Wednesday, September 26, 2012

Nederland, satanisch rechteloos land

Bewoners verdacht van dood inbreker


De man en vrouw uit Diessen (NB) bij wie maandagnacht werd ingebroken, worden verdacht van betrokkenheid bij de dood van de inbreker. Ze zijn verhoord door de politie en daarna vrijgelaten.
De 37-jarige inbreker werd door de bewoners betrapt, waarna een vechtpartij ontstond. Daarbij zijn geen vuur-, steek- of slagwapens gebruikt, zegt de politie. De inbreker overleed in het ziekenhuis. De bewoners raakten ook gewond, maar niet ernstig.
De inbreker had het mogelijk voorzien op de twee volieres in de tuin. Volgens omwonenden waren die extra beveiligd na eerdere vogeldiefstallen in de straat.

Bron...Maar in Nederland heeft een crimineel meer rechten (volgens het goddeloze O.M. en goddeloze 'rechters') dan burgers die trachten hun eigen bezit te beschermen en ook trachten niet het slachtoffer te willen worden van de SATANISCHE daad van een inbreker van het schenden van het gevoel van veiligheid van burgers in hun eigen huis, wat een levenslang trauma kan opleveren.

Dat deze CRIMINEEL nu gestorven is, is treurig, want ook hij had eventueel gered kunnen worden door JEZUS Christus, maar JEZUS Christus was erbij want Hij ziet ALLES, en Hij liet deze inbreker sterven, want NIEMAND gaat 'zomaar' dood omdat JEZUS Christus God is, en God is HEER over leven en dood, en dus treft deze burgers GEEN BLAAM en dienen ze NIET vervolgd te worden, maar juist diegenen die hun willen vervolgen...dat zijn de WARE CRIMINELEN!

No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.