Monday, July 9, 2012

Genadeloze analyse Duitse professoren: Euro systeem is één grote leugen

'Alleen een terugkeer naar eigen munten kan Europa nog redden'

De door de huidige politiek verguisde terugkeer naar een wisselkoers unie met eigen munten is volgens Duitse experts juist de enige oplossing om uit de huidige crisis te komen. 


Als niet de politieke en financiële elite, maar onafhankelijke experts en de burgers zouden mogen beslissen, dan zouden de dagen van de eurozone in zijn huidige vorm geteld zijn. Uit een omvangrijk onderzoek blijkt bijvoorbeeld dat driekwart van de burgers van het belangrijkste euroland Duitsland bevreesd is voor de eigen welvaart, en 80% ervan overtuigd is dat het ergste nog moet komen. Onze regeringen -ook de Nederlandse- zullen, aangestuurd door de invloedrijke lobbyisten van multinationals en het bankwezen, juist alles doen om de eurozone koste wat het kost -dus met nieuwe miljarden belastinggeld- in stand te houden. In het nieuwe boek 'Het euro avontuur loopt op zijn einde' bewijzen vijf invloedrijke Duitse professoren dat het hele euro systeem echter één grote leugen is en gedoemd is te mislukken.

No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.