Friday, June 8, 2012

Waanzin in de VS en de EU

Bailout Spanje mogelijk al dit weekend; 'Leiders Europa zijn volkomen waanzinnig'

Steeds meer analisten en bankiers buiten de eurozone denken dat de totaal mislukte muntunie binnen 6 maanden zal instorten. 

Er wordt driftig gespeculeerd dat de Eurogroep van ministers van Financiën morgen zal besluiten het Spaanse bankensysteem met tientallen miljarden euro's overeind te houden. Sowieso zullen de komende weken en maanden door 'onze' politici hoogstwaarschijnlijk worden gebruikt om er plat gezegd een aantal dramatische en onomkeerbare besluiten doorheen te jassen. Het volk kijkt immers massaal naar 'brood en spelen' (de EK en de Olympische Spelen) en gaat ook nog eens op vakantie, waardoor de meesten pas in de herfst zullen gaan beseffen dat Brussel ons continent totaal aan het veranderen is in één grote 'geïntegreerde' fascistische dictatuur. 'Als ik in de ogen van de leiders van Europa kijk zie ik waanzin - absolute, totale en complete waanzin,' aldus Nigel Farage van de Britse EU-kritische onafhankelijkheidspartij.
 
lees meer
  

Obama's verleden: Communisten VS planden al in 1983 overname Witte Huis tijdens economische crisis

Nóg meer bewijs dat Obama behalve nauwe banden met islamisten altijd een sterke voorkeur heeft gehad voor communisten.

In 1983 organiseerde de Communistische Partij in Amerika een bijeenkomst op de Universiteit van Californië in Irvine. Tijdens zijn toespraak hield een gastprofessor de aanwezigen voor dat de Amerikanen zó 'verblind' zijn door de 'Amerikaanse droom', dat ze uit zichzelf nooit voor het socialisme zouden kiezen. Om dat te veranderen ontvouwde hij een langetermijnplan om de Democratische Partij te infiltreren en deze stap voor stap steeds 'linkser' te maken, zodat de communisten uiteindelijk hun eigen 'manchurian' president in het Witte Huis zouden weten te krijgen. Die zou de VS door middel van een wereldwijde economische crisis gedwongen moeten gaan veranderen in een marxistisch-socialistische staat.

Geeft dit reden tot bezorgdheid?

Vanuit het Bijbels-profetische gezichtspunt is het antwoord: NEE 

De mensen die niet van de waarheid=JEZUS willen houden worden steeds gekker.

No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.