Tuesday, September 22, 2015

Eindtijdberichten 59 End Time Messages

Eindtijdberichten aangaande 
de wederkomst van
Jezus Christus naar Israël
End Time Messages concerning
the Second Coming of
Jesus Christ to Israel
 Druk op de End-toets om snel naar beneden te gaan op deze pagina
en klik daarna onder het reactievenster op Meer laden... mocht het topic zijn volgelopen met bijdragen

http://3.bp.blogspot.com/_RkoA9trZlKE/TRBW6NhP8eI/AAAAAAAAACM/LFlo08CTrk0/s1600/israelsatt.jp

Plaats onder dit log eindtijdberichten om elkaar te informeren over profetische ontwikkelingen m.b.t. Israël en wat daar direct en indirect mee te maken heeft.  Geen geklets dus, maar info waar iedere eindtijdgeïnteresseerde, die uitziet naar de wederkomst van Jezus Christus naar Israël en deze wereld, wat aan heeft.
Ga naar

Eindtijdberichten opinie 

voor reacties op eindtijdberichten  

 

 Vanwege de RAMPZALIGE browser van Microsoft, Internet Explorer, of Internet EXPLODER, kan ik op mijn site onder elk topic maar 200 reacties (laten) plaatsen want dan heeft Blogger het zo gemaakt dat de vervolgreacties verder gaan op een subpagina die in Internet Explorer bereikbaar ZOUDEN MOETEN zijn indien dat ding werkte zoals het hoort, maar dat doet die browser niet, want als je onder de laatste reactie klikt op "Meer laden..." dan verschijnt de tekst "Wordt geladen...", maar dan gebeurt er NIETS!

GEEN ENKELE ANDERE BROWSER heeft problemen met mijn site dan ALLEEN Internet Explorer, en ik heb mijn tests gedaan met de allerlaatste browser van Microsoft!


HELAAS gebruiken de meeste mensen (uit gemakzucht of uit onwetendheid) die KROMME browser van Microsoft, en ik geef toe dat de letteropmaak van die browser mooier is dan die van (bijvoorbeeld) Firefox of Google Chrome, maar internet gaat over informatieoverdracht en als dat niet mogelijk is met een kromme browser die wel mooie letters weergeeft dan is het WAARDELOOS.


Maar ter wille van al diegenen die toch liever een KROMME en SLECHTE browser gebruiken als Internet Explorer dan al die andere browsers die BETER zijn, maak ik speciaal voor hun een nieuwe "Eindtijdberichten"-topic aan opdat de belangstellenden van mijn site Eindtijdberichten kunnen blijven volgen.

 

Eindtijdberichten 58 End Time Messages

200 comments:

 1. De IDIOOT uit ROME gebruikt het klimaat-LULVERHAAL als middel om op den duur de VATICAANSE WERELDORDE te kunnen vestigen!

  ReplyDelete
 2. Europese DICTATORIALE Commissie: tijd voor verdere actie

  De burgers van de EU hebben dit alles maar als een NATUURRAMP te aanvaarden, terwijl het SMERIGE, SATANISCHE VATICAAN hier achter zit, dat immmers de ROOMSE ISLAM heeft uitgevonden!

  ReplyDelete
 3. Boodschap paus is Republikeinen doorn in het oog

  "De Republikeinen moeten gek zijn geweest", grinnikt Thomas Reece. De jezuïtische priester en politicoloog kan het nog steeds niet geloven dat John Boehner, de Republikeinse voorzitter van het huis van Afgevaardigden, paus Franciscus heeft uitgenodigd het Amerikaanse congres toe te spreken.


  Daar heb je dan zo'n WALGELIJKE Jezuïet!

  ReplyDelete
 4. Replies
  1. Ze veroorzaken eerst ZELF het probleem namens het DUIVELSE VATICAAN, en vervolgens JATTEN ze het geld van de burgers van de EU en geven het weg aan islamitische MOORDENAARS en TERRORISTEN.

   Dit is de KRANKZINNIGE situatie waarin we met z'n allen verkeren.

   De EU en de VS worden bestuurd door LEVENSGEVAARLIJK, GESTOORDE CRIMINELEN.

   BEESTMENSEN!

   DUIVELS in mensengedaante!

   Delete
 5. SATAN FRANCISUS misbruikt KIND van 5 om ILLEGALITEIT in de VS te rechtvaardigen

  Zowel SATAN OBAMA als SATAN FRANCISCUS hebben SCHIJT aan WETTEN, en ze zijn allebei de WETTELOZE, net als hun VAZALLEN in Europa die de EU besturen en die SCHIJT hebben aan de wensen van de bevolking.

  Beide SCHOFTEN SCHREEUWEN erom om te ROTTEN in de POEL van VUUR, en JEZUS zal dat ook gaan doen, want dat hebben ze NU reeds VERDIEND, nog los van wat ze in de komende tijd tot aan de wederkomst van JEZUS zullen gaan UITVRETEN namens hun grote vriend SATAN!

  Satan zelf kan 1000 jaar wachten na de wederkomst van JEZUS=GOD, en dan zal deze ULTIEME SCHOFT en GENIE in het KWADE voor ALTIJD en EEUWIG ROTTEN in de poel van vuur, samen met zijn collega-gevallen engelen en IEDEREEN van de mensen die aan hun kant staan en hebben gestaan tijdens hun leven in deze dimensie tussen hemel en hel.

  ReplyDelete
 6. Replies
  1. The Vatican is the most EVIL and most POWERFUL MAFIA organization in history, and the Pope is the 'Godfather'.

