Wednesday, September 5, 2012

Bah, daar heb je die 'Obama' weer...Even wat commentaar leveren op wat ik op 'de vinger aan de pols van satans apestreken-site' heb gelezen.

Tja, die zogenaamde Barack Hoessein Obama, die eigenlijk Frank Marshall Davis junior (o.i.d.) zou hebben moeten heten....

Zou hij wel eens op mijn site lezen?


Zo ja, dan kan hij weten wat ik van hem vind: een flapdrol deluxe eersteklasse....man, man, man, wat begint die kerel me de keel uit te hangen, en ook de mensen van zijn partij en het hele CRIMINELE Amerikaanse systeem, dat als sinds de tweede helft van de 19e eeuw achter de schermen en in financiële zin in handen is van de Rooms katholieke zogenaamde kerk, maar wat in feite het verborgen Romeinse Rijk is, dat NOOIT is opgehouden te bestaan.

Het is daarom niet verbazingwekkend dat deze ontwikkeling nu gaande is, en dat Israëls grote "vriend" de VS van Amerika, in rap tempo zich aan het afkeren is van Israël en zelfs gemene zaken maakt met Israëls doodsvijanden.

Maar God=JEZUS=YHVH, laat dat alles toe opdat Israël -en vooral het uitverkoren deel daarvan -een derde deel- ALLEEN nog maar kan- en zal vertrouwen op de God van Israël, waarvan ze nog niet weten dat dit de Heer Jezus Christus is, of voor hun JESJOEWA of op z'n Engels-Hebreeuws YESHUA.

"Obama" of O"drama", wordt zelfs door God=JEZUS gebruikt om tot zijn doel te komen...dat levert 'Obama' de poel van vuur op, want God=JEZUS trekt aan het langste eind.

Volgende berichten:


We zullen zien wat er gaat gebeuren, en de premier van Turkije is ook een (islamitische) bal gehakt met dikke pakken boter op zijn hoofd die namens de Turken al tijden de Koerden onderdrukt en vervolgt, en de Turken hebben sowieso heel voormalig Asia, wat nu dus Turkije heet, via geweld en bloedvergieten en etnische zuiveringen in handen gekregen (denk aan wat de Armeniërs en de Grieken is aangedaan), en dat is God=JEZUS niet vergeten en eens zal de rekening worden gepresenteerd en dat gaat in de nabije toekomst geschieden, want Turkije zal in de nabije toekomst met Gog & Magog ten onder gaan.

Volgende:


Mensen, wordt wakker: Nederland IS reeds verraden aan de Rooms katholieke EU en Geert Wilders, of wie dan ook, kan daar niets aan veranderen, en Geert Wilders heeft daar net zo goed deel aan gehad, door zijn gedoogsteun te geven aan een STELLETJE LANDVERRADERS van CDA en VVD, totdat hij zogenaamd de stekker uit het vorige kabinet trok, waarom er binnenkort verkiezingen worden gehouden, maar alleen indien Geert Wilders de absolute meerderheid zou behalen met zijn PVV, zou het mogelijk zijn om UIT de EU te stappen, maar de meeste Nederlanders willen dat niet, omdat ze OLIEDOM zijn!

Maar waar het om gaat is dit: NIEMAND kan het profetische woord van God=JEZUS van uitkomst doen veranderen, en het moet zo gaan dat ook Nederland deel uitmaakt van de SATANISCHE Rooms katholieke EU=het Romeinse Rijk, dat Israël het mes op de strot zal zetten om "vrede" met haar doodsvijanden te sluiten opdat het land zal worden verdeeld en ook Jeruzalem zal worden gedeeld.

Maar wacht RUSTIG af, want JEZUS neemt op een AFGRIJSELIJKE WIJZE WRAAK!!!

WIE EEN VIJAND IS EN BLIJFT VAN JEZUS, ZAL WENSEN NOOIT GEBOREN TE ZIJN GEWEEST EN ZAL ZIJN OF HAAR BESTAAN VERVLOEKEN!

Wees dus wijs en kies partij voor JEZUS en kies voor het leven en erken Hem als HEER, of sterf een TWEEDE dood=scheiding met GOD-JEZUS en KRIJS voor ALTIJD in de poel van vuur dat JEZUS HEER is.

JEZUS krijgt IEDEREEN op zijn of haar knieën....goedschiks of kwaadschiks, want

JEZUS IS DE BAAS!

No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.