Tuesday, February 12, 2013

OPHOUDEN MET DAT SMERIGE GEROOK!

Tip: zet deze pagina via Google vertalen in het Engels...da's pas lachen...
IN DIT LAND EN IN DE EU EN NERGENS OP DE WERELD WORDT ER NOG GEROOKT!

IS DAT BEGREPEN?

ROKERS ZIJN SLECHTE MENSEN EN NIET-ROKERS ZIJN GOEDE MENSEN!
KIJK MAAR NAAR HITLER, WANT DIE ROOKTE NIET...DE PAUS OOK NIET!
Behalve als hij gekozen wordt, want dan zitten al die kardinalen (blij dat ze NIET gekozen zijn) als gekken te paffen, en dat zien we dan als witte rook uit de schoorsteen van het Vaticaan komen.
Die zwarte rook komt van het verbranden van de rapporten die bewijzen dat ze op grote schaal kinderen misbruiken.....maar dat terzijde....
Het lijkt erop dat de Kamer vandaag vóór een algeheel rookverbod in de horeca gaat stemmen. Dat zou betekenen dat ook in kleine kroegen de asbakken weer van tafel moeten.
Roken mag nu in eenmanszaken. De GristenUnie heeft een voorstel ingediend om dit aan te pakken, en het ziet ernaar uit dat PvdA, CDA, D66, GroenLinks, SGP en Partij voor de Dieren dat steunen.

Lees meer...


Of Beatrix weleens een sigaretje opsteekt? 'Nooit, nooit, nooit!'

Heel wat anders, maar ook leuk:

De Beatrix Treedt Af Moppentrommel

Ach ja... 

INDERDAAD!


1 comment:

 1. Hypocriete IDIOTEN! Roken in Californië pas vanaf 21 jaar legaal

  Ongeboren mensen UITROEIEN mag wel middels ABORTUS omdat mensen liever NEUKEN dan dat ze verantwoordelijkheid willen dragen voor de eventuele gevolgen van seks, maar ROKEN, dat is wel zo slecht.
  En dan het CRIMINELE argument dat een uitzondering geldt voor militairen (die overigens het VATICAAN dienen en NIET de VS)...wat een DOM land is de VS toch, en zulke DWAZEN die graag andere mensen het leven zuur maken met hun REGELZUCHT lopen ook volop rond in Nederland.
  We zijn allemaal STERFELIJK!
  NIET-ROKERS gaan ook DOOD!
  En als mensen JEZUS hebben afgewezen als hun redder en verlosser, branden ze ook nog eens voor EEUWIG in de poel van vuur.

  ReplyDelete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.