Tuesday, April 23, 2013

HET IS OORLOG!

 
Duitse soldaten marcheren namens de Roomse SATANSKERK Nederland binnen

Daar komen de buren

 

DIE 5 DAGEN IN MEI

 

Nederland is opnieuw in OORLOG, maar die oorlog wordt niet uitgevochten middels wapens en soldaten en op slagvelden, maar in GEESTELIJKE ZIN: deze oorlog wordt onder leiding van SATAN gevoerd tegen onze VRIJHEID namens DIEZELFDE VIJAND als destijds: de ROOMSE SATANSKERK, wat het Romeinse Rijk is, achter de façade van de Europese Unie, de Euro en de Europese bank.

Nieuw in deze oorlog is dat deze keer een groot deel van de bevolking COLLABOREERT met die vijand omdat men is wijsgemaakt dat de Euro en de EU een goede zaak zou zijn voor ons land, wegens het feit dat "onze regering" en "ons parlement" ons land heeft VERRADEN aan de vijand: de SATANISCHE Rooms katholieke EU, de Roomse NAVO, de door de ROOMSE SATANSKERK (achter de schermen) bestuurde VS en VN.

Het einddoel van de vijand is precies hetzelfde als in '40-'45: het UITROEIEN van de Joden en van de ware gelovigen in de JOOD Jezus Christus, en om een HEIDENSE vorm van bestuur in te stellen tot meerdere eer en glorie van SATAN.

  ========================

Nederland, satanisch LAF ROTLAND!

 

Moszkowicz definitief uit ambt gezet video, audio 

 

Moszkowicz: buitengewoon triest video, audio 

 

 

De Roomse satanische E.U.

 

 

De revolutie begon in Steenvoorde

 

 

Wilhelmina medeverantwoordelijk voor Jodenmoord.... 


1 comment:

  1. +Gina B The USA is now experiencing what the Vatican NWO already did in the past in my country through NAZI-Germany
    http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2013/04/het-is-oorlog.html

    And do you still want to go through the coming Times of Jacob's Trouble, because this is only the BEGINNING and it's going to get MUCH worse AFTER the pre-Times of Jacob's Trouble-RAPTURE, in which you say not to believe (anymore)?

    The mid-trib and post-trib-rapture teachings are based on the Roman Catholic replacement theology fallacy.

    ReplyDelete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.