Thursday, November 15, 2012

Three Killed in Grad Rocket Attack on Kiryat Malachi

Three Killed in Grad Rocket Attack on Kiryat Malachi

 

De WAANZINNIGE ROOMS KATHOLIEKE ISLAM is weer eens op oorlogspad tegen Gods uitverkoren volk, aangestuurd door het Vaticaan en de satanische Jezuïeten, om de Psalm 83-oorlog te forceren, die het volgende en belangrijkste programma in gang zal zetten; de NUCLEAIRE OORLOG van Ezeichiël 38/39, waarbij de VS en Rusland elkaar zullen doodvechten, waarna de antichrist ten tonele kan verschijnen als de "redder der mensheid".


Daarom staat die CRIMINELE "Obama" (Frank Marshall Davis junior) nu ook (zogenaamd) achter Israël, opdat de zaak kan escaleren, omdat hij weet dat Hamas bestaat uit psychopaten die KNETTERGEK zijn (net zoals hij zelf) en niet voor rede vatbaar zijn.

Hij weet echter ook dat de opname van de gemeente van Jezus Christus die Ezechiël 38/39-oorlog in de weg staat, en daarom maken hij en zijn Jezuïeten-opdrachtgevers HAAST om er een "lekkere puinhoop" van te maken in het Midden-Oosten, opdat JEZUS=GOD met een TEGENZET "moet" komen.

Domme satan....hij valt fijn in zijn eigen zwaard, want het moet allemaal zo gaan omdat JEZUS alles onder controle heeft en hij niet.


No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.