Tuesday, February 26, 2013

Geheime-Genootschappen: De Jezuïtenpiste..“Hierbij stuur ik je dan de vertaling van ‘La piste jésuite’ van de Franse onderzoeker Joël Labruyère, die heel wat werken op zijn naam heeft staan. Het is een introductie tot een lijvig dossier van 118 blz dat enkel via het Internet te koop is en waarin op de items uit deze intro dieper ingegaan wordt. Niettemin laat deze intro voldoende licht schijnen op de dubieuze rol van de Jezuïeten binnen de Illuminati. Gezien wat er op dit ogenblik aan de gang is, met de openlijke beschuldigingen aan het adres van de Jezuïetengeneraal ivm. de ramp in Fukushima, denk ik dat het slechts een kwestie van tijd is vooraleer het ware gelaat van de Jezuïeten naar buiten wordt gebracht.”
‘Anel’


* * *
Toen paus Clemens XIV de jezuïetenorde in het rooms-katholieke Europa van 1773 verbood, wierp de Pool Stanislaus Czerniewicz zich vanuit Wit-Rusland op als jezuïetenleider. Tsarina Catharina II weigerde tegemoet te komen aan de pauselijke eis en de 201 jezuïeten die het Russische rijk telde eruit te gooien. Ze was zelf niet katholiek en vreesde zwaar weer als de ascetische monniken zonder pardon uit hun scholen en kloosters zouden moeten verdwijnen. Daardoor kon Czerniewicz ongestoord contact houden met jezuïtische broeders in heel Europa en de orde voortzetten als een machtig geheim genootschap.

“Zolang er Jezuïeten zijn, kan er nooit vrede komen.”

Paus Clemens XIV

 “De Jezuïeten hebben in de Kerk de dichtste duisternis ooit verspreid die uit de poelen der onpeilbare diepten opsteeg.”

Blaise Pascal

“De Jezuïeten zijn de enige Westerse organisatie die over dusdanige occulte macht beschikt,
dat daarmee vergeleken de geheime genootschappen slechts boy-scouts zijn.”

Rudolf Steiner
 


No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.