Thursday, March 7, 2013

KlokkenluiderONGEIN


KlokkenluiderONGEIN is mijn term voor een aantal mensen die samenscholen op het internet die zelf niet op één lijn liggen, behalve als "men" vanuit dezefde gedachte kan schelden op "slechte medemensen", zonder geconfronteerd te willen worden met de eigen zonden en kwalijke eigenschappen.

Uiteraard denkt IEDEREEN van zichzelf dat hij/zij 'goed' is en de ander is "slecht" of "raar', want zo "leuk" heeft JEZUS het wel gemaakt, dat we allemaal anders zijn, terwijl we TOCH allemaal geschapen zijn naar ZIJN beeld en gelijkenis.

Ra ra, hoe kan dat?


Hanss
Ja de mens is een lustig wezen, geschapen naar het beeld en de gelijkenis van God, waardoor die mens dus een soort KLOON van die God is, met dit verschil dat de mens een LOSGESLAGEN godje is geworden sinds ons aller voorouders een alliantie sloten met de anti-god en bevuiler van zijn eigen nest: Satan, de duivel, de draak, de slang, beëlzebub, (vals) lichtbrenger=Lucifer, morgenster, die van het firmament is gevallen, en meer van zulke ‘fraaie’ namen voor de grootste CRIMINEEL aller tijden en de grootste PSYCHOPAAT die er bestaat.

Ik trek aan de bel: hoe menen mensen die zelf nog in de greep van dit walgelijke wezen zijn, andere gevallen goden de les te kunnen lezen in moraal en goede zeden?

Wat maakt het uit dat iemand anders een pedofiel is, indien men zelf liegt en bedriegt en de boel belazert?

“Ja, maar zulke dingen doe ik niet en ik ben niet zo slecht, en pedofielen zijn de meest walgelijke mensen die er bestaan!”

Maar het is wel okay om een baby’tje in de baarmoeder LEVEND aan stukken te scheuren tot de de dood erop volgt, want dat is toch nog geen mens? http://tinyurl.com/bdv9b9j

Een pedofiel of een aborteur/aborteuse; maakt dat enig verschil?

Het ene mensenkind wordt kwaad gedaan terwijl het nog niet eens geboren is en nog niet kan redeneren, maar het kan WEL pijn en andere gevoelens ervaren, en het andere kind is al wel geboren en heeft al een zekere leeftijd en denkvermogen, afhankelijk van de leeftijd van het kind.

En wie is het slachtoffer?

Alleen het kind, of ook het groter gegroeide kind dat tot zulke WALGELIJKE daden in staat is geraakt?

Begrip opbrengen voor de pedofiel of de aborteur/aborteuse, is begrip opbrengen voor het kwaad, maar het is wel mogelijk zich trachten voor te stellen hoe een eens leuk en onbevangen kind kon uitgroeien tot zo’n MONSTERACHTIGE persoon.

Moraal is aangeleerd: een klein kind weet nog niet het verschil tussen goed en kwaad, want het doodt met het grootste gemak een levend insect en trekt dat als een ding uit elkaar, zonder te bedenken dat zo’n wezentje OOK gevoel heeft.

In een (hypothetische) samenleving waarin pedofilie de norm is, zijn diegenen die daar op tegen zijn, de uitzondering op de regel, die als vijandig worden beschouwd.

Volgens de ‘deskundige’ Peter R. de Vries is pedofilie een volstrekt ‘normaal’ verschijnsel, omdat volgens hem een groot percentage van de bevolking pedofiel is.

Op die basis neemt hij het natuurlijk op voor Joris Demmink, die volgens Peter Rudolf de Vries dan ‘slechts één van de velen is’.

Slechts een klein deel van de bevolking is homoseksueel (sommigen zeggen slechts 1.8 % http://www.autostraddle.com/gay-population-1-point-7-percent-is-just-a-number-84389/), en toch wordt het de MEERDERHEID van NORMAAL-seksuelen (“hetero’s”) door de strot gedouwd dat homofilie een normaal verschijnsel is, wat aangeboren is.

Eéneiige tweelingen laten zien dat dit KOLDER is, omdat in een aantal gevallen het ene kind zich later ontwikkelt tot een homoseksueel en de ander NIET, terwijl je JUIST bij ééneiige tweelingen mag verwachten dat de ontwikkeling gelijk op gaat, en zeker indien homofilie aangeboren zou zijn.

Conclusie: homofilie is NIET aangeboren, maar AANGELEERD!

Een baby wordt niet als crimineel geboren, maar door allerlei omstandigheden en verkeerde invloeden en (gebrek aan) opvoeding vanuit een foute moraal kan zo’n kind zich later ontwikkelen tot een crimineel.
Het niet ontvangen van genoeg LIEFDE is daarbij vaak ook een belangrijke factor.

Wie zichzelf liefheeft zal een ander geen kwaad doen.

Geen normaal mens zegt; “ik voel me goed en ik hou van het leven en ik ga vandaag maar eens een kind verkrachten en vermoorden, of (een) (zelf)moord plegen”.

