Wednesday, October 24, 2012

Wanneer maakt Xandernieuws eindelijk eens duidelijk dat de islam een uitvinding is van het Vaticaan?

Islamisering Europa: Iedere week 2 kerken veranderd in moskeeën
Brussel moslim hoofdstad van Europa - Europese pro-islam politiek stelt christenen achter op moslims

In de islamistische Turkse bioscoopfilm 'Fetih 1453' worden christenen enkel als wreed, barbaars en achterlijk afgeschilderd. Zelfs de Turkse krant Today's Zahman noemde de film daarom een 'wanordelijke hypocriete bende', maar uit Europa kwam er -in tegenstelling tot het amateurfilmpje 'Innocence of Muslims'- geen enkel protest.

De islamisering van Europa gaat ondanks de bagatelliserende woorden van de gevestigde politiek in alarmerend tempo door. Inmiddels worden er iedere week gemiddeld 2 christelijke kerken veranderd in moskeeën. In de Europese hoofdstad Brussel is 57% van alle nieuwgeboren baby's moslim, waardoor zij uiterlijk in 2030 de meerderheid zullen vormen. In Gent leren scholieren op 2 basisscholen geen Vlaams meer, maar Turks. In Duitsland klaagt de politie letterlijk over de 'moordlust' onder de voornamelijk islamitische immigranten. Kortom: Europa valt steeds sneller ten prooi aan de islam. Als de meeste moslimlanden als maatstaf worden genomen betekent dat onvermijdelijk chaos, geweld, armoede, racisme, discriminatie, onderdrukking en pure barbarij.

Als je dan toch mensen wilt informeren, doe het dan volledig en goed en vertel dan dat de ideologie van de islam niets anders is dan een variant op de SATANISCHE Rooms katholieke "christelijke" ideologie en net zo MISDADIG, LEUGENACHTIG en MOORDDADIG is, want de Rooms Katholieke "kerk" heeft vele tientallen miljoenen mensenlevens op haar geweten en nog veel meer miljoenen mensen die van de echte waarheid werden- en worden afgehouden, die uitsluitend bij- en in JEZUS CHRISTUS te vinden is.

No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.