Friday, February 8, 2013

De mannenhaat van Femen

Voor alle duidelijkheid: op deze gekuiste foto houdt deze dame (zogenaamd) een paar afgesneden testikels in een balzak in haar hand.


Via dit artikel op PowNed kwam ik op deze site van de feministische club Femen.

Wat denken deze dames te bereiken met hun ludieke en "schokkende" acties?

Ik denk dat ze het tegenovergestelde bereiken van wat ze beogen, en vergelijk dat hiermee:

Niet erg geloofwaardig, niet?

Op zich zijn er wel een aantal zaken waar ik het mee eens ben, zoals hun terechte protest tegen de porno"industrie" of tegen de verminking van de vagina, wat vooral in islamitische "culturen" geschiedt, maar ik raad de dames aan om achter de GROOTSTE REVOLUTIONAIR aan te gaan, want dat is JEZUS Christus, die hun gemaakt heeft en die de mensheid een boek heeft nagelaten, wat de Bijbel is, waarin de juiste 'gebruiksaanwijzing' staat voor mannen en vrouwen aangaande hun gedrag en (lichamelijke) welzijn, in relatie tot hun schepper die van hun houdt, vanaf dat ze ontstonden als bevruchte eicel in de baarmoeder.

Ik neem aan dat deze dames ook voor abortus provocatus zijn, wat de meest LAFFE MOORD is op menselijk leven die er bestaat, en in zoverre zijn deze dames om meerdere redenen te betreuren, en ook die mannen die hun alleen maar interessant vinden vanwege hun ludieke blote borsten-acties.

Alleen de overgave aan JEZUS Christus maakt vrij!

Vrouwen hebben de MACHT

 

En zij beiden waren naakt, en zie, het was zeer goed

 

1 comment:

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.