Saturday, January 19, 2013

NWO-fascisme en INTIMIDATIE in Nederland

 

MICHA KAT WEER OPGEPAKT!

 

MICHA KAT OPGEPAKT(2) – DE BEELDEN

 

WELKOM IN DICTATUUR NEDERLAND

 

En denk nu NIET dat deze politieambtenaren slechts hun werk doen, want tijdens '40-'45 werkten ALLE Nederlandse politieambtenaren mee met de Nazi-bezetter om de Joden op te pakken (waarvan we weten wat met het merendeel is gebeurd) en zonder dit soort mensen kan een dictatuur NIET bestaan!

Ze doen hun "plicht", wat wil zeggen dat ze zelf NIET nadenken en als ROBOTS de verantwoordelijk voor hun daden afschuiven op hun "superieuren".

De komende antichrist kan zulke mensen zeer goed gebruiken.

Micha Kat is volgens de rabbijnen geen echte Jood, maar volgens andere maatstaven is Micha zo Joods als maar kan.

 

(fout) Nederland en de Tweede Wereldoorlog

 

Help mij! Moet ik me ook van kant maken?

 

GIVE THEM A LEADER

------------------------------

Wat met Micha is gebeurd, kan (en zal) met ons allemaal gebeuren die zich niet conformeren aan deze (Jezuïeten-gestuurde) NAZI-staat van Bilderberg-Bea en co. en die daar publiekelijk voor uitkomen.
http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2013/01/nwo-fascisme-en-intimidatie-in-nederland.htmlIemand zei buiten beeld "nou, daar gaan de nazi's weer"  

 

Micha Kat gooit ‘baphomet’ in de sloot

 

Micha Kat Fakery

 

Verraders!

 

BREKEND: Micha Kat gearresteerd!!???

 

Is Micha Kat de Nederlandse Alex Jones?

 

Alex Jones , The Pope and G.W Bush - Obama - Romney - Jesuit Controlled

 

Verdeel en Heers! (Micha Kat had tot 20 september 2015 uit de gevangenis kunnen blijven, maar weigerde de deal!)

 

16 comments:

 1. Goed dan zal ik jou eens democratisch en psychiatrisch analyseren: je bent een overheidstroll die blind achter de machthebbers van dit land aanloopt en die iedereen gestoord vindt die het niet met jouw 'goddelijke mening' eens is.

  Wat Micha Kat (die ik niet blind achterna loop) op het spoor is, is mogelijk niet in alle gevallen even waar, maar in de kern van de zaak heeft hij gelijk als het gaat om deze pedo-"rechtsstaat", die te ziek voor woorden is.

  Off topic; je hebt JEZUS nodig.

  ezkl38rptr

  ReplyDelete
 2. Dat zal het zijn... JEZUS!!!111ONE
  Pennywise14971· in reactie op ezkl38rptr  Spot maar met je maker: je bent sterfelijk en eens kom jij voor die rechter te staan en dan piep je wel anders.

  Hij liet destijds 6 miljard mensen verdrinken, nadat hij ze 120 jaar bedenktijd gaf, maar ze waren net als jij en hij maakte er aardolie, aardgas en steenkool van, en 8 mensen wilden wel door hem gered worden.

  Nog is het niet te laat voor jou, maar de tijd raakt op en je mag zelf kiezen.

  JEZUS afwijzen garandeert jou een plek in de hel.

  ezkl38rptr


  ReplyDelete
  Replies
  1. Ten tijde van de zondvloed (ook in jouw chronologie) waren er echt nog geen 6 miljard mensen op de aarde hoor.

   Delete
  2. LS...

   Jessus. Jessus ze bestaan nog. De stakkers die nog steeds niet weten dat Jezus een uitvinding is van de Romeinen die Satan vereren en het Christendom voor de schapen (zoals jij)hebben bedacht...
   Religie heeft trouwens meer verwoest en zal nog oneindig meer verwoesten dan sufferds zo als jij ooit zullen beseffen... Maar wat Micha betreft sta je aan de goede kant dus er is hoop dat je ooit nog MENS wordt.

   Delete
  3. Hallo Ruud, ik heb je lang niet meer "gezien".

