Thursday, June 14, 2012

Rooms katholieke aanval op Duitsland en Nederland

Frankrijk, Italië en Spanje willen Duitsland en Nederland tot bailout dwingen
Bondskanselier Merkel : Eurobonds zullen welvaart in Europa verlagen

Inmiddels heeft ook Frankrijk zich bij de euro-vreetvarkens gevoegd die vinden dat ze recht hebben op de miljarden uit Duitsland en Nederland, omdat we in Europa naar goed socialistisch gebruik allemaal gelijk (=allemaal even arm en blut) behoren te zijn. 

Naarmate de financiële crisis in de eurozone steeds ernstiger wordt verhogen de steeds wanhopiger wordende Zuid Europese landen hun druk op Duitsland en Nederland om over de brug te komen met nieuwe, honderden miljarden euro's grote garanties. De Franse president Francois Hollande, die doodsbang is dat zijn land na Spanje en Italië aan de beurt is, wil samen met zijn Italiaanse en Spaanse collega's de Duitsers en Nederlanders dwingen alsnog akkoord te gaan met zijn eis de banken te redden via het permanente ESM noodfonds. Dat betekent dat als er meer bailouts nodig zijn -en die zullen er absoluut zeker komen- Duitsland en Nederland hiervoor de rekening krijgen gepresenteerd.

Frankrijk, Italië en Spanje zijn voornamelijk Rooms katholieke landen en zij behoren tot de kernlanden van het Romeinse rijk, en de katholieke 'kerk' is niets anders dan datzelfde Romeinse rijk, maar dan vermomd als religieus-Christelijke organisatie.

Spanje en Frankrijk zijn landen die met name Nederland in het verleden bezet hebben en het Nederlandse volkslied heeft alles te maken met de onafhankelijksstrijd tegen het Rooms katholieke Spanje, toen de Nederlanden zich los maakten van deze duivelse tirannie, en vanwege Spanje en Frankrijk raakten de Nederlanden verdeeld in twee gebieden: Nederland en Vlaanderen.

Tijdens de 2e wereldoorlog werd Nederland bezet door nazi-Duitsland, met aan het hoofd de Rooms katholieke Oostenrijker Adolf Hitler, die zich liet inspireren door de Rooms katholieke dictator, Benito Mussolini, maar vooral door de GROOTSTE SCHURK van de 20e eeuw: Pius XII 


Het krankzinnige is dat de huidige Nederlandse politici in meerderheid de geschiedenis van hun eigen land en Europa niet kennen en rustig Nederland uitleveren aan het Rooms katholieke deel van Europa.

Profetisch gezien moet dit echter zo gaan, omdat straks de hele wereld geleid zal worden door 2 mannen (de antichrist en de valse profeet) die gestuurd zullen worden namens de Rooms katholieke 'kerk'=het Romeinse rijk=namens SATAN!

Het doel daarvan is om ISRAËL te verlokken tot een verbond met dat Romeinse Rijk=de Verenigde Staten van Europa + de rest van de wereld=de Verenigde Staten van de Wereld, waarna Israël in de greep daarvan zal komen, waarmee satan denkt te kunnen voorkomen dat JEZUS CHRISTUS zal terugkeren ter wille van zijn land en zijn volk.....maar dat plan van satan zal falen, en dat heb ik vaker duidelijk gemaakt.

No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.