Friday, July 20, 2012

Pas op de plaats 2

Naar aanleiding van de volgende berichten mijn analyse van wat nu speelt in deze steeds GEKKER wordende wereld:

Ik kan hier kort over zijn want ik bad tot mijn Vader en HEER; "JEZUS, GRIJP IN!"


En niet omdat ik twijfel aan het feit dat God=JEZUS alles onder controle heeft, maar omdat de huidige situatie waarin ons eigen land verkeert, en waarin de wereld verkeert, en met name het Midden-Oosten, niet meer om aan te zien is.

Deze wereld wordt (achter de schermen) bestuurd door een PSYCHOPAAT, genaamd satan, duivel, draak, Lucifer enz. en deze waanzinnige bespeelt de geesten van de 'leiders' van deze wereld en dat betekent niets dan ellende, en de meeste mensen hebben  het helaas niet in de gaten, zoals de mensheid van vóór de zondvloed (volgens de berekening van een Vlaamse broeder in Christus, destijds zo'n 6 miljard mensen, 1 miljard minder dan nu) het ook niet in de gaten had, behalve Noach en de zijnen.

Gelukkig zijn er op dit moment meer mensen zoals Noach, maar toch vormen ze een kleine minderheid op de totale wereldbevolking, en een ander klein deel van de wereldbevolking bestaat uit de Joodse bevolking van Israël en van Joodse mensen die buiten Israël leven en die deel uitmaken van Gods uitverkoren volk, en uiteindelijk zal een overblijfsel daarvan ook worden zoals Noach, en gelovig worden en gered worden zoals hij.

Het is de stilte voor de storm en voor wat komen gaat, maar het gaan zeer spannende tijden worden, waarin JEZUS zijn mensen oproept om vooral KALM te blijven en te blijven bidden om redding van alle mensen en om van HEM te getuigen.

Het moet allemaal zo gaan, maar wie weet dat 'ie moet braken en de vieze smaak liever niet in de mond wil hebben, die stelt dat liever uit, maar om te genezen kan maar beter dat braaksel eruit komen, en laat God zijn vinger maar steken in de zieke strot van deze wereld opdat de kots van satan eruit kan en opdat Hij deze zieke wereld genezen kan.

Here JEZUS KOM!

Here JEZUS REDT!

Here JEZUS HERSTEL en GENEES!

No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.