Tuesday, October 16, 2012

Kamer steunt hack-plan (NWO) Opstelten

Een meerderheid in de Tweede Kamer vindt het goed dat minister Opstelten van Veiligheid en Justitie het probleem van de cybercrime wil aanpakken door de opsporingsinstanties meer bevoegdheden te geven.


VVD-Kamerlid Hennis-Plasschaert vindt het goed dat politie en justitie nu betere opsporingsmogelijkheden krijgen om cybercrime aan te pakken. "Cruciaal voor ons is dat de minister wel waarborgen inbouwt voor de privacy op internet."

Lees meer....


De gewone burgers wordt wijsgemaakt dat zij niets te vrezen zullen hebben, maar dit soort bestuurders en ook hun vazallen in de "tweede kamer" kunnen niet anders dan liegen, en reken er dus maar op dat de overheid aan je computer zit te morrelen als je online bent, want bescherming hiertegen is alleen mogelijk door NIET het internet op te gaan...maar dan kan je ook geen kennis meer nemen van wat de overheid allemaal uitspookt, want via de "gelijkgeschakelde media" (radio, tv, de pers) wordt je echt niet wijzer...eerder dommer.

Dus bij deze: "beste mensen van de overheid: u bent compleet en totaal VERLOREN zonder JEZUS CHRISTUS, en uw bestaan zal ZINLOOS blijken te zijn geweest indien u zich niet overgeeft aan Hem, en u zult slechts dienen als saté op de barbecue. Wees dus wijzer en bekeert u tot uw maker, JEZUS Christus, en wordt straks ook gepromoveerd tot een engelachtig wezen in de liefdevolle aanwezigheid van uw schepper...het is u van harte gegund!".


The Idiot Box: How TV Is Turning Us All Into Zombies

 

No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.