Wat is het motief achter het gedrag van de ene mens t.o.v. de ander?

Wat is mijn motief om dit te schrijven?

Wat schiet ik ermee op, want op deze site zitten geen vrienden van me; integendeel.

Hier komen mensen die met grote hartstocht schelden op foute medemensen (en dat zijn ze!), maar die zelf net zo fout zijn t.o.v anderen….of zichzelf.

Verbeter de wereld en begin bij jezelf, schreef ooit de Bond zonder Naam http://tinyurl.com/ck6elwu


En ter illustatie van het punt wat ik maak, kwam de volgende 'vrolijke fliefluiter' langs:


dennisthemenace
 
@hanss,

bedankt voor de blijde boodschap,
jezus fckng maria,
ik ben bekeerd,
het is je gelukt,
ik zondaar zal mijn godvrezende hoofd buigen,
voor jou liefhebbende,
godvergeten god
ik schrijf de pharmacie aan opdat ze een medicijn tegen homofilie ontwikkelen,
een gat in de markt,
voor jou godvergeten,
god,
jzs fckng mr

dennisthemenace, MOOI!

En ga nou maar weer lekker schelden op die vieze gore Joris Demmink!Kortom: Klokkenluideronline is een "prima" site voor Joden- en JEZUS-HATERS! 

Nog wat nakomend "gepruttel":


 • @Hanss

  Het ging mij meer om dat links/rechts denken. Zolang je dat doet, heb je het niet gesnapt. Dat is les één in de “verdeel en heers”-tactiek.

 • @ Hanss

  Ben jij een “vriend van Israël”, afgaand op je prominente link op je blogje? Wat houdt dat in? Dat terreurstaatje van de Rothschilds Israël? En daar ben jij vriend van? Nou nou…

  En over dat “Jezus Komt”, het wordt tijd dat je leert begrijpen dat JewZeus een naam is voor de Zon. De Zon waar we als potentiële god-mensen het leven hier op aarde aan te danken hebben. Het is allemaal een kwestie van elektrische energie weet je.

  Ik neem maar aan dat je de weg een beetje kwijt bent en in dit leven niet tot je ware potentie komt … :)

 • God is noch ‘links’ noch ‘rechts’, maar hij heeft wel een linker- en een rechterhersenhelft, die heel verschillend denken t.o.v. elkaar en die (bij Hem) toch eensgezind zijn, en naar diens concept zijn wij geschapen, wat dus vooral met zijn BREIN te maken heeft.

  De grote verwarrer is de duivel, die vooral een ZEER ZIEK brein heeft.

  Hij is de grote inspirator van alle zieke geesten op aard.

 • Ko, jij bent de weg kwijt en ik zit op de goede weg, en Israël is Gods project, en wacht maar rustig af, dan zal je dat gaan zien, en ook dat die God JEZUS is.

  Het concept van de zonnegod, die Jezus zou zijn, is onderdeel van de (geheime) leer van de Roomse SATANSKERK.

  Maar aangezien niemand hier moeite doet om informatie tot zich te nemen waar ik op wijs, laat ik het hierbij en de groeten en veel succes ermee.


DEMMINK KOMT HOE DAN OOK AAN DE BEURT!2 comments:

 1. Tof theologisch betoog Hanss

  Ik begrijp niet helemaal waarom abortus zo'n punt is, want ik vond het woord niet in de Bijbel. Het feit dat de NAVO Christenen bombardeert ten gunste van Islam en Katholicisme lijkt me een onbesproken moord of genocide die belangrijker is dan de ethische vraag of Abortus moord is. Ook tegenstander van Euthanasie en Condoom gebruik natuurlijk, want het romanisme kent de term "abortus" wel degelijk. Niet bijbels in ieder geval, wel rooms. Verdedigd u!

  Klokkenluider is een Roomse term voor Protestant. De Contrareformatie heeft zo die bezigheden dan overgenomen, want protestanten als heren Balkenende en heer Rutte zijn duidelijk geen vertegenwoordigers van klokkenluiders van handige militaire informatie ten gunste van de gemeente van Christus, Nederland.

  ReplyDelete
 2. Heb je geen naam?

  Er bestaan geen mensen die "HET SYSTEEM" heten.

  Abortus is een walgelijke en laffe moord op een ongeboren mensenkind DIE VAN GOD is, zoals jij en ik ook ooit ongeboren mensenkinderen waren, en geen mens heeft het recht om Gods scheppinswerk te vernietigen, of die mens wil graag van God op z'n donder krijgen!

  Dit land kan van mij de pot op, want het is toch al sinds 1795 via die achterlijke Napoleon terug veroverd ten gunste van die smerige Roomse SATANSKERK, dankzij de duivelse Jezuïeten, door wie Napoleon werd gestuurd en gesteund, en we zijn met z'n allen sindsdien belazerd door alle regeringen en parlementen en de hele 'elite' van dit land.

  Alleen JEZUS CHRISTUS doet er toe en NIEMAND anders!

  Wie JEZUS heeft, die behoort een BETER land toe!

  ReplyDelete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.