Monday, October 8, 2012

Grieken kunnen slikken of stikken van de SATANISCHE Rooms katholieke EU

Protestverbod voor bezoek Merkel

Bondskanselier Angela Merkel AFP
De autoriteiten in Athene hebben een demonstratieverbod afgekondigd voor het bezoek van de Duitse bondskanselier Merkel aan de Griekse hoofdstad. Merkel reist morgen naar Athene voor overleg met premier Samaras.

Tussen 9.00 en 22.00 uur geldt een samenscholingsverbod. Vanwege het verbod kunnen geplande demonstraties van de grootste Griekse vakbonden niet doorgaan. De politie zegt dat de maatregel nodig is om de openbare orde in de stad te handhaven.

Veiligheidsmaatregelen 

 

Voor het bezoek van Merkel gelden strenge veiligheidsmaatregelen. In het centrum van Athene wordt het openbaar vervoer stilgelegd en de omgeving van het parlement en de Duitse ambassade wordt afgezet. Ook de route van het vliegveld naar het centrum wordt gesloten voor het verkeer. Meer dan 7000 agenten moeten het bezoek in goede banen leiden.
Het is Merkels eerste bezoek aan Athene sinds het begin van de schuldencrisis. Merkel wordt door veel Grieken verguisd vanwege haar opstelling in de crisis. Griekse media hebben haar regelmatig afgebeeld als nazi.


Bron....


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Duitsland is ervoor verantwoordelijk (Helmut Kohl, ook CDU) dat Griekenkand volledig deel ging uitmaken van de SATANISCHE ROOMS KATHOLIEKE EU, terwijl dat land TOTAAL NIET geschikt was om deel te nemen aan de Europese muntunie, en nu de gewone Grieken het meer dan zat zijn dat zij daarvan de gevolgen moeten dragen, mogen ze ook nog eens dat niet publiekelijk kenbaar maken van hun DICTATORIALE regering.

No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.