   Maar om een zinloze discussie gelijk de kop in te drukken: ik geloof dat ik gelijk heb, en dat er vóór de zondvloed (waar jij niet meer in gelooft, omdat je je christelijke opvoeding als het kind met het badwater hebt weggegooid, want je neemt de Bijbel niet meer serieus) al wel circa zes miljard mensen leefden, die ook nog eens (op dat ene grote continent) allemaal dezelfde taal spraken.

   Er waren zelfs reusachtig grote en gewelddadige mensen op aarde in die tijd, en dat was één van de redenen voor God=JEZUS om de hele toenmalige mensheid en de dierenwereld te vernietigen, op de mensen en de dieren na, die in de Ark zaten.

   Over dat laatste ga ik trouwens ook niet met je discussiëren: dat zijn FEITEN voor mij.

   Maar groeten van

   Delete
  4. "Caesar Lion Cachet", lees HIER mijn reactie.

   Delete
 3. Razzia's en structurele jodenvervolging ondersteunen zijn toch echt wat anders dan een draaideurcrimineel als Micha oppakken die weer eens gesignaleerd staat wegens bedreiging. Dat je dat verschil niet ziet toond aan dat je eigenlijk onvoldoende moreel besef hebt om jezelf met droge ogen "Christen" te noemen.
  Pennywise14971· in reactie op ezkl38rptr  Ik ben helemaal geen "Christen", PennyUNwise14971, maar ik ben wel ouder dan jou en wat mijn moreel besef betreft: jij hoort thuis in de hel, maar als je weer als een lief kind kan- en durft te zijn tegen je maker JEZUS en tegen mij, mag je van mij samen met mij de hemel in.

  Wil je dat niet dan verdien je inderdaad de hel en besta je voor jan met zijn korte achternaam.

  Micha ZOU een agent-provocateur KUNNEN zijn, daarin kom ik je tegemoet.

  Micha was zich goed bewust van de camera....en drama...


  ezkl38rptr


  ReplyDelete
 4. Micha bashen? Micha is een ontzettende zieke geest, die denkt dat alles wat hij zegt of denkt de waarheid is. Nu trekt hij wederom nog andere zieke mensen aan. Soort zoekt soort. Micha is op dit moment ernstig psychotisch, en dan zijn er mensen die hem nog echt geloven. Dat is best ziekelijk.
  Wouter Hoetink 35 minuten geleden· in reactie op Jacoba v Beieren (De reactie weergeven)


  'Micha is op dit moment ernstig psychotisch'

  En jij bent helemaal fris in je bovenkamer?

  Er is er maar één werkelijk fris in zijn 'bovenkamer' en dat is God almachtig, alias JEZUS.

