Thursday, February 18, 2016

Eindtijdberichten 65 End Time Messages

Eindtijdberichten aangaande 
de wederkomst van
Jezus Christus naar Israël
End Time Messages concerning
the Second Coming of
Jesus Christ to Israel
 Druk op de End-toets om snel naar beneden te gaan op deze pagina
en klik daarna onder het reactievenster op Meer laden... mocht het topic zijn volgelopen met bijdragen

http://3.bp.blogspot.com/_RkoA9trZlKE/TRBW6NhP8eI/AAAAAAAAACM/LFlo08CTrk0/s1600/israelsatt.jp

Plaats onder dit log eindtijdberichten om elkaar te informeren over profetische ontwikkelingen m.b.t. Israël en wat daar direct en indirect mee te maken heeft.  Geen geklets dus, maar info waar iedere eindtijdgeïnteresseerde, die uitziet naar de wederkomst van Jezus Christus naar Israël en deze wereld, wat aan heeft.
Ga naar

Eindtijdberichten opinie 

voor reacties op eindtijdberichten  

 

 Vanwege de RAMPZALIGE browser van Microsoft, Internet Explorer, of Internet EXPLODER, kan ik op mijn site onder elk topic maar 200 reacties (laten) plaatsen want dan heeft Blogger het zo gemaakt dat de vervolgreacties verder gaan op een subpagina die in Internet Explorer bereikbaar ZOUDEN MOETEN zijn indien dat ding werkte zoals het hoort, maar dat doet die browser niet, want als je onder de laatste reactie klikt op "Meer laden..." dan verschijnt de tekst "Wordt geladen...", maar dan gebeurt er NIETS!

GEEN ENKELE ANDERE BROWSER heeft problemen met mijn site dan ALLEEN Internet Explorer, en ik heb mijn tests gedaan met de allerlaatste browser van Microsoft!


HELAAS gebruiken de meeste mensen (uit gemakzucht of uit onwetendheid) die KROMME browser van Microsoft, en ik geef toe dat de letteropmaak van die browser mooier is dan die van (bijvoorbeeld) Firefox of Google Chrome, maar internet gaat over informatieoverdracht en als dat niet mogelijk is met een kromme browser die wel mooie letters weergeeft dan is het WAARDELOOS.


Maar ter wille van al diegenen die toch liever een KROMME en SLECHTE browser gebruiken als Internet Explorer dan al die andere browsers die BETER zijn, maak ik speciaal voor hun een nieuwe "Eindtijdberichten"-topic aan opdat de belangstellenden van mijn site Eindtijdberichten kunnen blijven volgen.

 

Eindtijdberichten 64 End Time Messages

200 comments:

 1. Asielgelukzoekers zijn meer dan welkom in de achtertuinen van Rutte, Samsom en Pechtold: Bernheze beslist over omstreden azc Heesch

  ReplyDelete
 2. Zika has been linked to birth defects. Now it may be causing paralysis.

  The Zika-virus is a HOAX! https://www.google.nl/search?q=the+Zika-virus+is+a+HOAX&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=Wp_KVs8zh8M53diKQA

  ReplyDelete
 3. Bill Gates laat weer eens zien aan welke kant hij staat: aan de kant van de FASCISTISCHE, Vaticaanse NWO: Microsoft-oprichter Bill Gates steunt FBI in zaak tegen Apple

  ReplyDelete
 4. Obama: wapenstilstand Syrië moet slagen

  Eerst veroorzaakt deze schoft namens het Vaticaan de ellende, en dan moet er ineens vrede komen....ja, omdat Rusland anders het door de CIA gestichte IS(IS) volledig in de pan hakt, wat ook Turkijë en Saoedi-Arabië niet willen hebben.

  Het machtsspel gaat vooral over OLIE en GAS: bodemschatten=GELD en GELD is MACHT in deze satanische wereld.

