Saturday, June 16, 2012

Het worden spannende tijden!

Syrië: VS kondigt militaire interventie aan, Rusland stuurt troepen

 Russische mariniers (foto) arriveren vandaag in Syrië om de marinebasis in Tartus te beschermen. 

Volgens Amerikaanse officials heeft het Witte Huis een besluit gemaakt over de crisis in Syrië: 'Het is niet langer de vraag 'of' er een (militaire) interventie komt, maar 'wanneer'.' Op dit moment onderhandelt een delegatie van het Free Syrian Army in Washington over de levering van zware Amerikaanse wapens waarmee het leger van president Assad aangevallen en zijn regime gedestabiliseerd kan worden.   Ondertussen is een Russisch contingent special forces onderweg naar de havenstad Tartus om daar de marinebasis te gaan beschermen.


Einde democratie: EU heeft plan om Griekse regering over te nemen

Voormalig premier Lucas Papademos wordt mogelijk het hoofd van een door de EU aangestelde technocratische regering. 

Omdat geen enkele Griekse partij bij de verkiezingen aanstaande zondag een duidelijke meerderheid lijkt te gaan halen bereidt de Europese Unie achter de schermen het installeren van een technocratische regering voor die de afspraken met het IMF en de eurozone moet gaan nakomen. Dit komt kort gezegd neer op een soort staatsgreep, waarna de Grieken feitelijk niets meer over hun eigen land te zeggen hebben. Het is tevens de toekomst van alle andere Europeanen, aangezien de nationale parlementen stap voor stap hun macht en bevoegdheden moeten afstaan aan Brussel.======================================

De VS en de Rooms Katholieke-NWO zetten door en gaan een conflict veroorzaken met Syrië, wat een conflict met de Russen zal gaan opleveren i.v.m. de aanstaande Ezechiël 38-oorlog, maar eerst wordt de Psalm-83-oorlog geforceerd, omdat men weet dat Assad van Syrië wild om zich heen zal gaan slaan in zijn doodstrijd en Israël zal betrekken in het conflict, opdat andere Arabische machten zich met het conflict zullen gaan bemoeien en er een groter conflict zal gaan uitbreken, in de ijdele hoop zijn regime te redden.

Daarnaast gaat de RK-NWO door met het stichten van een dictatoriale Verenigde Staten van Europa, terwijl anderzijds Obama in de VS van Amerika al voor zo'n dictatuur heeft gezorgd.
Er komen spannende tijden aan!

De gemeente van JEZUS Christus blijft echter kalm de gebeurtenissen afwachten, terwijl men iedereen die het horen wil vertelt van de ENIGE uitweg: JEZUS CHRISTUS!

No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.