Friday, September 14, 2012

Stelletje VERVLOEKTE LANDVERRADERS!

De openlijk homoseksuele GRISTEN"democraat" de Jager

Het permanente noodfonds ESM zal eind oktober operationeel zijn. Dat zei Jean-Claude Juncker, de voorzitter van de zogenoemde eurogroep, vrijdag na overleg met de ministers van Financiën van de 17 eurolanden. De eurolanden zullen in oktober de eerste twee termijnen moeten storten in het fonds, aldus de Luxemburger.


Nederland moet in totaal circa 4,6 miljard euro, verdeeld over vijf termijnen, overmaken aan het fonds. Daarnaast staat Nederland nog voor circa 35 miljard euro garant.


Nu het Duitse Constitutionele Hof over het Europees Stabiliteits Mechanisme (ESM) heeft geoordeeld dat het niet in strijd is met de Duitse wet, kan alles in gereedheid worden gebracht om het fonds te activeren, aldus Juncker. Aan de voorwaarden die het hof stelde, komt de eurogroep tegemoet, zei hij. Het hof stelde als voorwaarde dat de aansprakelijkheid van Duitsland niet boven de afgesproken 190 miljard euro mag komen zonder voorafgaande instemming van de Bondsdag. Ook moet voorkomen worden dat het parlement als gevolg van de zwijgplicht die geldt voor ESM-ambtenaren onvolledig wordt geïnformeerd.

Bron...


Naschrift: ik haat deze mensen niet en ik wil dat ze allemaal in JEZUS gaan geloven en gered gaan worden, maar zolang dat niet is gebeurd rust Gods TOORN op hun en zijn ze vervloekt, dus ik miszeg hier niets mee en landverraad is een ernstige beschuldiging, maar waar ik VOLLEDIG achtersta.

No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.