Sunday, March 24, 2013

Xandernieuws begrijpt er opnieuw geen fluit van!

Letterlijke boodschap aan Amerika en het Westen: Neo-Ottomaans Rijk wordt de nieuwe orde voor het Midden Oosten - 'Vorige eeuw was tussenfase die wij zullen afsluiten'


De Turks-Ottomaanse vlag met drie halve manen wordt steeds vaker gezien in Turkije. Inzet: het Ottomaanse Rijk op zijn hoogtepunt (groen).

Het Nederlandse en Westerse politieke establishment is er nog altijd compleet onbenullig over, maar de Turken komen er steeds openlijker voor uit dat zij streven naar een hersteld Ottomaans Rijk dat opnieuw zal heersen over het hele Midden Oosten en delen van Europa en Noord Afrika. 'Wij zullen Sarajevo (Bosnië) opnieuw met Damascus verbinden, Benghazi (Libië) met Erzurum (Turkije) en Batumi (Georgië)... Dit is het centrum van onze macht. Het mogen in uw ogen misschien verschillende landen zijn, maar Jemen, Skopje (Macedonië), Erzurum en Benghazi waren 110 jaar geleden delen van hetzelfde land,' legde de Turkse minister van Buitenlandse Zaken Ahmet Davutoglu onlangs uit aan zijn Amerikaanse collega John Kerry. (1)

Lees meer...

Man, man man...is er eindelijk iemand op Xandernieuws die zinnige dingen zegt (Olaf, 67, gepensioneerd onderwijzer) m.b.t de Jezuïeten en de Roomse SATANSKERK, komt meneer "Xander" weer aanzetten met zijn stokpaardje dat de islam, en nu dat zogenaamde nieuwe Ottomaanse rijk iets te maken zou hebben met het antichristelijke wereldrijk!


HET VATICAAN, de SATANISCHE JEZUÏETEN, aanbidders van LUCIFER, daar gaat het om!

En dat 'Obama' HUN MAN is.....en de nieuwe paus!

De eindtijdreligie zal openlijke verering van de duivel zijn, en satan duldt geen concurrentie van andere religies, die hij dan niet meer kan gebruiken, waarom ze allemaal zullen moeten verdwijnen, dus (o.a.) ook de islam en het hindoeïsme en de Rooms katholieke leer.

No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.