Sunday, March 31, 2013

Satanische manipulaties in de Marianne Vaatstra-zaak en meer


Korte versie:

Derren Brown - Making an innocent man admit to murder

 

@ soopsje en Tom: bedankt!

Dit is PRECIES de manier waarop ik geloof dat Jasper Steringa bewerkt is geweest!Het doet een beetje denken aan de manipulaties in ‘Bananasplit’, die ook vaak op het randje zijn van het toelaatbare, want met deze manipulaties kan men mensen echt ernstig beschadigen.

Een vriendelijk en aardig persoon kan veranderd worden in een paranoïde hypochonder en men kan zelfs bewogen worden om zelfmoord te plegen en dan wordt het echt heel erg gevaarlijk.

Kijk maar naar hoe ze Micha Kat bewerken en hem trachten te bewegen om op te houden met zijn vernietigende onthullingen aan het adres van Demmink en co.

Het is ze niet gelukt om hem zo wanhopig te maken dat hij zelfmoord wil plegen, maar ze zullen het blijven proberen.

In het uiterste geval zullen ze een moord begaan, en het zo spelen dat iedereen wordt wijsgemaakt dat het zelfmoord was.

Zo zijn we destijds ook met z’n allen belazerd m.b.t. de ware oorzaak van de Vietnam-oorlog en andere oorlogen en conflicten.

Zo zijn we destijds allemaal belazerd m.b.t. de ‘BEMANDE’ maanlandingen, want robots zijn wel degelijk (via de Russen en de Amerikanen) op de maan gezet met raketten, wat op zich een hele knappe technische- en rekenkundige prestatie is.

Maar mannen hebben NOOIT op de maan gelopen!

Rammstein – Amerika http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2012/06/rammstein-amerika.html

Zo zijn we allemaal belazerd via de MSM op 11 september 2001 (9/11) dat er ‘gekaapte vliegtuigen’ zouden zijn gevlogen in de World Trade Center gebouwen, terwijl ooggetuigen op de grond RAKETTEN zagen vliegen die in de gebouwen sloegen.

‘HOERNALISTEN’ die namens de VS-regering en de MSM deze mensen op straat interviewden zeiden gelijk “u bedoelt dat u vliegtuigen zag!”

“Nee, het was duidelijk een raket…”

“U moet zich vergist hebben, want onze beelden bewijzen dat het om vliegtuigen ging”

“???????????”

En zo werden de mensen op straat GEMANIPULEERD, en de mensen thuis, die alles “live” volgden via de TV, waren helemaal gemakkelijk te manipuleren, want die raketten (missiles) waren via computertechnieken ‘omgetoverd’ in vliegtuigen, en zo is dat beeld in de gemanipuleerde herinnering van de mensen blijven hangen, ondersteund door een andere manipulatie-techniek; het menselijke medelijden met slachtoffers, die er HELEMAAL NIET WAREN IN DIE ‘VLIEGTUIGEN’, en dat deed men door de NEP-gesprekken met de mensen aan boord van die zogenaamde gekaapte vliegtuigen.

Vervolgens had men ruim van tevoren de gebouwen voorzien van speciale springstoffen, gekoppeld aan een computersysteem, waardoor de gebouwen via computergestuurde sloop instortten, terwijl ons via de LEUGENFABRIEKEN VAN DE OVERHEID (de MSM) werd wijsgemaakt dat de gebouwen waren ingestort ten gevolge van het smelten van het staal (wat helemaal op die manier met brandende kerosine niet kan), waardoor de gebouwen werden ondermijnd en ‘vanzelf’ instortten.

Nadien zijn er nog veel meer van zulke overheidsmanipulaties uitgevoerd, en de belangrijkste daarvan is de ‘financiële crisis’.

Men manipuleert ons net zolang, totdat we die ene “sterke man” zullen accepteren als ‘onze redder en verlosser’, namens een wereldregering, terwijl ‘ze’ zelf verantwoordelijk zijn voor alle schade en ellende.

Deze manipulators zijn werkelijk menselijke DUIVELS en ik heb ze geïdentificeerd als de Jezuïeten van het Vaticaan, die dit ‘spelletje’ al eeuwen zo spelen, want zij zitten achter alle oorlogen, revoluties en ideologieën.

