Monday, November 19, 2012

ONSCHULDIGE MAN VAST INZAKE VAATSTRA

Omdat vele mensen mij emailen over het grote Vaatstra nieuws en ik niet iedereen individueel kan beantwoorden, hier mijn intiële reactie: Vooralsnog geloof ik er niks van. Een justitie dat zo rot is om de daders weg te sluizen, is ook zo rot om een onschuldig iemand er voor op te laten draaien. En zelfs om het oorspronkelijke DNA profiel te vervangen voor het zijne. Niks nieuws onder de zon. Het is gebeurd in de Puttense Moordzaak, de Schiedammer Parkmoord, Lucia de Berk, de Deventer Moordzaak, de zaak Baybasin en talloze andere zaken.
Dit zou ook betekenen dat Spencer en Wietse niet hebben gelogen? Dat Stephanie gewoon haar aangifte Continue reading ‘ONSCHULDIGE MAN VAST INZAKE VAATSTRA’


 Joris Demmink heeft nog maar net z'n hielen gelicht als secretaris-generaal van het ministerie van Veiligheid en Justitie en is met pensioen gegaan of deze "doorbraak" is een "feit"...en het hele gezagsgetrouwe (slaafse) mediaapparaat holt er achter aan onder aanvoering van deze man:

BEVOLKING KOTST OP MAFFIAHOER PETER R.

 

Peter Rudolf de Vries wist ook "zeker" dat Ernest Louwes de dader was in de Deventer moordzaak, maar hij liegt dat hij barst en het Openbaar Ministerie helemaal, en ook zorgde hij er persoonlijk voor dat Louis Hagemann ONTERECHT tot LEVENSLANG werd veroordeeld wegens moorden die hij helemaal niet heeft begaan.....maar dit is Nederland mensen, en satan kan nog even fijn in z'n vuistje lachen.....MAAR NIET LANG MEER, WANT JEZUS KOMT ERAAN, EN GERECHTIGHEID ZAL GESCHIEDEN!!!

DEMMINK KOMT HOE DAN OOK AAN DE BEURT!No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.