Wednesday, January 30, 2013

Israël vreest oorlog door instorting Syrië en Egypte

Vraag naar gasmaskers verdrievoudigd - 'Israëlische gevechtsvliegtuigen vallen raketten Hezbollah in Syrië aan'  
Onder politici en burgers in Israël neemt de angst toe dat de dreigende instorting van Syrië en Egypte zal leiden tot oorlog met de Joodse staat. De afgelopen dagen vroegen meer dan drie keer zoveel Israëliërs gasmaskers aan en vlogen F-16's het luchtruim van Libanon binnen. Vorige week werden in Noord Israël drie Iron Dome raketafweersystemen geplaatst. Een hoge legerofficier benadrukte dat als de Syrische chemische wapens in handen van Hezbollah dreigen te komen 'er onmiddellijk besloten moet worden om Syrië of Libanon aan te vallen.' 

Lees meer... 

'Israëlische aanval in Syrië of Libanon'


De Jezuïeten van het Vaticaan, en hun handlangers 'Obama' en consorten, hebben EXPRES voor deze INSTABIELE situatie gezorgd om Israël tot OORLOG te bewegen, om daarmee een GROTER conflict uit te kunnen lokken die zal gaan leiden tot de voorzegde Psalm 83-oorlog, en die op zijn beurt zal leiden tot een NOG GROTER (Nucleair) conflict met Rusland en (islamitische) bondgenoten: Ezechiël 38/39.

No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.