  ezkl38rptr

  ReplyDelete
 5. +Micha Kat Micha, je zit bijna goed, want de 'kerk' zit overal achter, maar dan wel de Roomse SATANSKERK, die NIETS te maken heeft met Christus, maar ALLES met LUCIFER!
  Jij denkt dat de "Khazaren" (NEP-'joden) overal achter zitten, en ZEKER zijn er zeer FOUTE Joden betrokken bij de VATICAANSE NWO, maar het zijn de JEZUÏETEN die werkelijk ALLES bestieren namens hun held, Lucifer, ofwel den DUIVEL!
  Of je wel of niet in de duivel of God gelooft, doet niet direct ter zake, want die IDIOTEN doen dat WEL, en ze geloven dat SATAN hun zegent als ze kinderen verkrachten en andere gruweldaden bedrijven.
  De huidige PAUS is zelf een JEZUÏET, en wel de baas van 'het spul', en ik noem hem de 'zwarte paus in wit', want dat is zijn VERMOMMING, want deze SCHURK van Italiaanse (ROMEINSE) afkomst, uit het FASCISTISCHE Argentinië, is goede maatjes met Barry Davis, owel 'Obama', die dezelfde rol vervult (maar straks nog een graadje erger) als Adolf Hitler, die ALLES deed uit naam van het Vaticaan, en overigens ook Josef 'Stalin', die een Jezuïet was.
  De islam is een uitvinding van het Vaticaan, en communisme/Marxisme/fascisme ook, en 'goede vriend van NL', 'Obama' komt zelf uit dat moslim'nest'.
  ISIS/ISIS, of hoe ze het ook noemen, is een project van de CIA en de CIA werd gesticht door Duitse Nazi's en de NSA ook, en dat geldt ook voor de leugenachtige NASA, die ons nog steeds wil doen geloven dat er ooit mannen op de maan liepen en dat Mars ooit door mensen zal worden aangedaan, wat helemaal NIET KAN.
  Laat je niet opnaaien door de LEUGENS over die 'Khazaren', want daar zitten de Jezuïeten ook achter, die alles en iedereen de schuld geven, behalve hunzelf.
  Laat je niet opnaaien omdat je niet wordt geaccepteerd door het 'officiële Jodendom' en het Rabinaat, want bij de JOOD JEZUS ben je ALTIJD MEER dan WELKOM!
  Vergeet niet dat het toenmalige Rabinaat JEZUS uitspeelde aan het Roomse RIJK, die Hem geestdrigtig hebben gegeseld en aan het symbool van hun duivelse 'zonnegod', het KRUIS (denk ook aan de Swastika) hebben gespijkerd.
  JEZUS, de WARE kindervriend, die NOOIT ook maar een kind iets kwaads zou WILLEN doen, werd en wordt niet geaccepteerd door deze door PEDOFIELEN (er is NIETS veranderd in 2000 jaar) bestierde wereld.
  Die hele ZOOI komt weg uit BABYLON, en de ROOMSE SATANSKERK is daarvan gewoon de voortzetting, onder de vermomming van de grootste "Christelijke kerk op aarde".
  Ons ILLEGALE 'koningshuis' dient (uiteraard) het Vaticaan, en de hele EU is gewoon het opgestane Romeinse Rijk, met de Paus als KEIZER, die net doet alsof hij een vroom man is.
  Let maar op: alle wereldleider buigen voor deze SCHURK, die zelf ernstig wordt verdacht van het ETEN van geslachtofferde BABY'S!
  Allemaal tot 'eer' van LUCIFER.

  Bedankt dat ik af en toe ook iets mocht zeggen op KLOL, en het ga je goed, en bezoek eens mijn site, en ik ben een voormalige atheïst die het ooit 'in zijn bol kreeg' (en dat is een heel verhaal) om zowaar in de man van Nazaret te gaan geloven.

  http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/

  ReplyDelete
 6. +Eric Donk Begin zelf dan een VERZETS-site of doe iets anders tegen de VATICAANSE (pedofiele) NWO.
  Satanic greetings from the Pope and Obama
  http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2015/03/satanic-greetings-from-pope-and-obama.html

  ReplyDelete

 7. +Micha Kat Hopelijk laat je de site KLOL nog wel enige tijd ONLINE.

  Reply
  ·
  Hans S
  1 second ago

  +Micha Kat Het kan altijd weer gekker en nulceaire wapens bestaan helemaal niet: NUCLEAR WEAPONS DON'T EXIST http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2015/01/nuclear-weapons-dont-exist.html
  Reply
  ·
  Hans S
  1 second ago

  +Micha Kat Wim Dankbaar is een prima kerel, die gelooft dat ene James Files de dader was, maar de ware moorden(a)ar(es) van JF Kennedy was zijn eigen vrouw: Jackie Kennedy Killer Queen http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2013/11/jackie-kennedy-killer-queen.html
  UIteraard namens het SATANISCHE Vaticaan.

  En zo kan 'ie wel weer....

  ReplyDelete
 8. +Micha Kat Oh nog dit: je staat nog steeds op mijn site: NWO-fascisme en INTIMIDATIE in Nederland http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2013/01/nwo-fascisme-en-intimidatie-in-nederland.html

  ReplyDelete
 9. +All things gaming and animals
  Wie zegt dat ik achter hem sta?

  En dat je hem een boerenLUL noemt zou dus betekenen dat jij een beter mens bent?

  I zou zeggen: wees er gelukkig mee!

  ReplyDelete
 10. Replies
  1. Thomas Gambill

   This is his worse acting ever.....its all acting and used to discredit the rest of us real truth tellers. Real Truth tellers were Bill Cooper, Nancy Schaefer, Aaron Russo, who were murdered for their true selves. Interesting all three were interviewed on the Jones Show....the grim reaper for the CIA and secret societies. These people have to live with themselves for their triple personalities and with no integrity. 

   Delete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.