Tuesday, July 24, 2012

Eindtijdberichten 7

Eindtijdberichten i.v.m. de
wederkomst van
Jezus Christus naar Israël

 Druk op de End-toets om snel naar beneden te gaan op deze pagina
en klik daarna onder het reactievenster op Meer laden... mocht het topic zijn volgelopen met bijdragenPlaats onder dit log eindtijdberichten om elkaar te informeren over profetische ontwikkelingen m.b.t. Israël en wat daar direct en indirect mee te maken heeft.  Geen geklets dus, maar info waar iedere eindtijdgeïnteresseerde, die uitziet naar de wederkomst van Jezus Christus naar Israël en deze wereld, wat aan heeft.
Ga naar

Eindtijdberichten opinie 

voor reacties op eindtijdberichten  

 

 Vanwege de RAMPZALIGE browser van Microsoft, Internet Explorer, of Internet EXPLODER, kan ik op mijn site onder elk topic maar 200 reacties (laten) plaatsen want dan heeft Blogger het zo gemaakt dat de vervolgreacties verder gaan op een subpagina die in Internet Explorer bereikbaar ZOUDEN MOETEN zijn indien dat ding werkte zoals het hoort, maar dat doet die browser niet, want als je onder de laatste reactie klikt op "Meer laden..." dan verschijnt de tekst "Wordt geladen...", maar dan gebeurt er NIETS!

GEEN ENKELE ANDERE BROWSER heeft problemen met mijn site dan ALLEEN Internet Explorer, en ik heb mijn tests gedaan met de allerlaatste browser van Microsoft, Internet Explorer 9!


HELAAS gebruiken de meeste mensen (uit gemakzucht of uit onwetendheid) die KROMME browser van Microsoft, en ik geef toe dat de letteropmaak van die browser mooier is dan die van (bijvoorbeeld) Firefox of Google Chrome, maar internet gaat over informatieoverdracht en als dat niet mogelijk is met een kromme browser die wel mooie letters weergeeft dan is het WAARDELOOS.


Maar ter wille van al diegenen die toch liever een KROMME en SLECHTE browser gebruiken als Internet Explorer dan al die andere browsers die BETER zijn, maak ik speciaal voor hun een nieuwe "Eindtijdberichten"-topic aan opdat de belangstellenden van mijn site Eindtijdberichten kunnen blijven volgen.

 

Eindtijdberichten 6

200 comments:

 1. Tijdens de bezetting door (Rooms katholiek) nazi-Duitsland van Nederland hielpen destijds ALLE politieagenten mee in het oppakken van Joden, die later bijna allemaal werden VERMOORD....straks zullen praktisch ALLE politieagenten de antichrist dienen in het oppakken van allen die zich tot JEZUS Christus zullen hebben bekeerd na de opname, en allen die het merkteken van het beest zullen weigeren....en zij zullen praktisch allemaal worden ONTHOOFD...


  ***************************************
  Politie erkent toch wissen filmpje

  ***************************************
  ` Een agent van de politie Brabant
  Zuid-Oost heeft toch het filmpje gewist
  waarop de arrestatie van dj Flexican te
  zien zou zijn.Het filmpje stond op de
  mobiele telefoon van een ooggetuige.

  Een politiewagen zou vorige week in
  Eindhoven over een voet van de dj zijn
  gereden,waarop een worsteling ontstond.
  Een vrouw die dat filmde,werd opgepakt.
  Na haar vrijlating bleek het filmpje
  niet meer in haar telefoon te staan.

  Eerst ontkende de politie dat een agent
  het filmpje gewist had,nu wordt het
  toegegeven.Het wissen zou zijn gebeurd
  "onder druk van de omstandigheden bij
  het uitzetten van de mobiele telefoon".
  ***************************************

  Politieagenten mogen LIEGEN, BEDRIEGEN, STELEN, MOORDEN....het zijn praktisch allemaal NIET-wedergeboren mensen, want welke volgeling van de Heer Jezus Christus zou een BEROEPSBEMOEIAL willen zijn.....met een DODELIJK wapen?

  ReplyDelete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.