Monday, July 9, 2012

Machtsovername Europa door globalistische alliantie Goldman Sachs - Vaticaan

Het volgende artikel is van een tijdje terug maar zeer actueelDe bijnaam van Goldman Sachs is niet voor niets 'de vampierinktvis'. 

Het is slechts weinig mensen opgevallen, maar in een recente toespraak ter ere van professor Paul de Graawe -één van de belangrijkste architecten van de Europese Unie en een groot voorstander van globalisering- deed EU president Herman van Rompuy een opmerkelijke uitspraak die veel onthulde over wie en wat er werkelijk achter het steeds openlijker wordende streven naar een Verenigde Staten van Europa zit: 'Welkom bij de club! Mario Draghi (de nieuwe president van de ECB), Mario Monti (de nieuwe premier van Italië) en ikzelf zijn alle drie oud-leerlingen van de jezuïeten. Terug naar de basis!' Aan de top van Europa staan nu drie -en binnenkort vier- leiders die vast van plan zijn paus Benedictus' visioen over één grote samengevoegde wereldgemeenschap ten uitvoer te brengen.

Lees meer... 

The Great Vatican-Jesuit Global Depression 2009-2012

 

Lindsey Williams latest interview with Alex Jones - 30 Dec 2011 

 

No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.