Friday, May 25, 2012

Poetin de Farao van Magog - Putin the pharaoh of Magog

Poetin de Farao van Magog
Vergeet even de antichrist: eerst komt Gog!
Deze man gaat over lijken!
klik op de foto voor een vergroting

Wie herinnert zich niet de filmklassieker The Ten Commandments - (Wikipedia) waarin de slechte Farao het Joodse volk achtervolgde, en in die achtervolging jammerlijk ten onder ging door de totale vernietiging van zijn leger dat verdronk in de Schelfzee ( zie: Exodus 1 t/m 14)?
  Een moderne Farao is opgestaan met dezelfde kille blik in zijn ogen als de acteur Yul Brynner, die de rol van Farao speelde in die film, maar die o.a. ook revolver'helden' uitbeeldde in diverse speelfilms, een rol die Vladimir Poetin ook graag speelt om mannen te imponeren en om indruk te maken op de vrouwen.
    De moderne 'Farao van Rusland' heeft de meeste van Ruslands Joodse ex-onderdanen in Israël wonen en Poetin's grootste vijanden zijn (rijke) Russische Joden (in ballingschap of in de gevangenis), of Joodse Russen (om het even), en Vladimir Poetin heeft allianties gesloten met Israël's grootste vijanden zoals Iran en Syrië, en spoedig zal YHVH-God (=Jezus!) afrekenen met deze vijand van het Joodse volk, en de komende nederlaag van Rusland zal wereldschokkend zijn!

  klik op de foto voor een vergroting

Menselijke communicatie bestaat ongeveer voor 70% uit lichaamstaal, en Vladimir Poetin's lichamstaal straalt dezelfde arrogantie uit als die van de Farao in de speelfilm The Ten Commandments.
Wat zegt God van zulke lichaamstaal en van zulke arrogantie?
Spreuken 6:16  Deze zes dingen haat de HERE (YHVH),
ja, zeven zijn Hem een hartgrondige gruwel:
17  hoogmoedige ogen, een valse tong,
handen die onschuldig bloed vergieten,
18  een hart dat heilloze plannen smeedt,
voeten die zich haasten om naar het kwade te snellen,
19  wie leugens uitblaast als een vals getuige
en wie twist stookt tussen broeders.
NBG-vertaling 1951
17.Spr  16,30

Wie zijn ogen toeknijpt, wil valse dingen verzinnen; wie zijn lippen samendrukt, heeft het kwaad reeds gedaan.
NBG-vertaling 1951
Vladimir Poetin past precies in bovenstaande beschrijving en hij is een kille heerser die over lijken gaat!

Zie meer over hem in KRO Reporter:
Onze vriend Poetin?
De internationale versie van KRO Reporter licht onze vriendschap met President Poetin door. 'Nederland heeft lak aan moorden in de straten'.
In de vierdelige serie ‘Vrienden van Nederland' neemt KRO Reporter international bevriende machthebbers onder de loep. Vrienden die zo hun eigen idee hebben over het naleven van de democratische beginselen: Poetin, Berlusconi, Karzai en Blatter. KRO Reporter international onderzoekt of Nederland er verstandig aan doet vriendschappelijke banden met deze mensen te onderhouden.
Belangen
In de eerste aflevering staat de Russische President Vladimir Poetin centraal. Verschillende Rusland-experts laten hun bepaald niet zachtzinnige mening over onze band met Poetin horen. Tegenover het twijfelachtige imago van Poetin staan de belangen van Nederlandse energiebedrijven als Shell. Wat weegt zwaarder?


Bekijk deze aflevering nu online... 

Lees meer over de aanstaande Psalm 83-oorlog die zal uitmonden in de vreeswekkende derde wereldoorlog die Ezechiël 38/39 beschrijft:

Bid overigens wel dat vele Russen, en inwoners van de landen die met Rusland tegen Israël op zullen trekken, tot geloof in de Heer Jezus zullen mogen komen! 

2 comments:

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.