  ReplyDelete
 5. Remember: the USA is making deals with this country and Iran is an ally of Russia! Iran pledges thousands of dollars for Palestinian terrorists

  ReplyDelete
 6. Bewijs uit het verleden dat de islam een agressieve veroveringsideologie is, die destijds in Frankrijk werd gestopt, en uiteindelijk in west-Europa volledig werd teruggedrongen.

  Wat overigens niet per se gunstiger was, omdat het Rooms katholicisme (dat overigens ten grondslag ligt aan de islam) de plaats innam van de islam in Portugal en Spanje en zuid-Frankrijk, wat later tot de verschrikkelijke inquisitie leidde, en een Rooms-gezind regime in Spanje, dat zelfs het noordelijke Nederland bezet hield namens het Vaticaan.

  Maar feit is wel dat er meer kans bestaat dat onder de vals-Christeljke Roomse leer mensen opstaan die de Bijbel echt gaan lezen en tot wedergeboorte komen, ondanks de vervolging door de katholieke kerk, dan onder een islamtitische dictatuur.
  Hoe dan ook: zodra ergens iemand wedergeboren wordt door geloof in de HEER JEZUS Christus, dan zal Satan alles op alles zetten om dat te trachten tegen te gaan, op welke manier dan ook, en via valse religies doet hij dat in het bijzonder, en met name via religies die op het ware geloof LIJKEN, want satan vermengt graag waarheid met de leugen.
  Zowel de islam als het Rooms katholicisme hebben het over 'jezus', maar de 'jezus' van deze religies is NIET de JEZUS van de Bijbel, doch een VALSE 'jezus'.


  Oudste moslimgraven Frankrijk ontdekt


  Een andere tactiek van satan is WELVAART een VOORSPOED en MATERIALISME, want als mensen het 'goed' hebben, dan verlangen ze niet naar een betere wereld.

  Zo'n wereld bestond vóór de zondvloed, en het klimaat was toen veel gunstiger dan nu, zonder seizoenen, en de mensen plantten zich voort 'als de konijnen', maar voor God, hun maker, was er geen belangstelling, behalve bij enkelingen zoals Henoch en Noach.

  ReplyDelete
 7. Replies
  1. Europe Collapsing As Migrant Invasion Doubles

   Entire Federal Martial Law Plan Exposed By CIA-agent Bill Hicks, aka 'Alex Jones' http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2015/06/entire-federal-martial-law-plan-exposed.html

   Delete
 8. 2 US Nuke Missiles Fired Out Over Pacific Meant as Message

  NUCLEAR WEAPONS DON'T EXIST
  http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2015/01/nuclear-weapons-dont-exist.html

  ReplyDelete
 9. Boontje komt om zijn loontje...'Acht jihadisten uit Nederlandse IS-eenheid geëxecuteerd bij Raqqa'

  Tja, als je allah de SATAN navolgt, dan kan je zoiets verwachten...

  ReplyDelete
 10. SPOOKauto van Google: Zelfrijdende Google-auto veroorzaakt ongeluk

  En dit is waar het CRIMINELE Google mee bezig is namens het SATANISCHE VATICAAN.


  RANDDEBIELEN!

  ReplyDelete
 11. Asscher steunt de DUIVELSE Islam: Minister Asscher gaat met bedreigde moskeeën praten

  Het is goed te weten dat 'onze bestuurders' ons allemaal willen VERMOORDEN of tot SLAVEN willen maken!

  ReplyDelete
 12. This world is getting crazier by the minute and oh what a 'blessing' these 'smartphones' and 'apps' are....

  But realize we're here on Google+, which is being monitored by the NSA, like all social (spy) media.
  =============
  Hi, people of the NSA: you're lost without JESUS Christ!

  ReplyDelete
 13. 'Paus Franciscus, één van de belangrijkste steunpilaren in de globalistische ‘Nieuwe Wereld Orde’ elite'

  Is er iets mis met het verstand van Xander, of zegt hij dit expres?