Zie: Satanic Banks – Satanische banken http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2013/03/satanic-banks-satanische-banken.html

Maar terug naar de zaak tegen Jasper Steringa:

Het is dus volgens mij OVERDUIDELIJK dat men (het O.M.) Jasper Steringa zo GEK heeft gekregen dat hij een WALGELIJKE moord heeft bekend, TERWIJL DE FEITEN TOTAAL NIET KLOPPEN!

Jasper is niet gestoord en normaal intelligent, dus verminderd toerekeningsvatbaar was- en is hij niet, maar met die techniek van dat TV-programma via die YouTube-video http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-P2vYIgPdKg , heeft men Jasper bewerkt op basis van zijn SCHULDgevoelens aangaande zijn stiekeme hoerenlopen in Groningen.

Vanuit zijn religieuze schuldgevoel vindt hijzelf dat hij ‘stout’ is geweest en dat hij ‘straf heeft verdiend’, wat hij ZICHZELF kan bezorgen door die ‘schuld aan de moord op Marianne Vaatstra’ te hebben bekend.

Het O.M. WEET dat Jasper onschuldig is…en toch wordt hij zo behandeld….omdat een ‘groter belang moet worden gediend’: het uit beeld houden van Joris Demminks pedofiele activiteiten.

Is Joris Demmink nu de satanisch lachende duivel, en de meestermanipulator in dit GEMENE spel?

Nee!

Op zijn beurt wordt Joris Demmink ZELF gemanipuleerd!

Er zijn mensen die BOVEN hem staan en die zijn uiteindelijk op hun beurt onderhorig aan de JEZUÏETEN en met name aan de ZWARTE PAUS: ADOLFO NICOLÁS:

The Most Powerful Man in the World: The Black Pope http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2012/10/the-most-powerful-man-in-world-black.html

Hoe is dit alles op te lossen?
 
Door naar Rome te gaan en die zwarte paus zijn hersens in te slaan?

Nog voordat men halverwege naar Rome is geraakt is men reeds zelf door een ‘ongeluk’ om het leven gekomen!

Hoe kan dat?

De grote held van de zwarte paus is LUCIFER-SATAN.

Hij is de hoofdgeest van de OCCULTE en PARANORMALE wereld.

Direct mensen doden mag hij niet…maar mensen aanzetten tot de meest gruwelijke misdaden kan hij des te ‘beter’, en ook kan hij zijn menselijke onderdanen speciale machten en krachten en inzichten geven, mits men maar regelmatig (mensen)offers aan hem geeft, en met name (hele kleine) kinderen.

Hij was de inspirator van ‘Stalin’, Hitler en andere demonische dictators, maar ook van Amerikaanse presidenten.

Frank Marshall Davis junior, ofwel “Obama” is de huidige president van het machtigste land op aarde die DIRECT door deze Lucifer wordt bespeeld!
‘Obama’ is niet voor niets voorstander van abortus provocatus op VOLGROEIDE BABY’s!!
Hij is zelfs voorstander van POSTNATALE ABORTUS PROVOCATUS: dat heet in de volksmond gewoon babymoord!

Maar als ‘artsen in witte jassen’ het doen, is het ‘geoorloofd’.

Maar hoe dit nu op te lossen?

ER IS GEEN MENSELIJKE OPLOSSING!

De enige oplossing ligt in handen van iemand die VEEL MACHTIGER is dan deze geestelijke persoon: bezoek mijn website, want op mijn site maak ik propaganda voor deze SUPERMACHTIGE persoon, die echter tot zijn bedoeling deze Lucifer gebruikt, totdat hij hem niet meer nodig heeft, en hem als het ware in zijn “VUILNISBAK” (VUILBAK zeggen de Vlamingen) heeft gekieperd: de poel van vuur, ofwel de hel.

Wat ik als individu in PRAKTISCHE zin kan doen is voor Jasper Steringa BIDDEN=vragen tot die SUPERMACHTIGE persoon, die mij VERZONNEN en GEMAAKT heeft, en dat hij er voor zorgt dat wat Jasper betreft GERECHTIGHEID zal geschieden, maar ook m.b.t. tot ALLE directe betrokkenen in deze SMERIGE ZAAK!

Wat Micha in PRAKTISCHE zin kan doen, is DOORGAAN met zijn onthullingen, en zich niet laten INTIMIDEREN door deze schurken, die (nogmaals) door nòg grotere schurken onder druk zijn gezet om zo CRIMINEEL te handelen, waar wij als leden van het Nederlandse volk ALLEMAAL onder moeten lijden.

 

Mind Control als Passiespel


No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.