Wednesday, September 26, 2012

De antichristelijke CLOWN van het Vaticaan braakte de volgende WAANZIN uit..

Obama noemt filmgeweld aanval op VN


De gewelddadige protesten tegen de film Innocence of Muslims waren een aanval op de idealen van de VN. Dat zei president Obama tijdens de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties.
Bij de protesten werd de Amerikaanse ambassadeur in Libie gedood. Geen film kan zoiets rechtvaardigen, vindt Obama. Hij zegt dat de VN is opgericht vanuit de gedachte dat conflicten vreedzaam kunnen worden opgelost en dat oorlog kan worden vervangen door diplomatie.
Over het Iraanse atoomprogramma zei Obama dat hij de voorkeur geeft aan een diplomatieke oplossing, maar dat de tijd daarvoor eindig is.

Bron...

The presidency of the US is the 2nd beast of Revelation 13

 

(let op de cijfers in deze URL: http://nos.nl/tekst/422666-obama-noemt-filmgeweld-aanval-op-vn.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+nosnieuws+%28NOS+Teletekst%29  )


Deze ILLEGALE "president" van de Verenigde Staten van Amerika (in de macht van de Roomse SATANSKERK sinds 1868) was op deze vergadering van de VN (dat ook voortkomt uit deze satanische 'kerk') helemaal in zijn element.

De VERENIGDE NATIES is het orgaan van waaruit de antichrist en de valse profeet zullen voortkomen, met speciale interesse voor Europa, de basis van het Romeinse Rijk en dat met het oog op ISRAËL!


"Obama" (Frank Marshall Davis junior) is satans CLOWN die als een ROBOT zonder gevoel en mededogen de VS overlevert aan de VN, van waaruit hij zelf verder kan opereren tot "heil" van de mensheid.

Frank Marshall Davis junior, alias Obama is de meest trieste figuur die ooit is geboren!

Maar geen medelijden met deze man, want GOD=JEZUS oordeelt niet over hem als toen hij een (ongeboren) baby was, maar zoals hij nu als volwassene is, en als volwassene is deze man een VERSCHRIKKING!


Ban:strijd Syrie raakt hele wereld

 

 

NAZI America: The Truth About The so called ANTICHRIST - Hitler's grandson

 

No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.