitsers en de Nederlanders maar bloeden, denken ze in Griekenland, en in het grootste deel van de ROOMSE EU: 'Het Griekse volk heeft vandaag geschiedenis geschreven'

  ReplyDelete
 30. Waarschijnlijk zaten die schoften uit Kiev er zelf achter, met steun van NAZI-Amerika en het SATANISCHE Vaticaan van Paus Franciscus de KILLER: Kiev wil separatisten voor Strafhof om Marioepol

  ReplyDelete
 31. Als vrouwen zich ook als WILDE KERELS gaan gedragen dan is een maatschappij echt naar de knoppen: Verkeersruzie tussen vrouwen eindigt in de sloot

  ReplyDelete
 32. Nee, Micha, het VATICAAN blijft voorlopig ALLES VERZIEKEN, en dat MAG zelfs van God-JEZUS, opdat het profetische woord in vervulling zal gaan, en niet jij of iemand anders, maar alleen JEZUS zal AFREKENEN met al die SATANISCHE SCHOFTEN, die Nederland en de HELE wereld, inclusief de staat Israël, in het VERDERF zullen storten, en dat allemaal omdat de 'elite' graag MOORDT en VERKRACHT, omdat deze mensen van de DUIVEL BEZETEN zijn, namens het SATANISCHE Vaticaan, en satan zelf natuurlijk, die zal BRANDEN in de hel, samen MET als zijn 'fans': BEGIN VAN HET EINDE VOOR DE EURO-MAFIA?

  ReplyDelete
 33. UW VIJAND, de OVERHEID, staat altijd klaar om u te VERVOLGEN, dus wees gewaarschuwd: Nederlander: ik ben de pestkop van Amanda Todd niet

  ReplyDelete
 34. Replies
  1. Maar weer eens ten overvloede: de islam is een uitvinding van het VATICAAN, de islam is een uitvinding van het VATICAAN, de islam is een uitvinding van het VATICAAN, de islam is een uitvinding van het VATICAAN, de islam is een uitvinding van het VATICAAN, de islam is een uitvinding van het VATICAAN, de islam is een uitvinding van het VATICAAN, de islam is een uitvinding van het VATICAAN, de islam is een uitvinding van het VATICAAN, de islam is een uitvinding van het VATICAAN, de islam is een uitvinding van het VATICAAN, de islam is een uitvinding van het VATICAAN, de islam is een uitvinding van het VATICAAN, de islam is een uitvinding van het VATICAAN, de islam is een uitvinding van het VATICAAN, de islam is een uitvinding van het VATICAAN, de islam is een uitvinding van het VATICAAN, de islam is een uitvinding van het VATICAAN, de islam is een uitvinding van het VATICAAN, de islam is een uitvinding van het VATICAAN, de islam is een uitvinding van het VATICAAN, de islam is een uitvinding van het VATICAAN, de islam is een uitvinding van het VATICAAN, de islam is een uitvinding van het VATICAAN, de islam is een uitvinding van het VATICAAN, de islam is een uitvinding van het VATICAAN, de islam is een uitvinding van het VATICAAN, de islam is een uitvinding van het VATICAAN, de islam is een uitvinding van het VATICAAN, de islam is een uitvinding van het VATICAAN, de islam is een uitvinding van het VATICAAN, de islam is een uitvinding van het VATICAAN, de islam is een uitvinding van het VATICAAN, de islam is een uitvinding van het VATICAAN, de islam is een uitvinding van het VATICAAN, de islam is een uitvinding van het VATICAAN, de islam is een uitvinding van het VATICAAN, de islam is een uitvinding van het VATICAAN, de islam is een uitvinding van het VATICAAN, de islam is een uitvinding van het VATICAAN...


   Maar er zijn nog altijd mensen (zoals Xander, van Xandernieuws) die dat niet WILLEN weten, en die DUS medeplichtig zijn aan het VERSPREIDEN van VERWARRING, wat precies het DOEL van de DUIVEL (is verwarrer) is!

