Wednesday, February 7, 2018

De smerige LEUGENS van de NOS

De Nederlandse STAATSOMROEP, geleid door BEROEPSLEUGENAARS en GODDELOZE MISLEIDERS kwam vandaag met deze WAANZIN:

Beelden van auto met pop in de ruimte 'ongelooflijke reclamestunt'


De NOS is SCHULDIG aan het propageren van de GLOBE-aarde LEUGEN, want de aarde is PLAT en ROND met een FIRMAMENT, overeenkomstig het Bijbelse woord, en JEZUS Christus, die GOD is, is de schepper hiervan.
Maar daar heeft de GODDELOZE NOS lak aan!


In deze reportage wordt verder propaganda gemaakt voor de niet-bestaande 'ruimtevaart', want alle landen (waaronder Nederland) die aan deze LEUGEN meedoen maken de gehersenspoelde massa wijs dat raketten in een 'baan om de aarde worden gelanceerd' of zelfs verder 'de ruimte worden ingeschoten'.

Maar wat is de waarheid?

Dat dit helemaal NIET KAN!

Want er is GEEN 'ruimte' en elke raket die de lucht ingaat komt gewoon ergens anders op aarde terecht en STORT NEER!

Tussen de platte en ronde aarde en het firmament (de KOEPEL die de Bijbel 'hemel' noemt) bevindt zich LUCHT en o.a. WATERDAMP in de vorm van WOLKEN, en daarbuiten bevindt zich WATER.


De LEUGENAARS van de NOS beweren verder dat reizen naar mars mogelijk zijn en naar 'andere planeten', terwijl onze aarde GEEN PLANEET is, doch de AARDE zoals de Bijbel dat duidelijk maakt, en planeten en sterren bevinden zich in het firmament en zijn relatief KLEIN.

De zon en de maan zijn groter maar ook relatief klein ten opzichte van de aarde en ze draaien hun rondjes boven de platte aarde:


Doe onderzoek, zoals ik dat zelf in het verleden heb gedaan en genezen werd van de WAANZIN van de onbestaande GLOBE, RUIMTE en RUIMTEVAART en meer, en weiger nog langer misbruikt te worden door de DUIVEL die ook de Nederlandse staatsomroep, de NOS in zijn greep heeft, en daardoor het grootste deel van het Nederlandstalige volk!

Geloof vooral dat de Bijbel Gods Woord is en de waarheid is aangaande de schepping van de aarde en alles wat er is en dat die schepper JEZUS Christus is, die bijna 2000 jaar geleden op aarde kwam om UIT LIEFDE de straf voor onze zonden te ondergaan en zijn bloed voor de verzoening van onze zonden vergoot, opdat wie dat gelooft en wie ermee instemt dat dat nodig was, vrijuit gaat en voor eeuwig gered is door ook te geloven dat JEZUS uit de dood is opgestaan op de derde dag, overeenkomstig de geschriften.

 

5 comments:

 1. Adam 1984
  The pre-Jacob's Trouble-rapture is for SAVED SINNERS
  and you're NOT saved because you believe in the WRONG gospel for the JEWS (hence you're honoring the Sabbath), which will be the RIGHT gospel AFTER the rapture which was NOT concocted by the Jesuits.
  The JESUITS ABUSED this Biblical doctrine in order to DECEIVE.
  They don't reveal that the PAPACY is the ANTICHRIST by default.
  I DO!
  And I AGREE with you that the Sunday LAW is the Mark of the BEAST=PAPACY.
  But it will be an ATTACK on the RELIGIOUS JEWS, the one-third REMNANT of Israel.
  JESUS is coming back to JERUSALEM and GUESS why that will be....
  Because the JEWS are no longer His chosen people?
  COME ON!
  Yes, we agree the earth is FLAT and ROUND with a FIRMAMENT and ALL eyes can see JESUS coming on a FLAT EARTH and not on an earth like a BALL.
  Israel's Kingdom Gospel and Our Grace Gospel https://plus.google.com/u/0/106087908907898703754/posts/MmpWC84Doho
  JESUS & His flat Earth https://plus.google.com/u/0/106087908907898703754/posts/RhefJbtJTQN

  ReplyDelete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.