   Delete
 7. Replies
  1. Geef deze ONDANKBARE HONDEN HONDENBROKKEN en SCHOP ze dan het land uit!

   Delete
 8. ZWARE CRIMINELEN verdienen BAKKEN met geld aan MENSENSMOKKEL, dat wordt aangemoedigd door politici die het DUIVELSE Vaticaan dienen, met als doel om Europa te DESTABILISEREN, waarna de ROEP om een 'STERKE MAN' zal gaan AANZWELLEN, wat de ANTICHRIST=de PAUS zal gaan opleveren: 'Commando's Italië doden Libische mensensmokkelaar'

  Voor de show wordt er dan zogenaamd iets tegen gedaan, om de burgers van Europa een rad voor ogen te draaien.

  ReplyDelete
 9. Chinese aircraft carrier arrived in Syria, followed by fighters
  Chinees vliegdekschip aangekomen in Syrië, jachtvliegtuigen volgen

  Sources at the end of the Dutch article

  ReplyDelete
 10. Koning JEZUS kom en verlos ons van deze schertsfiguren!

  Een 'koningshuis' dat werd ingesteld door de Franse BEZETTER, dat heult met het SATANISCHE Vaticaan.

  ReplyDelete
 11. GELOOF HIER HELEMAAL NIETS VAN: NASA is de ERGSTE LEUGENACHITIGE organisatie op het VATICAAN NA: Bewijs voor stromend water op Mars

  ReplyDelete
 12. Dit soort HONSDOLLE IDIOTEN durven zich wetenschappers te noemen! Er is NOOIT leven op Mars geweest! STELLETJE HERSENLOZE RANDDEBIELEN! 'Misschien langer leven op Mars geweest'

  ReplyDelete
 13. Replies
  1. Anti-Russian propaganda by NAZI-America and the Vatican NWO

   Delete
 14. Replies
  1. Realize that Putin is cooperating with the Vatican NWO too!
   Everything that's happening now is part of a bigger plan, and the JESUITS know the Bible better than most Bible believing followers of JESUS, but they read it from a SATANIC perspective, because LUCIFER is their god.
   Pope Francis is the leader of the Jesuits, and he's the black Pope in white: http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2015/04/the-satanic-power-tree.html
   What we're seeing now is that they're setting the stage for AFTER the rapture, because Satan knows just as much as we do about the day and the moment the rapture will happen: NOTHING.
   He just has to WAIT until the rapture has happened.
   After the rapture, things will go FAST: the Psalm 83 conflict, Isaiah 17 (destruction of Damascus) and Ezekiel 38/38, which will be the destruction of Russia as a military superpower, and afterwards the Pope=the ANTICHRIST will make a DEADLY covenant with the SECULAR leadership of Israel=Jacob, aided by his FALSE PROPHET of "peace': SATAN OBAMA.
   This will all be signs for the REMNANT = one third of Israel to FLEE and God=JESUS will help them, just as He did when the Israelites fled Egypt, so in a miraculous way.

   Delete
 15. De NAVO is het SATANISCHE leger van de PAUS! Nederland doet mee aan grote NAVO-oefening

  De VS is de militaire arm van het DUIVELSE VATICAAN, en het achterlijke Nederland, en andere ACHTERLIJKE landen doen daar vrolijk aan mee.

  ReplyDelete
 16. Replies
  1. Overdreven? Ik dacht het niet!
   Dit land wordt geregeerd door PSYCHOPATEN!

   Delete
 17. Replies
  1. ZIEKE IDIOTEN die andere ZIEKE IDIOTEN in de gaten houden tot meerdere 'eer en glorie' van SATAN!

   Delete
 18. De VVD is bang dat de dure Nederlandse jagers uit de lucht geschoten worden door de Russen....en terecht!

  Wat heeft Nederland daar trouwens te zoeken?

  Omdat de PSYCHOPATEN in Den Haag slaafs achter de MOORDDADIGE Vaticaanse wereld-WANorde aanlopen...

  ReplyDelete
 19. Replies
  1. The Vatican controlled Obama..MORON!

   Delete
 20. Replies
  1. Vanwege de nieuwswaarde heb ik dit bericht geplaatst, maar NIET vanwege de BEZOPEN 'uitleg' die Xander geeft op basis van de ROOMSE MISLEIDER Walid Shoebat, die tot taak heeft om op de islam te hameren als de 'antichrist', terwijl hij DONDERS goed weet dat dat de PAUS is en het Vaticaan, en zoals overigens ook die andere MISLEIDER, CIA-BIll Hicks, ofwel 'Alex Jones, dat heel goed weet.
   De islam is een product van het SATANISCHE Vaticaan, en op DIT MOMENT is er feitelijk nog geen Antichrist, want dat zal pas geschieden NA de pre-Tijd van Jakobs benauwdheid-opname, zeven jaar vóor de wederkomst van de Heer JEZUS Christus.
   Maar Xandernieuws hangt de MALLE 'mid-trib'-visie aan, waardoor hij denkt dat de Anitchrist er al is.
   De Antichrist is al WEL geïdentificeerd: de Paus!
   De militaire arm van het Vaicaan is de VS, en de baas van dat land is 'Obama' (Frank Marshall Davis junior, of Barry Davis) en hij is de uitvoerder van de satanische plannen van de Paus namens SATAN.

   Delete
 21. Replies
  1. Insiders over migranteninvasie: ‘Europa wordt erger dan Irak’: interessant artikel dat echter geen enkele rekening houdt met Bijbelse profetie en dat ook niet laat zien waar de islam vandaan komt: van het Vaticaan!

   Delete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.