  De Paus is DE ENIGE en BELANGRIJKSTE figuur onder Satan, en de Romeinse KEIZER, verkleed als religieus leider van de VALSE 'Christelijke kerk'!
  De Paus is de ANTICHRIST!

  Paus spreekt van Arabische invasie van Europa en juicht die toe

  ReplyDelete
 14. Uiteraard laat deze RANDDEBIEL die MOSLIMS niet in zijn eigen huis wonen: Canada wil dit jaar wel 305.000 migranten opnemen

  ReplyDelete
 15. North Korea Threatens Nuclear Attack On The United States

  NUCLEAR WEAPONS DON'T EXIST
  http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2015/01/nuclear-weapons-dont-exist.html

  ReplyDelete
 16. FBI Instructs High Schools To Inform On ‘Anti-Government’ Students

  The FBI is a tool of the Vatican controlled government.
  The C(atholic)IA and the NSA too.

  ReplyDelete
 17. Both Paula White and Billy Graham are DECEIVERS on behalf of the PAPACY: Paula White Claims Billy Graham Gave Donald Trump 'Prophetic Word,' Signed Bible for 60th Birthday

  ReplyDelete
 18. Replies
  1. How Blair cynically let in two million migrants (on behalf of the Vatican) http://www.dailymail.co.uk/news/article-3466485/How-Blair-cynically-let-two-million-migrants-Explosive-biography-reveals-PM-s-conspiracy-silence-immigration-debate.html

   Delete
  2. Xandernieuws vertelt weer eens NIET waar de schuld ligt van het drama met de invasie van moslims en ook niet dat Tony Blair een ROOMS KATHOLIEK is, want de schuld ligt bij de ware kerk van SATAN: De ROMEINS Katholieke kerk/het Vaticaan, dat ook verantwoordelijk is voor het ontstaan van de duivelse islam.

   Delete
 19. Replies
  1. Allah is SATAN and Satan is KNETTERGEK!

   Delete
 20. Replies
  1. Angela Merkel is een VIJANDIN van de mensheid en de dochter van Adolf Hitler, opererende namens het SATANISCHE Vaticaan!

   Delete
 21. Replies
  1. En natuurlijk vertelt Xandernieuws weer NIET dat de islam door het Vaticaan is uitgevonden en dat datzelfde Vaticaan achter de huidige ellende met de strortvloed aan moslim-gelukszoekers zit, dit ten nadele van de ECHTE asielzoekers, die juist op de vlucht zijn geslagen voor het soort moslims dat MASSAAL Europa wordt binnengesluisd.

   Delete
 22. Replies
  1. Zo nou weten we weer wat satan heeft uitgespookt de laatste tijd, en ook wat betreft het LIEGEN aangaande de ware aard van de 'aanslagen' in België.

   Satan's hobby is BANGMAKEN, TERREUR BEDRIJVEN.

   Satan is een ONAANGENAAM persoon!

   Gezelligheid, daar houdt hij niet van en humor heeft hij niet.

   Die kenmerken zie je ook terug in de RELIGIES die door hem via mensen bestaan.


   DOFFE ELLENDE!

   Geef mij JEZUS maar!

   Delete
 23. Dan zal de regering daar SCHIJT aan hebben, omdat de regering naar de pijpen danst van het VATICAAN en SATAN!
  Wat als een meerderheid 'nee' zegt bij het Oekraïne-referendum?

  ReplyDelete
 24. Sander van Hoorn kletst uit z'n nek als hij beweert dat ISIS achter de NEP-aanslagen in België zit, want dat is gedaan door mensen in opdracht van het DUIVELSE Vaticaan.
  ISIS is trouwens ook een product van datzelfde SATANISCHE Vaticaan.

  Palmyra deels heroverd op IS, schade nog onduidelijk

  ReplyDelete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.