Friday, May 25, 2012

Hitler-moefti's historische verblijfplaats door Israël gesloopt

HLN update   Israëlische aannemers zijn begonnen met de omstreden afbraak van een historisch gebouw in de Palestijnse wijk Sheik Jarrah in Oost-Jeruzalem. Israël wil er een appartementsblok voor joden laten optrekken, ondanks de vraag van de VS om het project stop te zetten. Met de sloop van het iconische Shepherd Hotel heeft Israël een herneming van de dialoog onmogelijk gemaakt, maken de Palestijnen intussen duidelijk. Israël dreigt dan weer met een nieuw offensief in de Gazastrook.

Zie ook onder Eindtijdberichten:

door: Hanss
xembryo.punt.nl
2011-01-09 21:57:32

Zie ook: Hitlers Mufti

Voormalig hotel van nazi-moefti in Jeruzalem eindelijk tegen de  vlakte

In Jeruzalem is men eindelijk met de afbraak begonnen van het Shepherd Hotel dat plaats zal maken voor 20 nieuwe woningen bestemd voor Joodse gezinnen. Het Shepherd Hotel, dat in het oostelijke deel van Jeruzalem staat, was vroeger het eigendom en de residentie van de Groot-Moefti Haj Amin Al-Hoesseini een belangrijke handlanger van Adolf Hitler in het Midden-Oosten. Bekijk hier de videobeelden: Former Home of Pro-Nazi Mufti Makes Way for Jewish Building.
Al-Hoesseini wilde de genocide op de Joden tijdens WOII verder exporteren naar het Midden-Oosten en het Britse Mandaat Palestina, liefst met de hulp van de Führer en met de door Hoesseini zelf opgerichte moslimsdivisies de beruchte Waffen SS-Handschaar Divisie en de Kama Divisie.
Lees meer...

No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.