Tuesday, October 30, 2012

Nederland, satanisch LAF ROTLAND!

Slachtoffer van een HONDSDOLLE 'RECHTER'

Advocaat Bram Moszkowicz noemt de beslissing van de tuchtrechter om hem voor het leven te schorsen "over the top". Dat zei hij tegen De Telegraaf. Hij vindt het oordeel van de Raad van Discipline overdreven en gaat in beroep.


Moszkowicz wil verder nog niet reageren op de uitspraak: "Ik ga vanavond wat vertellen bij Pauw en Witteman", is alles wat hij kwijt wil.


De schorsing gaat in op het moment dat de uitspraak in hoger beroep wordt overgenomen.


De advocaat van Moszkowicz, Gabriel Meijers, is teleurgesteld over de uitspraak van de tuchtrechter. Volgens hem zal het royement grote gevolgen hebben voor het kantoor van Moszkowicz.


De topadvocaat zal zich de kritiek op een aantal punten aantrekken, zoals het volgen van cursussen en het op tijd inleveren van jaarstukken, zegt zijn advocaat.


Klagen 

 

 

Moszkowicz zal zich echter niet neerleggen bij de belangrijkste kritiek: het niet melden van het aannemen van grote sommen contant geld. Dat heeft hij niet willen melden omdat hij daarmee niet zou voldoen aan de geheimhoudingsplicht. Daarom gaat hij in hoger beroep.


Moszkowicz is volgens Meijers ook boos op de media, die hem hebben kapotgeschreven, kapotgemaakt, hem willen beschadigen. "De ene dag roept men hosanna en de andere dag kruisigt men hem. Dat is een diepe behoefte van mensen. Dat zit in de hele cultuur van bekende Nederlanders. Mensen hebben geen eigen leven, ze leven via bekende Nederlanders, maar er is ook een zekere afgunst. Men vindt het nog mooier wanneer een bekende Nederlander naar beneden valt."


Meijers zegt ook dat de bekendheid van Moszkowicz een rol heeft gespeeld in de zaak: "Als je zoveel jaar advocaat bent en je hebt duizenden mensen bijgestaan en je komt op een vervelende manier in de publiciteit, dan zul je altijd wel een paar mensen hebben die klagen. En daar zal ook altijd wel iets van waar zijn en iets niet van waar zijn."

Bron...


Kijk naar onderstaande documentaire en zie dat er NIETS veranderd is, want gedurende de bezetting door (Rooms katholiek) nazi-Duitsland waren er HORDEN* Nederlanders die heulden met de bezetter, of die hun best deden om het de beztter zo aanganaam mogelijk te maken opdat ze zelf zo min mogelijk last hadden van die bezetting.

Nederland is OPNIEUW bezet door de (SATANISCHE) Rooms katholieke EU, en de meeste burgers van dit land gedragen zich precies zoals destijds, en de Joden en de ware liefhebbers van JEZUS, die het voor de Joden opnemen, zullen daar opnieuw de dupe van zijn:


(fout) Nederland en de Tweede Wereldoorlog

Dit is vooral een impressie van Nederland gedurende de tweede wereldoorlog vanuit het standpunt van de foute media, die op de hand van de bezetter was.
Dit doet denken aan het huidige Nederland gedurende de bezetting door de EU, waarvan Nederland nog slechts een provincie is, en de machten en krachten achter die overname door de EU van Nederland, zijn dezelfde machten en krachten als gedurende 1940-1945: het Vaticaan en de duivelse Jezuiëten namens LUCIFER=satan!

Zie: http://one-evil.org/
http://www.vaticanassassins.org/
Meer info: http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/search/label/Roman%20Satanic%20E

Ter wille van de volledigheid plaats ik ook de volgende link erbij: Nederland en de Tweede Wereldoorlog foute Nederlanders

 

Nog meer SENSATIE:

Bram en Eva niet langer een stel


*gelukkig was en is er altijd een minderheid die niet wenst te buigen voor een SATANISCH systeem!

No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.