   "Ach Vader, het moet blijkbaar zo gaan.....U geeft bepaalde mensen het verstand en de wijsheid en anderen geeft u blijkbaar uw inzichten niet....."

   Delete
 35. Tja, als je NAMENS de Paus strijdt tegen de keurtroepen van de Paus, krijg je gedonder: Nederlandse F-16's geraakt boven IS-gebied

  ReplyDelete
 36. De VATICAANSE NATIES weet heus wel dat Oekraïne de MH17 heeft neergehaald met twee straaljagers die het ongeluksvliegtuig BESCHOTEN, met als DOEL om Rusland de schuld in de schoenen te schuiven van deze MASSAMOORD, maar dat zegt men niet, opdat hun DUIVELSE, VATICAANSE motieven niet aan het licht komen, en daarom KLETST men maar wat: VN: risico op tweede MH17-ramp is klein

  ReplyDelete
 37. Obama schokt Amerikanen, nodigt voor nationaal gebed moslim jihadist uit

  Voor mijn lezers: NAMENS HET VATICAAN en SATAN!
  Maar dat vergat Xandernieuws te vermelden...

  ReplyDelete
 38. Obama shocked Americans, invites Muslim jihadist for national prayer


  Links to English sites at the end of the Dutch article


  Obama was doing this obviously on behalf of the founder of islam, the VATICAN and SATAN!

  ReplyDelete
 39. Arme zielige moslims met hun kop-afhak-religie: 'Bezetting' in Leiden schokt Marokkaanse organisaties

  OPGEROT met de SATANISCHE, BEESTACHTIGE, MENSONTERENDE, ROOMSE ISLAM!

  IDIOTEN die deze islamitische WAANZIN verdedigen zijn NET ZO VERROT!

  ReplyDelete
 40. Replies
  1. Of course they gather on behalf of the Vatican NWO.
   Greece is Eastern-Orthodox, like Russia and Serbia, and this country doesn't yet fit into the Vatican (Roman Catholic) NWO.
   So they'll use TERROR.
   In case my country would step out the EU, they would use TERROR too, and think of states in the USA who don't want to comply with the rules of Vatican NWO, coming from the Federal (Vatican controlled) government: then they'll use TERROR too.

   Delete
 41. Om alvast te wennen aan de GLOBAL-VISION SONG CONTEST van de Vaticaanse NWO: Australië doet mee aan Eurovisie Songfestival

  ReplyDelete
 42. SATAN Obama voert druk op Poetin op

  Obama en zijn Vaticaanse NAZI-regime zijn verantwoordelijk voor de ellende in het oosten van Oekraïne, maar Rusland krijgt de schuld....

  ReplyDelete
 43. Dag van Minsk-akkoord: sprankje hoop voor Oekraïne

  Ach, iedereen zit in het complot, en Poetin net zo goed....en ondertussen heeft Oekraïne een MASSAMOORD gepleegd op de inzittenden van de MH17, en dus op MEERENDEELS NEDERLANDERS!
  Maar dat kan onze 'regering' NIETS schelen, want die zit ook in het VATICAANSE complot!
  STELLETJE SCHOFTEN!

  ReplyDelete
 44. 'Daders MH17 niet vrijuit door verdrag Minsk'

  De Oekraïense piloten, die in opdracht van hun fascistische, Vaticaanse regering de MASSAMOORD op de inzittenden van de MH17 hebben gepleegd, gaan ZEKER niet vrijuit, en eens staan ze voor God=JEZUS en dan kunnen ze het fijn aan Hem uitleggen waarom ze het zo'n goed idee vonden om die mensen te VERMOORDEN.
  Het kunnen overigens ook AMERIKAANSE piloten zijn geweest, namens SATAN OBAMA en het Vaticaan, die gebruik hebben gemaakt van OekraIense gevechtsvliegtuigen....
  De CIA bestaat o.a. uit KILLE MOORDENAARS, en de CIA werd opgericht met hulp van DUITSE NAZI'S en de NSA en de FBI ook.
  De VS is een instrument in handen van het DUIVELSE Vaticaan!

  ReplyDelete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.